pretoria Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Studentka, singielka, w lutym praktyka, przez wakacje pewnie pójdę do pracy. W ważniejszych dla mnie sprawach wyciągałam więcej kart. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław[/B] Pierwsze co mi na myśl przyszło to sytuacja z facetem, który chciałby ze mną być, ale ja nie, bo jest zajęty. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Rozpamiętywanie przeszłości, rozczarowania (?) Kurde nic takiego w sumie w moim życiu nie ma. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd[/B] Dalej mi żaden z facetów nie będzie pasował (?) Ja mam tak, że ktoś mi się podoba, poznam go ( cel osiągnięty ) i na tym koniec. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Na studiach 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Facet, miłość, zauroczenie, flirt. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Będę tkwiła w podwójnym układzie lub będę musiała wybrać pomiędzy 2facetami. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Dobre, spojrzenie na sprawę z różnych punktów widzenia, otwarcie się na nowe pomysły, koordynacja działań, elokwencja, umiejętność dokonania korekty. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Przeziębienia, poza tym ok. 10.Miłość: giermek mieczy Oczywiście będę się wahała. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Kontakty fajnie, choć możliwe, że początkowo nieco osłabione. 12.Finanse: 9mieczy Lipa, nie najlepsze, ale bez tragedii. 13.Praca: 5mieczy Szansa nowego startu w znacznie bardziej sprzyjających okolicznościach, tu stawiam na wakacyjną pracę. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Sporo pokus, ale do tego nowe kursy, przedsięwzięcia, które zakończą się pozytywnie. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Miłość, zauroczenie. Cytuj
Orchidea87 Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław Zamieszanie związane z facetem 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Koniec oszczędzania, braków miłości 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd Wybrzydzanie Znudzenie, nie dostrzeganie tego co się ma 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Jesteś zagoniona, masz wiele rzeczy na głowie – studia pasują 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Miłość, fajny facet, uwaga na dziecko 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław być może ten facet oświadczy Ci się jak dowie się o dziecku 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Przygnębienie 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Może Ci być ciężko 10.Miłość: giermek mieczy wydarzenia mogą się szybko potoczyć 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Relacje i kontakty mogą być różne, ale masz w nich wsparcie 12.Finanse: 9mieczy Będziesz się martwić skąd wziąć pieniądze 13.Praca: 5mieczy Kiepsko to widzę 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Pokusy, ruszenie do przodu z jakąś sprawą np. ukończenie dodatkowego kursu; możliwy wyjazd za granicę związany z pracą/studiami albo wpadka i konieczność rozwijania w sobie nowych umiejętności życiowych, szybko wskoczysz w nową rolę życiową 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Miłość 1 Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Napisano 9 Grudnia 2014 Normalnie mnie przeraziłaś. Chyba podejmę wszystkie możliwe kroki, 10litrów wody zamiast i wszelkie sposoby antykoncepcji, do tego facet będzie zmuszony poddać się wazektomii. Punkt 5 idealnie wiąże się z 8, normalnie już teraz mam deprechę. TRAGEDIA Chyba wolę dalej wybrzydzać... Podziękuję za nową rolę życiową, wolę starą/obecną Cytuj
Orchidea87 Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Właśnie bałam się, że się przerazisz. Ale lepiej zapobiegać Może bardziej doświadczeni się wypowiedzą i zinterpretują inaczej Cytuj
Koma Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Studentka, singielka, w lutym praktyka, przez wakacje pewnie pójdę do pracy. W ważniejszych dla mnie sprawach wyciągałam więcej kart. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław[/B] Pierwsze co mi na myśl przyszło to sytuacja z facetem, który chciałby ze mną być, ale ja nie, bo jest zajęty. Pewnie to o to chodzi, i juz on probowac nie bedzie. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Rozpamiętywanie przeszłości, rozczarowania (?) Kurde nic takiego w sumie w moim życiu nie ma. Przechodzisz w nowy rok bez zalow. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd[/B] Dalej mi żaden z facetów nie będzie pasował (?) Ja mam tak, że ktoś mi się podoba, poznam go ( cel osiągnięty ) i na tym koniec. 4 Puchary to nuda, stagnacja, Sad-hmm, nudzisz sie szybko, i mowisz pa. Wiec w tym roku moze byc to samo. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Na studiach :lol:l 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Facet, miłość, zauroczenie, flirt. Facet, niezby powazny,lekkomyslny, moze ktos kogo znasz Tez mysle ze moze byc wpadka (bo raczej nie celowa ciaza) 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Będę tkwiła w podwójnym układzie lub będę musiała wybrać pomiędzy 2facetami. Kilku facetow i.klopoty z tym zwiazane. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. Jak wyzej 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Dobre, spojrzenie na sprawę z różnych punktów widzenia, otwarcie się na nowe pomysły, koordynacja działań, elokwencja, umiejętność dokonania korekty. Jakas bitwa do stoczenia, ale nie umiem okreslic kto wygra. Pomowienia, nieczyste zagrywki. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Przeziębienia, poza tym ok. 10.Miłość: giermek mieczy Oczywiście będę się wahała. Nie do konca nalezy ufac slowom. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Kontakty fajnie, choć możliwe, że początkowo nieco osłabione. Lawirowanie albo zmiennosc w kontaktach, ogolnie dobrze. 12.Finanse: 9mieczy Lipa, nie najlepsze, ale bez tragedii. Duzo nerwowki, goraczkowe szukanie mozliwosci zarobku. 13.Praca: 5mieczy Szansa nowego startu w znacznie bardziej sprzyjających okolicznościach, tu stawiam na wakacyjną pracę. Robilas kazde pytanie osobno ? Praca - niekorzystnie. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Sporo pokus, ale do tego nowe kursy, przedsięwzięcia, które zakończą się pozytywnie. Niekorzystna umowa w pracy, oszustwo, ale wyjdziesz z tego. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Miłość, zauroczenie. Mozliwosc zwiazku. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław Sprawy z pewnym Panem. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Pomyslałam o samotności... 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd Bedziesz wybrzydzac w facetach...wydaje mi sie sie tez ze jakies zaległe sprawy do wyjasnienia. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Studia 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Mozliwa relacja z facetem ale chyba niezobowiązująca. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Trójkącik jak nic... ;p przed Toba wybór... 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Oj duzo tu myslenia , zastanawiania...ale swoja wiedze wykorzystasz najlepiej jak potrafisz. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów dosc słaba. 10.Miłość: giermek mieczy Wahania, zdystansowanie...ale na brak zainteresowania nie bedziesz narzekac. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Spotkania w małym , zgranym gronie. 12.Finanse: 9mieczy Brak kasiurki chyba bedzie doskwierac. 13.Praca: 5mieczy Mozliwe ze dostaniesz oferte pracy. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Sporo pokus, ale do tego nowe kursy, przedsięwzięcia, które zakończą się pozytywnie. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Wybory. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław odchodzi żywiołowość, entuzjazm ale i pewien rodzaj niedojrzałości w jakiejś sferze życia lub nawet kilku. 2. Cele, zadania ukończone: 5 pucharów zakończył się okres przykry dla Ciebie i związany z uczuciem lub komplesami własnymi. Jeśli było coś takiego to odejdzie. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4 puchary, sąd myślę, że bierność się pokazuje w jakiejś sferze życia, ale to się zmieni po pewnym czasie 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy jesteś zadziorna i szybka w działaniu jeśli zachodzi taka potrzeba, czasem nawet się i pokłócisz jesli wiesz, że masz rację 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2 puchary, głupiec, król buław pragnienie uczucia, miłości obudzi się w Tobie za sprawą przystojnego mężczyzny, sądzę, że będzie to nowo poznana osoba. Pewnie więc za jego sprawą zakończy się etap 5 kielichów i czas bierności. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: 3 puchary, rycek pucharów, król buław zmierzysz się z odważeniem się na uczucie, pan będzie Cię ośmielał ;P 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy drugi raz rycek mieczy? możesz osiągnąć mile spędzone chwile z kimś pod warunkiem że się otworzysz na uczucia i nie będziesz zbyt zamknięta emocjonalnie. Rycek jest myślicielem ale mało emocji z siebie daje jesli w ogóle jakies pokazuje. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5 mieczy nadal będziesz myślala pod paroma względami negatywnie. Na szczęście zmierzysz się z tym i to odejdzie. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5 pucharów słaba 10.Miłość: giermek mieczy na początku będziesz dość wybredna i sfochowana jakbyś chciała pokazać,że masz go w nosie. Taka demostracja na pokaz hehe to ma swój urok, ale pamietaj by z tym nie przesadzić. 11.Przyjaciele i rodzina: 2 denary, 2 puchary będą bliscy wokół Ciebie,będzie mężczyzna. 12.Finanse: 9 mieczy coś nie pójdzie tak jak sobie zaplanujesz. Może będziesz sie zamartwiac niepotzrebnie? oby 13.Praca: 5 mieczy znów 5 mieczy? będziesz przeczulona i wyczekiwała na zakończenie współpracy? 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8 denarów, rydwan bedą czekały Cię emocje dość silne związane z pokonywaniem własnych przekonań i ograniczeń myslowych...pokonasz to własną pracą nad sobą dzięki czemu ruszysz do przodu i będzie Ci z tym na prawdę dobrze. Poczujesz wiatr w żagle... 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Otworzysz serce i będzie Ci z tym dobrze :_)) Cytuj
pretoria Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Napisano 11 Grudnia 2014 Baaaardzo wszystkim dziękuję Dobrze, że nikt więcej ciąży nie wypatrzył, bo od razu idę na most, którego nie ma w pobliżu Cytuj
gucio19 Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław Facet. Ewentualnie niedojrzałość pazia,spontaniczność,w przyszłym roku możesz spoważnieć 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Żałoba po kimś? 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd sprawy sądowe, lub jakaś sytuacja zwiazana z rodziną 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Jestes pedziwiatrem, nie masz czasu na nic, miecze to też nauka więc na tym możesz się skupiać 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Wydaje mi się, że jakiś trójkąt się szykuje (Król buław często pokazuje zajętego mezczyzne, głupiec-romans/zwiazek który i tak się skonczy).Uwazaj na ciąże 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Ktoś może wejść między Was. Ewentualnie będziesz tkwiła w trójkącie bez przyszłości (rycerz jako puste obietnice,krotkotrwale zaangazowanie) 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Zdobyć wykształcenie,osiągnąć zadowalające wyniki w tej dziedzinie. Może wygrasz jakiś konkurs naukowy . 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Ciezka energia.Możesz odnieść jakąś porażkę i czuć wstyd, lub chęć zemsty. ew. możesz wygrać,ale w taki sposob ze i tak bedziesz czula sie przegrana. Mozesz byc troche nieufna w stosunku do ludzi. Nieciekawie jakos,ale moglo byc gorzej 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Mam wrazenie,ze bedzie w jakis sposob powiazana z psychika. Nie masz moze problemow z sercem albo ukladem pokarmowym? 10.Miłość: giermek mieczy -może się pojawić ktoś czarujący ale fałszywy -mozesz coś z kimś wyjaśnić,może nazbierało się trochę przemilczanych sytuacji,które powodują napiecie a w koncu konflikt? -możesz ogolnie otrzymać jakąś ciekawa informację -albo rywalizowac z kims 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Dobre kontakty, ale chyba głównie przez tel/internet z braku czasu. Mozliwe,ze bedziesz musiala miedzy kims wybierac? 12.Finanse: 9mieczy Ojj. Bedzie trochę zamartwiania,ale dasz radę. 13.Praca: 5mieczy -Możesz zdobyć po znajomości -ktoś Ci sprawi przykrość w niej 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Hm ten diabeł obok 8 denarów,suma księżyc, uważaj,żeby ktoś Ci nie zrobił swinstwa w pracy 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie odwzajemnione uczucie,wybory Edytowane 20 Grudnia 2014 przez gucio19 1 Cytuj
adivino Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław[/B] sprawy związane z facetem, koniec takiego bawienia się, niedojrzałości w czymś, a bardziej "ustatkowanie się" 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów dla mnie to są rozczarowania, samotność, potrzeba pogodzenia się z czymś 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd[/B] trochę bierność, oczekiwanie aż sytuacja sama się polepszy, dalej będziesz niezadowolona z tego co masz, jeśli tak jest 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy studia, dużo się dzieje 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław romans 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław trójkąt, ciąża może być 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy ukończenie jakiegoś etapu nauki, zdobycie stopnia, docenienie 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy stanie się coś co będziesz przeżywała, porażka jakaś, słabo.. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów słaba 10.Miłość: giermek mieczy będą możliwości, ja w tej karcie widzę takie stwarzanie niedostępności ze swojej strony, stwarzania wrażenia silnej 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary dużo bliskości, wsparcia, ale też jakiś dystans wcześniej, wybieranie, może małe nieporozumienia 12.Finanse: 9mieczy kiepsko, będziesz coś komuś winna i nie będzie cię stać aby oddać, może brakować kaski 13.Praca: 5mieczy rywalizacja, może to się łączy z rycerzem mieczy w celach, które możesz osiągnąć 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan pokusy, które będziesz musiała odpierać, nowe zadania, które będą wymagały pracy, może wyjazd 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie jakaś szansa do wykorzystania, romans, trochę szaleństwa 1 Cytuj
pretoria Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Co Wy z tą ciążą?? ;( Pochlastam się Dziękuję Cytuj
pretoria Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Wiem, że jeszcze trochę czasu do końca roku, ale już zweryfikuję, a jakby coś się wydarzyło nadto, dopiszę (np. dużo osób pisało o ciąży, jak się trafi dam znać ). Napisane kolorem pomarańczowym to mój komentarz do danej sfery Zacznę od siebie i pójdę po kolei. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław[/B] Pierwsze co mi na myśl przyszło to sytuacja z facetem, który chciałby ze mną być, ale ja nie, bo jest zajęty. Z tym facetem sprawa ucichła na dość długo, ale po jakimś czasie znów stwierdził, że mnie kocha bla, bla, bla... 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Rozpamiętywanie przeszłości, rozczarowania (?) Kurde nic takiego w sumie w moim życiu nie ma. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd[/B] Dalej mi żaden z facetów nie będzie pasował (?) Ja mam tak, że ktoś mi się podoba, poznam go ( cel osiągnięty ) i na tym koniec. A jednak, któryś mi 'zapasował' 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Na studiach No na studiach 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Facet, miłość, zauroczenie, flirt. Jak najbardziej się zgadza. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Będę tkwiła w podwójnym układzie lub będę musiała wybrać pomiędzy 2facetami. Nie tkwiłam w takowym układzie, wybierać też nie musiałam, bo kocham jednego. Zainteresowanych facetów się sporo przewijało. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. Jak wyżej. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Dobre, spojrzenie na sprawę z różnych punktów widzenia, otwarcie się na nowe pomysły, koordynacja działań, elokwencja, umiejętność dokonania korekty. Również się zgadza. Choć w tym roku byłam dość płaczliwa, tzn. raz w miesiącu lubiłam sobie powyć nie wiadomo o co- hormony Ale to był 1dzień/mc. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Przeziębienia, poza tym ok. Przeziębienia były, oj jak nigdy. Chyba z 3 jak nie 4. U mnie to wygląda tak, że śpię 2doby i jestem jak nowo narodzona. 10.Miłość: giermek mieczy Oczywiście będę się wahała. No tu się nie zgadza. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Kontakty fajnie, choć możliwe, że początkowo nieco osłabione. Fajne, aczkolwiek porównując je z innymi latami osłabione. Pojawił się facet więc się uspokoiłam z lataniem po imprezach i znajomych. 12.Finanse: 9mieczy Lipa, nie najlepsze, ale bez tragedii. Fakt, tragedii nie było, nie narzekam. 13.Praca: 5mieczy Szansa nowego startu w znacznie bardziej sprzyjających okolicznościach, tu stawiam na wakacyjną pracę. Do pracy nie poszłam, bo miałam niesamowitego lenia. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Sporo pokus, ale do tego nowe kursy, przedsięwzięcia, które zakończą się pozytywnie. Ciężko mi się ustosunkować. Kursy wiadome, bo studia. Pokusy, hmmm... zależy co do tego zaliczyć. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Miłość, zauroczenie. Zgadza się. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buławZamieszanie związane z facetem Tak, zmniejszyło się. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Koniec oszczędzania, braków miłości Raczej koniec braków miłości 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd Wybrzydzanie Znudzenie, nie dostrzeganie tego co się ma Nie wybrzydzałam 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Jesteś zagoniona, masz wiele rzeczy na głowie – studia pasują Tak. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Miłość, fajny facet, uwaga na dziecko Wszystko się zgadza oprócz dziecka. Jako tako nie uważamy 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław być może ten facet oświadczy Ci się jak dowie się o dziecku Do oświadczyn nie doszło. Jakby coś się zmieniło napiszę. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. Tak. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Przygnębienie No miewałam melancholijne stany, co prawda krótkie- 1dniowe. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Może Ci być ciężko Było dobrze 10.Miłość: giermek mieczy wydarzenia mogą się szybko potoczyć Potoczyły się, miłość się wkradła 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Relacje i kontakty mogą być różne, ale masz w nich wsparcie Dokładnie. 12.Finanse: 9mieczy Będziesz się martwić skąd wziąć pieniądze Nie było takich zmartwień. 13.Praca: 5mieczy Kiepsko to widzę Do roboty nie poszłam, nie chciało mi się. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Pokusy, ruszenie do przodu z jakąś sprawą np. ukończenie dodatkowego kursu; możliwy wyjazd za granicę związany z pracą/studiami albo wpadka i konieczność rozwijania w sobie nowych umiejętności życiowych, szybko wskoczysz w nową rolę życiową Ani jedno ani drugie- póki co 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Miłość Tak. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buławSprawy z pewnym Panem. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Pomyslałam o samotności... Związek. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd Bedziesz wybrzydzac w facetach...wydaje mi sie sie tez ze jakies zaległe sprawy do wyjasnienia. Wybrzydzanie jest moją mocną stroną Choć mój mnie ustrzelił. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Studia 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Mozliwa relacja z facetem ale chyba niezobowiązująca. Baaardzo zobowiązująca. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Trójkącik jak nic... ;p przed Toba wybór... Obeszło się bez trójkąta, nie wybierałam, choć byli inni 'zainteresowani'. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Dokształcanie sie. Tak. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Oj duzo tu myslenia , zastanawiania...ale swoja wiedze wykorzystasz najlepiej jak potrafisz. Dokładnie póki co to chyba najtrafniejsze słowa 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów dosc słaba. Było dobrze. 10.Miłość: giermek mieczy Wahania, zdystansowanie...ale na brak zainteresowania nie bedziesz narzekac. No nie narzekałam, w zasadzie nigdy nie mogłam na to narzekać. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Spotkania w małym , zgranym gronie. Otóż to Nawet jak było większe grono to znane 12.Finanse: 9mieczy Brak kasiurki chyba bedzie doskwierac. Kasa była choć nie jakieś kokosy. 13.Praca: 5mieczy Mozliwe ze dostaniesz oferte pracy. Oferty były, ale zrezygnowałam. Leń... 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Sporo pokus, ale do tego nowe kursy, przedsięwzięcia, które zakończą się pozytywnie. Było zdobywanie praktyki. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Wybory. Nie było.[/i] 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buławodchodzi żywiołowość, entuzjazm ale i pewien rodzaj niedojrzałości w jakiejś sferze życia lub nawet kilku. Idealnie dobrane słowa! 2. Cele, zadania ukończone: 5 pucharów zakończył się okres przykry dla Ciebie i związany z uczuciem lub komplesami własnymi. Jeśli było coś takiego to odejdzie. Kompleksów nie miewam. Brak uczuć nie był dla mnie przykrym okresem, mogę stwierdzić, że bardzo fajnym. No, ale fakt zakończył się ten czas. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4 puchary, sąd myślę, że bierność się pokazuje w jakiejś sferze życia, ale to się zmieni po pewnym czasie Kurcze, nie wiem w jakiej sferze ta bierność. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy jesteś zadziorna i szybka w działaniu jeśli zachodzi taka potrzeba, czasem nawet się i pokłócisz jesli wiesz, że masz rację Dokładnie. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2 puchary, głupiec, król buław pragnienie uczucia, miłości obudzi się w Tobie za sprawą przystojnego mężczyzny, sądzę, że będzie to nowo poznana osoba. Pewnie więc za jego sprawą zakończy się etap 5 kielichów i czas bierności. Podłączając to pod punkt 2 to może być No mój luby obudził we mnie odpowiednie 'instynkty' Choć już wtedy go znałam- może za duże słowa- kojarzyłam. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: 3 puchary, rycek pucharów, król buław zmierzysz się z odważeniem się na uczucie, pan będzie Cię ośmielał ;P Yes, zgadza się 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy drugi raz rycek mieczy? możesz osiągnąć mile spędzone chwile z kimś pod warunkiem że się otworzysz na uczucia i nie będziesz zbyt zamknięta emocjonalnie. Rycek jest myślicielem ale mało emocji z siebie daje jesli w ogóle jakies pokazuje. Były (są) miłe chwile (długie chwile). 8.Twoja kondycja psychiczna: 5 mieczy nadal będziesz myślala pod paroma względami negatywnie. Na szczęście zmierzysz się z tym i to odejdzie. Oj na początku tak było. Powili odchodziło, teraz praktycznie tego nie ma. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5 pucharów słaba Było okej. Choć jak na mnie 3 przeziębienia to dużo. 10.Miłość: giermek mieczy na początku będziesz dość wybredna i sfochowana jakbyś chciała pokazać,że masz go w nosie. Taka demostracja na pokaz hehe to ma swój urok, ale pamietaj by z tym nie przesadzić. Noooo, mogę przyznać, że tak było. Na początku broniłam się przed uczuciem 11.Przyjaciele i rodzina: 2 denary, 2 puchary będą bliscy wokół Ciebie,będzie mężczyzna. Tak. 12.Finanse: 9 mieczy coś nie pójdzie tak jak sobie zaplanujesz. Może będziesz sie zamartwiac niepotzrebnie? oby Było ok. 13.Praca: 5 mieczy znów 5 mieczy? będziesz przeczulona i wyczekiwała na zakończenie współpracy? Nie było pracy. Tzn była, ale mnie się nie chciało 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8 denarów, rydwan bedą czekały Cię emocje dość silne związane z pokonywaniem własnych przekonań i ograniczeń myslowych...pokonasz to własną pracą nad sobą dzięki czemu ruszysz do przodu i będzie Ci z tym na prawdę dobrze. Poczujesz wiatr w żagle... Ojej! Trafione 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie Otworzysz serce i będzie Ci z tym dobrze :_)) Również 100% racji. 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buławFacet. Ewentualnie niedojrzałość pazia,spontaniczność,w przyszłym roku możesz spoważnieć Spoważniałam w sprawach uczuciowych. 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów Żałoba po kimś? Nie było. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd sprawy sądowe, lub jakaś sytuacja zwiazana z rodziną W sumie coś z sądem wyskoczyło, ale to było nowe z 2015. W pytaniu jest przejście z 2014 do 2015 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy Jestes pedziwiatrem, nie masz czasu na nic, miecze to też nauka więc na tym możesz się skupiać Tak. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław Wydaje mi się, że jakiś trójkąt się szykuje (Król buław często pokazuje zajętego mezczyzne, głupiec-romans/zwiazek który i tak się skonczy).Uwazaj na ciąże Trójkąta brak, ciąży też. Choć druga kwestia może ulec zmianie 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław Ktoś może wejść między Was. Ewentualnie będziesz tkwiła w trójkącie bez przyszłości (rycerz jako puste obietnice,krotkotrwale zaangazowanie) Nikomu wejść między nas nie pozwoliliśmy. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy Zdobyć wykształcenie,osiągnąć zadowalające wyniki w tej dziedzinie. Może wygrasz jakiś konkurs naukowy . Zdobywanie wykształcenia i praktyki. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy Ciezka energia.Możesz odnieść jakąś porażkę i czuć wstyd, lub chęć zemsty. ew. możesz wygrać,ale w taki sposob ze i tak bedziesz czula sie przegrana. Mozesz byc troche nieufna w stosunku do ludzi. Nieciekawie jakos,ale moglo byc gorzej No raczej nic. 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów Mam wrazenie,ze bedzie w jakis sposob powiazana z psychika. Nie masz moze problemow z sercem albo ukladem pokarmowym? Było ok. 10.Miłość: giermek mieczy -może się pojawić ktoś czarujący ale fałszywy -mozesz coś z kimś wyjaśnić,może nazbierało się trochę przemilczanych sytuacji,które powodują napiecie a w koncu konflikt? -możesz ogolnie otrzymać jakąś ciekawa informację -albo rywalizowac z kims Nic. 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary Dobre kontakty, ale chyba głównie przez tel/internet z braku czasu. Mozliwe,ze bedziesz musiala miedzy kims wybierac? Kontakty f2f, wybierać nie musiałam 12.Finanse: 9mieczy Ojj. Bedzie trochę zamartwiania,ale dasz radę. Nie martwiłam się, choć było ich mniej. 13.Praca: 5mieczy -Możesz zdobyć po znajomości -ktoś Ci sprawi przykrość w niej Nie poszłam 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan Hm ten diabeł obok 8 denarów,suma księżyc, uważaj,żeby ktoś Ci nie zrobił swinstwa w pracy Pracy nie było. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie odwzajemnione uczucie,wybory Zgadza się 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: giermek buław[/B]sprawy związane z facetem, koniec takiego bawienia się, niedojrzałości w czymś, a bardziej "ustatkowanie się" Wyjaśnienie w moim poście 2. Cele, zadania ukończone:5pucharów dla mnie to są rozczarowania, samotność, potrzeba pogodzenia się z czymś No raczej nie. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 4puchary, sąd[/B] trochę bierność, oczekiwanie aż sytuacja sama się polepszy, dalej będziesz niezadowolona z tego co masz, jeśli tak jest Nie zgadza się 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: rycek mieczy studia, dużo się dzieje Tak. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 2puchary, głupiec, król buław romans Romansu nie było. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:3puchary, rycek pucharów, król buław trójkąt, ciąża może być Ani jednego, ani drugiego. 7. Cele, które możesz osiągnąć: rycek mieczy ukończenie jakiegoś etapu nauki, zdobycie stopnia, docenienie Jestem w trakcie ukończenia etapu (przyszły rok), docenienie było na praktyce. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5mieczy stanie się coś co będziesz przeżywała, porażka jakaś, słabo.. Nie było porażki, niczego nie przeżywałam. Jedynie hormony mi buzowały 9.Twoja kondycja fizyczna: 5pucharów słaba Było dobrze. 10.Miłość: giermek mieczy będą możliwości, ja w tej karcie widzę takie stwarzanie niedostępności ze swojej strony, stwarzania wrażenia silnej No troszkę takiej niedostępności było 11.Przyjaciele i rodzina: 2denary, 2 puchary dużo bliskości, wsparcia, ale też jakiś dystans wcześniej, wybieranie, może małe nieporozumienia Nieporozumienia owszem się zdarzały 12.Finanse: 9mieczy kiepsko, będziesz coś komuś winna i nie będzie cię stać aby oddać, może brakować kaski Nie brakowało, dłużna również nie byłam 13.Praca: 5mieczy rywalizacja, może to się łączy z rycerzem mieczy w celach, które możesz osiągnąć Nie poszłam w ogóle do pracy. 14. Niespodzianki w nowym roku: diabeł, 8denarów, rydwan pokusy, które będziesz musiała odpierać, nowe zadania, które będą wymagały pracy, może wyjazd Nowe zadania jak najbardziej. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: kochankowie jakaś szansa do wykorzystania, romans, trochę szaleństwa MIŁOŚĆ, nie romans BARDZO, BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ Jednocześnie jestem niesamowicie zadowolona z tego rozkładu i szczerze mogę Wam go polecić. Kiedyś robiłam inny, dużo bardziej rozbudowany, który okazał się kaszaną. Ten jest przemistrzowski Edytowane 12 Listopada 2015 przez pretoria Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi