Skocz do zawartości

Koło na 2015r.

Orchidea87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, niedawno zmiana pracy i miejsca zamieszkania

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 monet – dużo się będzie działo w tym roku w moim życiu, stabilizacja finansowa

2. Pieniądze: as buław/Król mieczy – mam możliwości by zdobyć pieniądze, będę rozsądnie gospodarować wydatkami

3. Życie codzienne: 6 monet/Król pucharów – będę dbać o codzienne obowiązki, może wejdę w nowy związek

4. Dom: 2 buław/9 pucharów – możliwe kupno mieszkania (albo krążenie między dwoma miejscami zamieszkania), zadowolenie i stabilizacja w domu

5. Wszystko co cieszy: as mieczy/4 buławy – kupno mieszkania (albo zmiana miejsca zamieszkania na obecne)

6. Praca: rycerz pucharów/Cesarz – Ciekawa oferta pracy i możliwa zmiana pracy. Na pewno pod koniec roku będzie stabilizacja

7. Partnerstwo, miłość: 8 monet/rycerz buław – ktoś się będzie starał, pojawi się facet, który będzie aktywnie o mnie zabiegał (ale może te karty pokazują romans w pracy)

8.Tajemnice,tabu: 9 buław/7 buław – ciągła gotowość do obrony swojej pozycji i ciągłe zmagania z przeciwnościami

9. Wyższe poznanie: Król monet/paź buław – poznam kogoś stabilnego emocjonalnie i energicznego, kto zmieni moje spojrzenie na życie

10. Uznanie społeczne: as monet/Umiarkowanie – uznanie zyskam odpowiednio zarabiając i równoważąc różne dziedziny życia

11. Przyjaciele: 6 buław/ paź pucharów – to oni będą mi dodawać sił do walki, może poznam kogoś sympatycznego – jakaś nowa przyjaźń

12. Ukryte nadzieje i obawy: Królowa monet/4 monety – nadzieja na stabilizację życiową

Dużo kart dworskich - możliwe, że dużo osób będzie się przewijało przez moje życie w 2015r.

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 monet – będziesz przyjacielska i dobrze nastawiona w stosunku do innych

2. Pieniądze: as buław/Król mieczy – pojawi sie punkt zwrotny, bez większych komplikacji

3. Życie codzienne: 6 monet/Król pucharów – ile dasz od siebie, tyle dostaniesz. Pojawi sie ważny facet.

4. Dom: 2 buław/9 pucharów – energia będzie podzielona między rodzinom i czymś jeszcze, stawiam na miłość. Sprawy będą się toczyły dobrze, współpraca, partnerstwo.

5. Wszystko co cieszy: as mieczy/4 buławy – ucieszysz sie z jakiegoś osiągnięcia, dobrego zakończenia spraw

6. Praca: rycerz pucharów/Cesarz – tak jak w finansach, wszystko ok.

7. Partnerstwo, miłość: 8 monet/rycerz buław – będzie się działo, sporo ruchu. Facet wiedzący czego chce i działający dynamicznie.

8.Tajemnice,tabu: 9 buław/7 buław - postawa obronna, brak zaufania, ale i konsekwencja w działaniu

9. Wyższe poznanie: Król monet/paź buław – poznam kogoś stabilnego emocjonalnie i energicznego -> też tak sądzę

10. Uznanie społeczne: as monet/Umiarkowanie – jak dla mnie będzie jak dotychczas

11. Przyjaciele: 6 buław/ paź pucharów – będą podporą i dodadzą dużo sił

12. Ukryte nadzieje i obawy: Królowa monet/4 monety – chciałabyś się sprawdzić w sprawach domowych i zawodowych, 4 monety to 4kąty, chcesz własne mieszkanie, nawet i ciasne, ale własne ;P

• Lubię to! 1
Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń: 10 monet – dużo się będzie działo w tym roku w moim życiu, stabilizacja finansowa

W finansach stabilnosc, w uczuciach bez zmian.

2. Pieniądze: as buław/Król mieczy – mam możliwości by zdobyć pieniądze, będę rozsądnie gospodarować wydatkami

Dokładnie :)

3. Życie codzienne: 6 monet/Król pucharów – będę dbać o codzienne obowiązki, może wejdę w nowy związek

Pojawi sie jakis Pan...dobre zarzadzanie kasą.

4. Dom: 2 buław/9 pucharów – możliwe kupno mieszkania (albo krążenie między dwoma miejscami zamieszkania), zadowolenie i stabilizacja w domu

Powyzsze karty tez mówiły o mozliwym zakupie mieszkania.W domu dobra atmosfera.Koniecznosc dokonania jakiegos wyboru.

5. Wszystko co cieszy: as mieczy/4 buławy – kupno mieszkania (albo zmiana miejsca zamieszkania na obecne)

Przed Toba poczatek rozwoju intelektualnego...mozliwe kupno mieszkania, chyba bedzie Cie cisło :)P

6. Praca: rycerz pucharów/Cesarz – Ciekawa oferta pracy i możliwa zmiana pracy. Na pewno pod koniec roku będzie stabilizacja

Moim zdaniem w pracy bez zmian, miła i sympatyczna atmosfera w pracy, stabilizacja.

7. Partnerstwo, miłość: 8 monet/rycerz buław – ktoś się będzie starał, pojawi się facet, który będzie aktywnie o mnie zabiegał (ale może te karty pokazują romans w pracy)

Mozliwy romans w pracy.

8.Tajemnice,tabu: 9 buław/7 buław – ciągła gotowość do obrony swojej pozycji i ciągłe zmagania z przeciwnościami

Mozliwy jakis skandal.

9. Wyższe poznanie: Król monet/paź buław – poznam kogoś stabilnego emocjonalnie i energicznego, kto zmieni moje spojrzenie na życie

Bedziesz skrupulatnie realizowac swoje plany ale też bedziesz sie cieszyła zyciem.

10. Uznanie społeczne: as monet/Umiarkowanie – uznanie zyskam odpowiednio zarabiając i równoważąc różne dziedziny życia

Mysle ze zostaniesz doceniona za znalezienie dobrych rozwiązan finansowych.

11. Przyjaciele: 6 buław/ paź pucharów – to oni będą mi dodawać sił do walki, może poznam kogoś sympatycznego – jakaś nowa przyjaźń

Beda Cie otaczac lojalni przyjaciele.

12. Ukryte nadzieje i obawy: Królowa monet/4 monety – nadzieja na stabilizację życiową

Dokładnie.