d@neczka Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 "pożyczyłam" rozkład od Sanya Matka żona pracownik - błeee 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: WISIELEC Czyli co? zakończenie tych niewyjaśnionych, niepewnych, takiego zawieszenia, wymuszonej pozycji. 2. Cele, zadania ukończone: KOŁO FORTUNY Potwierdzenie poprzedniej karty. Wszystko to, co nie zależało ode mnie, co było zrządzeniem losu odchodzi. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: KRÓL KIELICHÓW Nadal będę spokojna o to, co przyniesie przyszłość, taka poukładana, wewnętrzna radość mnie będzie przepełniać 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: KRÓLOWA KIELICHÓW Pomagam ludziom, radzę, rozwijam moją intuicję 5.Nowe sprawy, które się pojawią: RYCERZ KIELICHÓW Czyżbym miała nadal rozwijać intuicję i wykorzystywać do rozwiązywania problemów, a może wytrwałość w dążeniu do celu 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: RYCERZ DENARÓW Duże wydatki, mam tylko nadzieję, że na pozytywne rzeczy np. urządzanie chałupki 7. Cele, które możesz osiągnąć: 3 DENARÓW Szansa na zaprezentowanie moich umiejętności, jakiś awans, wyróżnienie 8.Twoja kondycja psychiczna: 10 DENARÓW Będę czuła się wypoczęta, zrelaksowana, zaopiekowana. Odpoczywać będę dużo wśród zieleni. 9.Twoja kondycja fizyczna: Gwiazda Myślę, że w porządku 10.Miłość: MOC Tu też dobrze 11.Przyjaciele i rodzina: 7 MIECZY O, tu już nie tak pięknie. Będą się mnie czepiać, czy to ja poczuję się jakaś wyobcowana...? 12.Finanse: UMIARKOWANIE Najważniejsze, że nie braknie. Odbieram pozytywnie. 13.Praca: KRÓL MIECZY Czyżbym w końcu zaczęła realizować moje marzenia i zrobiła użytek, taki na serio, z moich pasji. No, bardzo bym chciała być w tym "specjalistą" 14. Niespodzianki w nowym roku: KRÓL BUŁAW Wsparcie jakiegoś mężczyzny - moja pierwsza myśl 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 4 BUŁAW Będę się cieszyć z moich "osiągnięć", czas zbierania żniw Jak Wy to widzicie? Proszę o interpretacje. Cytuj
Lena75 Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: WISIELEC Czyli co? zakończenie tych niewyjaśnionych, niepewnych, takiego zawieszenia, wymuszonej pozycji. Twoje wyczekiwanie i zawieszenie w pewnych sprawach sie zakonczy.Mozliwe ze podejdziesz do tematu z innej strony. 2. Cele, zadania ukończone: KOŁO FORTUNY Potwierdzenie poprzedniej karty. Wszystko to, co nie zależało ode mnie, co było zrządzeniem losu odchodzi. Los odpusci, bedziesz miała w koncu wpływ na to co sie dzieje wokół Ciebie. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: KRÓL KIELICHÓW Nadal będę spokojna o to, co przyniesie przyszłość, taka poukładana, wewnętrzna radość mnie będzie przepełniać Jakies sprawy emocjonalne przejdą 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: KRÓLOWA KIELICHÓW Pomagam ludziom, radzę, rozwijam moją intuicję Moim zdaniem przede wszystkim w tej chwili skupiasz sie na swoich dzieciach,rodzinie i swoich uczuciach. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: RYCERZ KIELICHÓW Czyżbym miała nadal rozwijać intuicję i wykorzystywać do rozwiązywania problemów, a może wytrwałość w dążeniu do celu Ja bym uwazała na jakiegos nowego faceta co moze troszku namieszac w zyciu. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: RYCERZ DENARÓW Duże wydatki, mam tylko nadzieję, że na pozytywne rzeczy np. urządzanie chałupki Kasa. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 3 DENARÓW Szansa na zaprezentowanie moich umiejętności, jakiś awans, wyróżnienie Bedziesz doskonalic, szkolic. mozliwy awans , wyróznienie w pracy i co za tym idzie wieksze zarobki. 