Skocz do zawartości

Moja zima... (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima? (znaczy, jaka energia, co sie zadzieje itp)

8mieczy* Królowa kielichów*7mieczy, doc.2kiele as kieli Będę czymś organiczona, będę szukać rozwiązania lub zostane oszukana, ale w każdym razie, będę mogła liczyć na swojego partnera

Edytowane przez agaMAJ
Napisano
Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima? (znaczy, jaka energia, co sie zadzieje itp)

8mieczy*kielowa*7mieczy, doc.2kiele as kieli

Średnio to wygląda. Uważaj, żebyś na zdrowiu nie podupadła niestety.

Na pewno otrzymasz wsparcie od lubego prawdopodobnie i osób Tobie przychylnych ale, jak na moje oko, trochę pod górkę będziesz miała tej zimy w różnych kwestiach.

Skojarzyła mi się jakaś mała kłótnia / niefajna sytuacja na święta także uważaj.

• Lubię to! 1
Napisano

8mieczy*kielowa*7mieczy, doc.2kiele as kieli

No...szykuje sie jakaś kłotnia lub nieporozumienia z jakąś Panią....chyba bedzie sie starała Cię podejsc jakimiś intrygami, kłamstwami...na pewno nie jest to szczera osoba z Twojego otoczenia. W uczuciach bedzie w porzadku. jeśli chodzi o zdrowie...pomyslałam zebyś uważała na swoje zatoki. Generalnie zima upłynie Ci na planach i marzeniach :)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Jaka będzie dla mnie nadchodząca zima(znaczy, jaka energia, co się zadzieje itp)? 8 mieczy + królowa kielichów + 7 mieczy + doc. 2 kielichy + as kielichów

na początku wyrażenie prawdziwych uczuć może być czymś przyblokowane (lęki, szpiegostwo, osaczenie, inne działania), ale później bardziej się rozluźnisz, widać czas spędzony we dwoje w miłej atmosferze.

Krąg znajomych ten sam, może trzeba będzie wyjaśnić jakąś sprawę. O ile na początku całą gamę odczuć gdzieś zaszyjesz w sobie, o tyle później dasz im niekontrolowany upust.

Co do działań - zdecydowanie większość kart biernych, zbyt dużego ruchu chyba nie będzie.

Możesz też rozpamiętywać ciężkie chwile, jakieś nieprzyjemne sytuacje, ktoś może robić podchody w Twoją stronę, ale dojdziesz z tą osobą (czy tez sama z sobą) do porozumienia albo stanu zawieszenia broni.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Zima spokojna., pełna ograniczeń, a na koniec zwichnięta kostka i jeszcze więcej ograniczeń w związku z tym. Ze wszystkim sobie poradziłam, bo te kielichy ;D

• Lubię to! 1