Skocz do zawartości

d@neczki rok 2015

d@neczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"pożyczyłam" rozkład od Sanya

Matka :)

żona :)

pracownik - błeee

1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: WISIELEC

Czyli co? zakończenie tych niewyjaśnionych, niepewnych, takiego zawieszenia, wymuszonej pozycji.

2. Cele, zadania ukończone: KOŁO FORTUNY

Potwierdzenie poprzedniej karty. Wszystko to, co nie zależało ode mnie, co było zrządzeniem losu odchodzi.

3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: KRÓL KIELICHÓW

Nadal będę spokojna o to, co przyniesie przyszłość, taka poukładana, wewnętrzna radość mnie będzie przepełniać

4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: KRÓLOWA KIELICHÓW

Pomagam ludziom, radzę, rozwijam moją intuicję

5.Nowe sprawy, które się pojawią: RYCERZ KIELICHÓW

Czyżbym miała nadal rozwijać intuicję i wykorzystywać do rozwiązywania problemów, a może wytrwałość w dążeniu do celu

6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: RYCERZ DENARÓW

Duże wydatki, mam tylko nadzieję, że na pozytywne rzeczy np. urządzanie chałupki

7. Cele, które możesz osiągnąć: 3 DENARÓW

Szansa na zaprezentowanie moich umiejętności, jakiś awans, wyróżnienie

8.Twoja kondycja psychiczna: 10 DENARÓW

Będę czuła się wypoczęta, zrelaksowana, zaopiekowana. Odpoczywać będę dużo wśród zieleni.

9.Twoja kondycja fizyczna: Gwiazda

Myślę, że w porządku

10.Miłość: MOC

Tu też dobrze

11.Przyjaciele i rodzina: 7 MIECZY

O, tu już nie tak pięknie. Będą się mnie czepiać, czy to ja poczuję się jakaś wyobcowana...?

12.Finanse: UMIARKOWANIE

Najważniejsze, że nie braknie. Odbieram pozytywnie.

13.Praca: KRÓL MIECZY

Czyżbym w końcu zaczęła realizować moje marzenia i zrobiła użytek, taki na serio, z moich pasji. No, bardzo bym chciała być w tym "specjalistą"

14. Niespodzianki w nowym roku: KRÓL BUŁAW

Wsparcie jakiegoś mężczyzny - moja pierwsza myśl

15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 4 BUŁAW

Będę się cieszyć z moich "osiągnięć", czas zbierania żniw

Jak Wy to widzicie?

Proszę o interpretacje.

Napisano

Czyli co? zakończenie tych niewyjaśnionych, niepewnych, takiego zawieszenia, wymuszonej pozycji.

Twoje wyczekiwanie i zawieszenie w pewnych sprawach sie zakonczy.Mozliwe ze podejdziesz do tematu z innej strony.

Potwierdzenie poprzedniej karty. Wszystko to, co nie zależało ode mnie, co było zrządzeniem losu odchodzi.

Los odpusci, bedziesz miała w koncu wpływ na to co sie dzieje wokół Ciebie.

Nadal będę spokojna o to, co przyniesie przyszłość, taka poukładana, wewnętrzna radość mnie będzie przepełniać

Jakies sprawy emocjonalne przejdą

Pomagam ludziom, radzę, rozwijam moją intuicję

Moim zdaniem przede wszystkim w tej chwili skupiasz sie na swoich dzieciach,rodzinie i swoich uczuciach.

Czyżbym miała nadal rozwijać intuicję i wykorzystywać do rozwiązywania problemów, a może wytrwałość w dążeniu do celu

Ja bym uwazała na jakiegos nowego faceta co moze troszku namieszac w zyciu.

Duże wydatki, mam tylko nadzieję, że na pozytywne rzeczy np. urządzanie chałupki

Kasa.

Szansa na zaprezentowanie moich umiejętności, jakiś awans, wyróżnienie

Bedziesz doskonalic, szkolic. mozliwy awans , wyróznienie w pracy i co za tym idzie wieksze zarobki.

Będę czuła się wypoczęta, zrelaksowana, zaopiekowana. Odpoczywać będę dużo wśród zieleni.

Stabilnie

Myślę, że w porządku

Tez mi sie tak wydaje.

Tu też dobrze

W miłosci to Ty bedziesz grała pierwsze skrzypce:)

O, tu już nie tak pięknie. Będą się mnie czepiać, czy to ja poczuję się jakaś wyobcowana...?

Ktos Cie rozczaruje

Najważniejsze, że nie braknie. Odbieram pozytywnie.

Bedzie ok :)

Czyżbym w końcu zaczęła realizować moje marzenia i zrobiła użytek, taki na serio, z moich pasji. No, bardzo bym chciała być w tym "specjalistą"

Wyzej miałas doszkalanie ,awans....w Krolu widze dodatkowo Twój profesjonalizm i dokładnośc.

Wsparcie jakiegoś mężczyzny - moja pierwsza myśl

No jakis facet....przyjaciel.

Będę się cieszyć z moich "osiągnięć", czas zbierania żniw

Dokładnie :) W tym roku widze duzo inwestowania w siebie ....wiec i bedziesz zbierac z tego profity.

Napisano

Okres zawieszenia

Coś się w Twoim życiu zmieniło, może podjęłaś jakieś kluczowe decyzje i efekty swoich działań zobaczysz w nadchodzącym roku ;)

Coś związanego z mężczyzną, z którym jesteś emocjonalnie związana, pewnie to na nim skupisz się w najbliższym czasie.

Karta mówi o tym, że realizujesz się przede wszystkim jako matka, żona, skupiasz się na życiu rodzinnym, ew. swoim życiu emocjonalnym.

Jakiś mężczyzna będzie istotny w Twoim życiu. Oj dużo tych kielichów, dużo, emocjonalny rok :)

Pieniążki się tutaj pojawiają, możesz mieć problem z pracą, zarobkiem, może będziesz musiała podołać jakimś problemom, które się wiążą z materią.

Karta idealnie komponuje się z tym ryckiem z poprzedniej pozycji. Widać, że będziesz mogła osiągnąć stabilizację materialną dzięki pracy. W ogóle ta karta mówi nie tylko o pracy, generalnie o celach, które człowiek sobie stawia. Jeśli będziesz uczciwie pracować nad czymś, osiągniesz to.

Bardzo dobra, będziesz otoczona bliskimi, rodziną.

Super, sądzę, że rozkwitniesz :)

Fajna karta. Mam wrażenie, że dobrze Ci się układa w sprawach osobistych, zarówno króla jak i królową kieli odbieram jako bardzo pozytywne karty w relacjach damsko-męskich. Tutaj podobnie- moc jest kartą namiętności, silnych uczuć, choć czasem też może oznaczać, że to kobieta będzie dominować w związku, w końcu moc jest energią żeńską :)

Uważaj na nieszczerych ludzi, może Cię spotkać jakieś nieprzyjemne wydarzenie, ktoś Cię oszuka.

W porządku, stabilnie. Karta koresponduje z tą 3 monet - sądzę, że ten rok będzie pozytywnym w kwestiach finansowych.

Może jakąś umowę podpiszesz z kimś? mieczowy to często formalności. Ewentualnie pokazał się Twój szef.

Wpływ jakiegoś energicznego mężczyzny się pojawia. Może być też wyjazd, czasem mi ta karta go pokazuje.

Tej karcie patronuje bogini ogniska domowego,także myślę, że będziesz nadal się realizować w roli matki i żony i dom będzie dla Ciebie priorytetem :)