Gość Lukrusia Napisano 9 Grudnia 2014 Napisano 9 Grudnia 2014 Jak ułoży mi się z pracą czy zatrudnią mnie ? Dodaj do ulubionych lukrusia ☺ Staram się o pracę w pewnym miejscu - zakładzie pracy , kiedyś odbyłam tam praktyki , na ofertę stara się tylko 10 osób ze mną 10 smile , Kurcze denerwuję sie bo chciała bym znależć sobie pracę a nie wiem czy się uda . Wysłałam dokumenty zobaczę co z tego wyniknie . Przeszłość - AS KIJÓW Odbyłam praktyki tygodniowe w miejscu do , którego staram się o pracę . Już miałam kontakt z tym miejscem, ludźmi , obowiązkami jakie mogę tam wykonywać . Teraźniejszość - CESARZ Bardzo się staram o tą pracę ,spełniam wymagania ,już dłużej szukam jakiejś pracy , rozważam nawet wyjazd za granicę. Rada - Q ,KIJÓW Królowa Kijów zapewne powinnam włożyć w to więcej determinacji , działać ,pokonywać przeszkody . Pojechać tam i pogadać , działać w swoim imieniu , ''siedzieć jak kwoka na złotym jajku '' i nie odpuszczać . Może gdzieś się uda za którymś razem wejść na zastępstwo tj. Ostrzeżenie - 6 MONET- Zastanawiam się czy z tego coś wyjdzie , bo 6 monet to ostrzeżenie przed pominięciem , smutkiem . A więc jeśli nie będę ''Pukać i stukać do drzwi '' to niestety zostanę pomięta i odrzucą moją prośbę . Przyszłość - Q.MIECZY (SŁOŃCE,6 KIELICHÓW, PAŻ KIJÓW Królowa Mieczy jest niezadowolona lubi się wyżywać gdy coś nie idzie po jej myśli > Szanse na pracę mam Słońce, 6 kielich Możliwość na powrót jest i chyba jeszcze tam się pojawię choćby aby pukać i stukać do drzwi - Tylko czy coś z tego wyjdzie to trudno powiedzieć Królowa Mieczy raczej nie wskazuje na osobę zatrudnioną . Lukrusia kiss :*:flamenco::torreador: Cytuj
Sanya Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Szansa jest, ale wszystko zależy od pewnej kobiety. Mnie raz wypadła Królowa mieczy w rozkładzie czy dostanę pracę (gdzieś mi jest ten temat na ezo ) na samym końcu rozkładu i ostatecznie pracę otrzymałam, ale musiałam się wykazać pewną wiedzą, poza tym rozmowę rekrutacyjną przeprowadzała kobieta i ona był decyzyjna w tym zakresie 6 monet na pozycji negatywnej kojarzy mi się w tym kontekście wręcz z żebraniem o tę pracę, zresztą skonfrontować tę kartę można z Q buław, która sugeruje, że będziesz musiała walczyć jak lwica Także podsumowując szansa jest, ale musisz się bardzo starać i być zdeterminowana, pokazać, że Ci faktycznie zależy i coś może z tego wyjdzie, ale ktoś, kogo przedstawia figura Q mieczy będzie ostatecznie decydował. Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Jak ułoży mi się z pracą czy zatrudnią mnie ? Dodaj do ulubionych lukrusia Staram się o pracę w pewnym miejscu - zakładzie pracy , kiedyś odbyłam tam praktyki , na ofertę stara się tylko 10 osób ze mną 10 smile , Kurcze denerwuję sie bo chciała bym znależć sobie pracę a nie wiem czy się uda . Wysłałam dokumenty zobaczę co z tego wyniknie . Przeszłość - AS KIJÓW Odbyłam praktyki tygodniowe w miejscu do , którego staram się o pracę . Już miałam kontakt z tym miejscem, ludźmi , obowiązkami jakie mogę tam wykonywać . Teraźniejszość - CESARZ Bardzo się staram o tą pracę ,spełniam wymagania ,już dłużej szukam jakiejś pracy , rozważam nawet wyjazd za granicę. Rada - Q ,KIJÓW Królowa Kijów zapewne powinnam włożyć w to więcej determinacji , działać ,pokonywać przeszkody . Pojechać tam i pogadać , działać w swoim imieniu , ''siedzieć jak kwoka na złotym jajku '' i nie odpuszczać . Może gdzieś się uda za którymś razem wejść na zastępstwo tj. Ostrzeżenie - 6 MONET- Zastanawiam się czy z tego coś wyjdzie , bo 6 monet to ostrzeżenie przed pominięciem , smutkiem . A więc jeśli nie będę ''Pukać i stukać do drzwi '' to niestety zostanę pomięta i odrzucą moją prośbę . Przyszłość - Q.MIECZY (SŁOŃCE,6 KIELICHÓW, PAŻ KIJÓW Królowa Mieczy jest niezadowolona lubi się wyżywać gdy coś nie idzie po jej myśli > Szanse na pracę mam Słońce, 6 kielich Możliwość na powrót jest i chyba jeszcze tam się pojawię choćby aby pukać i stukać do drzwi - Tylko czy coś z tego wyjdzie to trudno powiedzieć Królowa Mieczy raczej nie wskazuje na osobę zatrudnioną . Lukrusia kiss :*:flamenco::torreador: W przeszlosci byla jakas szansa na prace, przyuczenie do zawodu ,teraz masz konkretny cel, na pracę to dobra karta więc mysle ze dostaniesz, tylko brakuje Ci przebojowości, musisz byc bardziej aktywna ,zaangazowana w szukanie pracy, dopytywac po znajomych, dzwonic, pokazac ze Ci zalezy.. W przyszlosci mozesz dostac prace w miejscu ktore kojarzy się z młodościa, moze to tez jakies miejsce w ktorym juz bylas, kiedys pracowalas czy w inny sposob mialas stycznosc, ostrzezenie - nie zgadzaj się na nędzne warunki, nie dawaj się wykorzystywać jak to często bywa.. O własnie królowa mieczy to moze byc babka ktora przeprowadzi z Toba rozmowe(czy tez szefowa) wiec bedziesz musiala się wykazac dobrze Sanya to ujęła:) dopiero po dodaniu swojej odpowiedzi przeczytalam ;p Edytowane 10 Grudnia 2014 przez gucio19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi