agaMAJ Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima? (znaczy, jaka energia, co sie zadzieje itp) 8mieczy* Królowa kielichów*7mieczy, doc.2kiele as kieli Będę czymś organiczona, będę szukać rozwiązania lub zostane oszukana, ale w każdym razie, będę mogła liczyć na swojego partnera Edytowane 30 Grudnia 2014 przez agaMAJ Cytuj
Trida Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima? (znaczy, jaka energia, co sie zadzieje itp)8mieczy*kielowa*7mieczy, doc.2kiele as kieli Średnio to wygląda. Uważaj, żebyś na zdrowiu nie podupadła niestety. Na pewno otrzymasz wsparcie od lubego prawdopodobnie i osób Tobie przychylnych ale, jak na moje oko, trochę pod górkę będziesz miała tej zimy w różnych kwestiach. Skojarzyła mi się jakaś mała kłótnia / niefajna sytuacja na święta także uważaj. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 8mieczy*kielowa*7mieczy, doc.2kiele as kieli No...szykuje sie jakaś kłotnia lub nieporozumienia z jakąś Panią....chyba bedzie sie starała Cię podejsc jakimiś intrygami, kłamstwami...na pewno nie jest to szczera osoba z Twojego otoczenia. W uczuciach bedzie w porzadku. jeśli chodzi o zdrowie...pomyslałam zebyś uważała na swoje zatoki. Generalnie zima upłynie Ci na planach i marzeniach 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima(znaczy, jaka energia, co się zadzieje itp)? 8 mieczy + królowa kielichów + 7 mieczy + doc. 2 kielichy + as kielichów na początku wyrażenie prawdziwych uczuć może być czymś przyblokowane (lęki, szpiegostwo, osaczenie, inne działania), ale później bardziej się rozluźnisz, widać czas spędzony we dwoje w miłej atmosferze. Krąg znajomych ten sam, może trzeba będzie wyjaśnić jakąś sprawę. O ile na początku całą gamę odczuć gdzieś zaszyjesz w sobie, o tyle później dasz im niekontrolowany upust. Co do działań - zdecydowanie większość kart biernych, zbyt dużego ruchu chyba nie będzie. Możesz też rozpamiętywać ciężkie chwile, jakieś nieprzyjemne sytuacje, ktoś może robić podchody w Twoją stronę, ale dojdziesz z tą osobą (czy tez sama z sobą) do porozumienia albo stanu zawieszenia broni. Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Marca 2015 Autor Napisano 10 Marca 2015 Zima spokojna., pełna ograniczeń, a na koniec zwichnięta kostka i jeszcze więcej ograniczeń w związku z tym. Ze wszystkim sobie poradziłam, bo te kielichy ;D 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi