Lena75 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Matka- żona - pracownik Ogólna aura - KRÓL BUŁAW -AS MONET - 7 MONET /SPRAWIEDLIWOSC Wygląda na to ze w tym tygodniu bede miała doskonałe zdrowie,zawre korzystne znajomosci,podejme szybkie decyzje i bede trzymała nerwy na wodzy. Generalnie powinno być stabilnie..ale najbardziej w pracy.Mozliwe posrednictwo w jakimś sporze. uczucia;PAŹ MIECZY -2 PUCHARÓW - GWIAZDA /SŁONCE Mozliwa jakieś nieporozumienie z męzem, ale pod koniec tygodnia wszsytko się wyklaruje.W uczuciach ciepło (słonce) dom;WIEZA -8 DENARÓW - 10 DENARÓW/RYDWAN Pierwsze co mi przyszlo do głowy to jakis remont mieszkania i zwiazane z tym wydatki. Moze to tez byc gwałtowna zmiana która dobrze wpłynie kondycję finansową naszego budzetu domowego. praca;3 MIECZY - SMIERĆ - RÓWNOWAGA / CESARZOWA Na poczatku tygodnia mozliwy jakis konflikt w pracy, nastapi zmiana po której odczuje spokój. Hb Cesarzowa ,wiec bede raczej zadowolona. niespodzianka ;3 MONETY- CESARZ - 5 BUŁAW /WISIELEC Mozliwe ze zostane doceniona w pracy i mozliwy jakies pieniądze( 3 monety). moze jakies moje marzenia sie urzeczywistnią( cesarz) pokonanam jakies trudnosci...albo możliwy spor z jakims mężczyzną. ostrzezenie ;6 MONET - nie byc egoistka. dobra rada ;8 MIECZY zebrac sie w sobie i wytrzymac. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Lena75 Cytuj
Lena75 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 Pół-weryfikacja Ogólna aura - KRÓL BUŁAW -AS MONET - 7 MONET /SPRAWIEDLIWOSC Sprawiedliwośc- odwiedzilo mnie dwóch przemiłych policjantów z wezwaniem na Komende Policji uczucia;PAŹ MIECZY -2 PUCHARÓW - GWIAZDA /SŁONCE Paź Mieczy - młoda rzuciła fochem 2 Pucharów - Gwiazda - słonce- mąż wziął sobie dwa dni urlopu w tym samym czasie co ja miałam wolne, wiec mielismy troche czasu tylko dla siebie:) dom;WIEZA -8 DENARÓW - 10 DENARÓW/RYDWAN praca;3 MIECZY - SMIERĆ - RÓWNOWAGA / CESARZOWA Póki co spokojnie i stabilnie. niespodzianka ;3 MONETY- CESARZ - 5 BUŁAW /WISIELEC Wpadły dodatkowe pieniadze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi