kasiulinek87 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Jaki wynik uzyskam z pracy kontrolnej na kursie na ktory chodze? w te niedzielę bedzie <boi sie> wisielec krolowa mieczy 6 kieli cesarzowa kurde, bede musiala poprawiac??? ta 6 kieli na poprawke wyglada. matkooo mial ktos moze kiedys 6 kieli na egzamin? Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Myśle,że obędzie się bez poprawki i zdasz ładnie, przez co bedziesz zadowolona :-) Cytuj
Sanya Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Ja mam zawsze bardzo pozytywne doświadczenia zarówno z wisielcem jak i z królową mieczy. Mieczowe, a już zwłaszcza królowa z królem zawsze mi mówią o tym, że rozwalę egzamin, wisielec pokazał mi także dobry wynik, cesarzowa, 6 pucharów to także ładne karty Myślę, że zaliczysz śpiewająco Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Cesarzowa na końcu czyli zdasz. Królowa mieczy to Ty i Twoje pisanie, a 6 pucharów to dobra karta, miłych emocji - myślę że praca się spodoba Cytuj
Koma Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Wisielec to oczekiwanie, 6 Kielichow to mila wymiana zdan, sympatyczna rozmowa, Krolowa Mieczy to tez wedlug mnie ty, skupiona na egzaminie, Cearzowa - pomyslny wynik. Cytuj
Trida Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Jaki wynik uzyskam z pracy kontrolnej na kursie na ktory chodze?wisielec krolowa mieczy 6 kieli cesarzowa Nastresujesz się do tego czasu, nie ma co Ale powinno być dobrze. 100% nie uzyskasz ale tak z 70% pozytywnego wyniku. I będziesz wiedziała z czego się douczyć etc. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Napisano 9 Grudnia 2014 woow, jakie pozytywne interpretacje, jestem pozytywnie zaskoczona:) dziękuję 6 kielichow skojarzylo mi sie z powrotem do tematu, czyli ze będę musiała poprawiac. a egzamin ma byc pisemny Cytuj
Trida Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Gdybyś miała poprawiać wg mnie to byś miała 7 kielichów. 6 kieli to miłe wspomnienia. Cytuj
Davisa Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Jaki wynik uzyskam z pracy kontrolnej na kursie na ktory chodze?w te niedzielę bedzie <boi sie> wisielec krolowa mieczy 6 kieli cesarzowa Strach Cię sparaliżuje, ale niepotrzebnie, bo pytania okażą się dziecinnie proste:-) Aaa, stawiają tam szóstki? ;p Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Lilly Rose też pomyślałam o szóstce możliwa też jest trójka, bo Cesarzowa to 3. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 wisielec krolowa mieczy 6 kieli cesarzowa Wisielec to zawiśnięcie sprawy ,Królowa Mieczy chce zwalczyć stan i pójść do przodu , Cesarzowa - to niestety powtórka , odwlecze się egzamin , będzie powtórka . Umn ie Cesarzowa zawsze wskazuje na poprawki Cytuj
kasiulinek87 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Napisano 29 Stycznia 2015 Strach Cię sparaliżuje, ale niepotrzebnie, bo pytania okażą się dziecinnie proste:-) Aaa, stawiają tam szóstki? ;p Dostałam 6 !!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi