Skocz do zawartości

ocena

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki wynik uzyskam z pracy kontrolnej na kursie na ktory chodze?

w te niedzielę bedzie <boi sie>

wisielec krolowa mieczy 6 kieli cesarzowa

kurde, bede musiala poprawiac??? ta 6 kieli na poprawke wyglada. matkooo

mial ktos moze kiedys 6 kieli na egzamin?

Gość Daffne
Napisano

Myśle,że obędzie się bez poprawki i zdasz ładnie, przez co bedziesz zadowolona :-)

Napisano

Ja mam zawsze bardzo pozytywne doświadczenia zarówno z wisielcem jak i z królową mieczy. Mieczowe, a już zwłaszcza królowa z królem zawsze mi mówią o tym, że rozwalę egzamin, wisielec pokazał mi także dobry wynik, cesarzowa, 6 pucharów to także ładne karty :) Myślę, że zaliczysz śpiewająco :)

Gość SooYoung
Napisano

Cesarzowa na końcu czyli zdasz.

Królowa mieczy to Ty i Twoje pisanie, a 6 pucharów to dobra karta, miłych emocji - myślę że praca się spodoba

Napisano

Wisielec to oczekiwanie, 6 Kielichow to mila wymiana zdan, sympatyczna rozmowa, Krolowa Mieczy to tez wedlug mnie ty, skupiona na egzaminie, Cearzowa - pomyslny wynik.

Napisano

Nastresujesz się do tego czasu, nie ma co ;)

Ale powinno być dobrze.

100% nie uzyskasz ale tak z 70% pozytywnego wyniku. I będziesz wiedziała z czego się douczyć etc.

Napisano

woow, jakie pozytywne interpretacje, jestem pozytywnie zaskoczona:) dziękuję :)

6 kielichow skojarzylo mi sie z powrotem do tematu, czyli ze będę musiała poprawiac.

a egzamin ma byc pisemny :)

Napisano

Gdybyś miała poprawiać wg mnie to byś miała 7 kielichów.

6 kieli to miłe wspomnienia.

Napisano

w te niedzielę bedzie <boi sie>

Strach Cię sparaliżuje, ale niepotrzebnie, bo pytania okażą się dziecinnie proste:-)

Aaa, stawiają tam szóstki? ;p

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Lilly Rose też pomyślałam o szóstce :) możliwa też jest trójka, bo Cesarzowa to 3.

Edytowane przez SooYoung
Gość Lukrusia
Napisano

Wisielec to zawiśnięcie sprawy ,Królowa Mieczy chce zwalczyć stan i pójść do przodu , Cesarzowa - to niestety powtórka , odwlecze się egzamin , będzie powtórka . Umn ie Cesarzowa zawsze wskazuje na poprawki :(

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Strach Cię sparaliżuje, ale niepotrzebnie, bo pytania okażą się dziecinnie proste:-)

Aaa, stawiają tam szóstki? ;p

Dostałam 6 !!!! :D