Skocz do zawartości

Tydzień 8.XII - 14.XII

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Matka- żona - pracownik

Ogólna aura - KRÓL BUŁAW -AS MONET - 7 MONET /SPRAWIEDLIWOSC

Wygląda na to ze w tym tygodniu bede miała doskonałe zdrowie,zawre korzystne znajomosci,podejme szybkie decyzje i bede trzymała nerwy na wodzy. Generalnie powinno być stabilnie..ale najbardziej w pracy.Mozliwe posrednictwo w jakimś sporze.

uczucia;PAŹ MIECZY -2 PUCHARÓW - GWIAZDA /SŁONCE

Mozliwa jakieś nieporozumienie z męzem, ale pod koniec tygodnia wszsytko się wyklaruje.W uczuciach ciepło (słonce)

dom;WIEZA -8 DENARÓW - 10 DENARÓW/RYDWAN

Pierwsze co mi przyszlo do głowy to jakis remont mieszkania i zwiazane z tym wydatki.

Moze to tez byc gwałtowna zmiana która dobrze wpłynie kondycję finansową naszego budzetu domowego.

praca;3 MIECZY - SMIERĆ - RÓWNOWAGA / CESARZOWA

Na poczatku tygodnia mozliwy jakis konflikt w pracy, nastapi zmiana po której odczuje spokój. Hb Cesarzowa ,wiec bede raczej zadowolona.

niespodzianka ;3 MONETY- CESARZ - 5 BUŁAW /WISIELEC

Mozliwe ze zostane doceniona w pracy i mozliwy jakies pieniądze( 3 monety). moze jakies moje marzenia sie urzeczywistnią( cesarz) pokonanam jakies trudnosci...albo możliwy spor z jakims mężczyzną.

ostrzezenie ;6 MONET - nie byc egoistka.

dobra rada ;8 MIECZY zebrac sie w sobie i wytrzymac.

Edytowane przez Lena75
Napisano

Pół-weryfikacja :)

Ogólna aura - KRÓL BUŁAW -AS MONET - 7 MONET /SPRAWIEDLIWOSC

Sprawiedliwośc- odwiedzilo mnie dwóch przemiłych policjantów z wezwaniem na Komende Policji :)

uczucia;PAŹ MIECZY -2 PUCHARÓW - GWIAZDA /SŁONCE

Paź Mieczy - młoda rzuciła fochem ;)

2 Pucharów - Gwiazda - słonce- mąż wziął sobie dwa dni urlopu w tym samym czasie co ja miałam wolne, wiec mielismy troche czasu tylko dla siebie:)

dom;WIEZA -8 DENARÓW - 10 DENARÓW/RYDWAN

praca;3 MIECZY - SMIERĆ - RÓWNOWAGA / CESARZOWA

Póki co spokojnie i stabilnie.

niespodzianka ;3 MONETY- CESARZ - 5 BUŁAW /WISIELEC

Wpadły dodatkowe pieniadze.