Skocz do zawartości

Sylwek (ZWERYFIKOWANY)

Gość Daffne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę Sylwestra?

KOŁO FORTUNY, 9 monet, Rycerz buław ->Koło Fortuny/Mag

Szaleństw nie planuję bo będę w pracy do 17 tej tego dnia, także szału nie ma. Mimo wszystko mam wrażenie,że tego dna nudzić się nie bede i spędzę miło czas z kimś albo gdzieś wyskoczę bo energia rycerza buław jest ruchliwa.

Napisano

Szczerze wygląda jakbyś miała być na jakimś sztywnym wieczorze albo przed tv...

Gość Daffne
Napisano

rzadko oglądam TV, więc pewnie nie...prędzej może przed kompem haha

Napisano

Ja myślę, że niespodziewanie coś się wydarzy i spędzisz tę noc w towarzystwie jakiegoś mężczyzny w ładnym otoczeniu. A koło i mag to potwierdzają - pojawi się niespodziewanie czyjaś inicjatywa :)

A tak btw: ja zawsze konsekwentnie uznaję, że dworskie to po prostu osoby, ale często przyznam rycek pokazywał po prostu ruch, a ja się napalałam, że to jakiś facet :P Może gdzieś się po prostu przemieścisz, niekoniecznie z amantem, ale ze znajomymi ;) W każdym bądź razie ten element związany z działaniem losu się pojawia, więc zapewne jeszcze nie wiesz, że spędzisz sylwka tak jak spędzisz ;)

Gość Daffne
Napisano

To możliwe bo nie planuję... i zaskoczył by mnie takie obrót spraw :-)

Napisano

Daff czasem ciężko spojrzeć z dystansem na te swoje rozkłady, co by sobie za dużo nie naobiecywać, zresztą po to jest min. ezo ;) Ale sama przyznasz, że to koło jest intrygujące :P

Gość Linkinia
Napisano

Jak spędzę Sylwestra?

KOŁO FORTUNY, 9 monet, Rycerz buław ->Koło Fortuny/Mag, HB XIX Słońce, Koło, Mag

Rzeczywiście, to Koło na samym początku rozkładu jest zastanawiające i bardzo ciekawe. Myślę, że w takim razie spędzisz Sylwestra w zaskakujący dla siebie samej sposób. 9 monet to zadowolenie, ale też postać na karcie jest sama... dalej masz rycerza buław, który może być mężczyzną albo pokazuje dynamikę, czyli np. nagle dostaniesz jakieś zaproszenie i pojedziesz, albo zaproszenie wyjdzie od jakiegoś pana.

Gość Euterpe
Napisano

może wyjdziesz z domu do jakiegoś eleganckiego miejsca, ktoś Ci będzie towarzyszyć, wystroisz się, może troszkę na coś się zdenerwujesz, ale ogólnie powinnaś bawić się jak dziecko :) Mimo tego rycerza buław, który czasami zwiastuje niepokój możesz ten wieczór spędzić bardzo przyjemnie.

Gość SooYoung
Napisano

Jak spędzę Sylwestra?

Karty wyjazdowe,na zmianę miejsca.Masz zadowolenie i jakiś Mag - czaruś :) Może ktoś Cie po pracy podwiezie do domu i wtedy zaproponuje wspólną zabawę.

To jeszcze może być jakieś wydarzenie w pracy - niespodzianka ale miła

Bardzo fajne karty aż jestem ciekawa jak się zrealizują

Napisano
Jak spędzę Sylwestra?

Jakieś spontaniczne wyjście, ktoś ze znajomych Cie gdzieś wyciągnie.

Na pewno w ruchu i wg mnie -całkiem miłej atmosferze ;)

Napisano

To początkowe koło może odnosić się do pracy, że tam nuda, a po jakieś fajne wyjście ;) Lub początkowo będziesz siedziała w domu, co później się zmieni. Niespodziewany obrót sytuacji, przejście z nudy na rozrywkę.

Będzie fajnie, sporo ruchu i działania ;)

Napisano
Jak spędzę Sylwestra?

Moim zdaniem los cos tu na miesza wiec możliwa zmiana planów.... w 9 Monet widze raczej Twoją chęc spedzenia spokojnie tego wieczoru ale... w Rycerzu Buław widziałabym towarzystwo człowieka "którego wszedzie pełno" czlowiek "orkiestra" mozliwe ze gdzies Cie wyciagnie. Mag....to swietna zabawa:) wiec mysle ze tego wieczoru powinas sie wyszalec.

• Maestro
Napisano

Jakaś niespodzianka Cie czeka, może w pracy będziesz jednak krócej? Lub jakis mężczyzna gdzieś Cię wyciągnie;)

Napisano

Myślę,ze w ostatniej chwili mogą Ci się zmienić plany, może sama do kogoś pójdziesz albo wpadnie jakiś znajomy. Na pewno nie będziesz się nudzić :)

Napisano

Chyba nie masz planów i tak może być do ostatniej chwili. Niespodziewanie, kiedy będziesz myśleć, że spędzisz go sama, możesz otrzymać jakieś zaproszenie. Albo ewentualnie do pewnego momentu będziesz sama, bez planów, ale zacznie Cię nosić i coś zaczniesz kombinować, żeby to zmienić.

• 2 tygodnie później...
Gość realna
Napisano

ja tak skromnie zapytam - to rozklad na 3 karty i dobierane do tego Rycerza karty, czy jak? suma jest 10. Kolo Fortuny? a ten 1. Mag na jakiej pozycji? nie bardzo jest to przynajmniej dla mnie przejrzyste:-)

ja bym powiedziala tak, ze spedzisz Sylwestra inaczej, niz jeszcze teraz Ci sie zdaje. w tym dniu moze wydazyc sie cos fascynujacego - nie wyglada mi to na nude:) to Kolo Fortuny moze symbolizowac zwyczajnie Sylwester - przejscie ze starego na nowy i nie wyglada to na nieprzyjemne przejscie:-)

Gość Daffne
Napisano
ja tak skromnie zapytam - to rozklad na 3 karty i dobierane do tego Rycerza karty, czy jak? suma jest 10. Kolo Fortuny? a ten 1. Mag na jakiej pozycji? nie bardzo jest to przynajmniej dla mnie przejrzyste:-)

Tak, to rozkład na 3 karty, całość chronologicznie odpowiada na pytanie, a Koło i Mag to suma 3 kart :-)

Gość realna
Napisano

10. Kolo i 1. Mag, a nie zwyczajnie tylko 10. Kolo? to jak teraz wyjdzie z sumowania 16. Wieza, to sie to redukuje do karty 7. Rydwan, bo nie kapuje tego sumowania z ktorego sa 2 karty, choc widzialam taka kwintesencje z dwoch, a nawet trzech kart na zagranicznym forum - jakbys mogla mnie oswiecic troszke Daffne, lub ktos inny :-)

Jesli te karty sie spelnia, to to bedzie ciekawy Sylwester:-) mam wrazenie, ze tak czy inaczej chcialabys sie jednak w tym dniu ladnie prezentowac (9 monet).

Gość Daffne
Napisano

Redukuje sumowanie bo zawsze wnosi to dodatkowe informacje do całego rozkładu :-). Redukacja czasem może być nawet do 3 kart np. Słońce/ Koło/Mag (19/10/1). Troszkę jest to zaczerpnięte z numerologii (przynajmniej ja z tego czerpię) no i co nieco z ksiażki "Tarot Marsylski" Starowieyskiej. Szerzej o sumowaniu jest w dziale u samej góry można poczytać moje opisy.

Za interpretacje bardzo dziękuje :-)

Gość realna
Napisano

no to w Nowym Roku zobaczymy chetnie Twoja weryfikacje tych kart :-)

Napisano

wyjdzie coś spontanicznie, czeka się mile spędzony czas, będziesz się bawić z jakimś mężczyzną

• 2 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA:

Sylwestra spędziłam w domu, ale przy winku z koleżanką, wplótł się też kolega na chwilkę przez internet, było bardzo miło, wesoło, po północy zmorzyło mnie i padłam w dość szybkim tempie :D

Dziękuje wszystkim za interpretacje :-)

Edytowane przez Daffne