8.Twoja kondycja psychiczna: 10 DENARÓW Będę czuła się wypoczęta, zrelaksowana, zaopiekowana. Odpoczywać będę dużo wśród zieleni. Stabilnie 9.Twoja kondycja fizyczna: Gwiazda Myślę, że w porządku Tez mi sie tak wydaje. 10.Miłość: MOC Tu też dobrze W miłosci to Ty bedziesz grała pierwsze skrzypce:) 11.Przyjaciele i rodzina: 7 MIECZY O, tu już nie tak pięknie. Będą się mnie czepiać, czy to ja poczuję się jakaś wyobcowana...? Ktos Cie rozczaruje 12.Finanse: UMIARKOWANIE Najważniejsze, że nie braknie. Odbieram pozytywnie. Bedzie ok 13.Praca: KRÓL MIECZY Czyżbym w końcu zaczęła realizować moje marzenia i zrobiła użytek, taki na serio, z moich pasji. No, bardzo bym chciała być w tym "specjalistą" Wyzej miałas doszkalanie ,awans....w Krolu widze dodatkowo Twój profesjonalizm i dokładnośc. 14. Niespodzianki w nowym roku: KRÓL BUŁAW Wsparcie jakiegoś mężczyzny - moja pierwsza myśl No jakis facet....przyjaciel. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 4 BUŁAW Będę się cieszyć z moich "osiągnięć", czas zbierania żniw Dokładnie W tym roku widze duzo inwestowania w siebie ....wiec i bedziesz zbierac z tego profity. Cytuj
Sanya Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: WISIELEC Okres zawieszenia 2. Cele, zadania ukończone: KOŁO FORTUNY Coś się w Twoim życiu zmieniło, może podjęłaś jakieś kluczowe decyzje i efekty swoich działań zobaczysz w nadchodzącym roku 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: KRÓL KIELICHÓW Coś związanego z mężczyzną, z którym jesteś emocjonalnie związana, pewnie to na nim skupisz się w najbliższym czasie. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: KRÓLOWA KIELICHÓW Karta mówi o tym, że realizujesz się przede wszystkim jako matka, żona, skupiasz się na życiu rodzinnym, ew. swoim życiu emocjonalnym. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: RYCERZ KIELICHÓW Jakiś mężczyzna będzie istotny w Twoim życiu. Oj dużo tych kielichów, dużo, emocjonalny rok 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: RYCERZ DENARÓW Pieniążki się tutaj pojawiają, możesz mieć problem z pracą, zarobkiem, może będziesz musiała podołać jakimś problemom, które się wiążą z materią. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 3 DENARÓW Karta idealnie komponuje się z tym ryckiem z poprzedniej pozycji. Widać, że będziesz mogła osiągnąć stabilizację materialną dzięki pracy. W ogóle ta karta mówi nie tylko o pracy, generalnie o celach, które człowiek sobie stawia. Jeśli będziesz uczciwie pracować nad czymś, osiągniesz to. 8.Twoja kondycja psychiczna: 10 DENARÓW Bardzo dobra, będziesz otoczona bliskimi, rodziną. 9.Twoja kondycja fizyczna: Gwiazda Super, sądzę, że rozkwitniesz 10.Miłość: MOC Fajna karta. Mam wrażenie, że dobrze Ci się układa w sprawach osobistych, zarówno króla jak i królową kieli odbieram jako bardzo pozytywne karty w relacjach damsko-męskich. Tutaj podobnie- moc jest kartą namiętności, silnych uczuć, choć czasem też może oznaczać, że to kobieta będzie dominować w związku, w końcu moc jest energią żeńską 11.Przyjaciele i rodzina: 7 MIECZY Uważaj na nieszczerych ludzi, może Cię spotkać jakieś nieprzyjemne wydarzenie, ktoś Cię oszuka. 12.Finanse: UMIARKOWANIE W porządku, stabilnie. Karta koresponduje z tą 3 monet - sądzę, że ten rok będzie pozytywnym w kwestiach finansowych. 13.Praca: KRÓL MIECZY Może jakąś umowę podpiszesz z kimś? mieczowy to często formalności. Ewentualnie pokazał się Twój szef. 14. Niespodzianki w nowym roku: KRÓL BUŁAW Wpływ jakiegoś energicznego mężczyzny się pojawia. Może być też wyjazd, czasem mi ta karta go pokazuje. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 4 BUŁAW Tej karcie patronuje bogini ogniska domowego,także myślę, że będziesz nadal się realizować w roli matki i żony i dom będzie dla Ciebie priorytetem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi