agaMAJ Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Jak zrealizują się plany mego pana? (biznes plan Królowa Kielichów--3 miecze ---Sprawiedliwość zburze chyba te jego marzenia wskazując słabe punkty tego planu, bo ja jak na razie szans na ich realizację nie widzę, chociaż by mi pasowały właściwie, bo sa zgodne z moimi marzeniami Więc albo złamie mu serce i podetne skrzydła, rozwalając jego plany o kwestie prawne przedsięwzięcia ale sprawie, że bardziej to przemyśli i rzetelnie się za to weźmie Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Jak zrealizują się plany mego pana? (biznes plan Królowa Kielichów--3 miecze ---Sprawiedliwość Och nie, dopiero co skończyłam kurs z tego badziewia Dużo namieszasz i być może dasz mu kopniaka by zadziałał w odpoiwednią stronę. Cytuj
Sanya Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Kobieta, z której zdaniem się liczy może na niego wpłynąć w jakiś sposób. W tych 3 mieczach widzę rozczarowanie swoim pomysłem a w sprawce ostateczne rozliczenie czyli rozsądne podejście do tematu, rozważenie plusów i minusów Cytuj
Koma Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) 3 Miecze - duza frustracja (wszystko jest przeciwko),Sprawiedliwosc - biznesplan musi byc zrobiony calkowicie poprawnie id strony formalno-prawnej.Krolowa Pucharow to prawdopodobnie Ty, i to tobie moze serca to nie zlamie, ale troche lez moze byc. Czyli troche nerwow , ale na koncu powinno byc prawidlowo, ale to po.jakichs irytujacych bardzo przeszkodach Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Koma Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Królowa Kielichów--3 miecze ---Sprawiedliwość Ja uwarzam , że Tobie będzie się bardzo podobać pomysł biznesu bo pan poniekąd jak by dla ciebie go robi pod twoje oczekiwania . Niestyty Urząd odrzuci biznes plan . Sprawiedliwość 3 Miecze .Odpowiedz z ich strony negatywna Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Napisano 10 Grudnia 2014 Ten jego plan na chwilę obecną jest troche niedorzeczny... ale poczekamy zobaczymy. Z pewnością zweryfikuję Cytuj
Trida Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jak zrealizują się plany mego pana? (biznes plan Królowa Kielichów--3 miecze ---Sprawiedliwość Tutaj chyba zagrasz pierwsze skrzypce i pokażesz, co jest nie tak, co kuleje. Ale nie bądź za ostra, bo to jest do poprawki. Sprawiedliwość ładnie tutaj podkreśla, wg mnie, plusy i atuty - tym bardziej po poprawkach Wszystko powinno być ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi