Sanya Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Ostatni poznałam przez internet pewnego pana. Wyczuwam, że nie jest nastawiony na przelotne relacje i chyba szuka czegoś trwalszego. Nie kryję, że bardzo mi się podoba przede wszystkim fizycznie Mam wrażenie, że obydwoje przypadliśmy sobie do gustu Jak się potoczy moja relacja z panem w ciągu najbliższych 3 miesięcy: 5 buław, 6 monet, Królowa buław, Cesarz, 6 buław No będzie iskrzyć na odległość w tej 5, ktoś wyjdzie z inicjatywą spotkania (6 monet). Dalej widzę, że mogę się panem mogę zauroczyć i jakieś popędy w sobie obudzić ale pan taki mało ruchliwy chyba w tym cesarzu.. Tu karty sygnalizują, że jednak jest szansa na coś, co najmniej na to by trochę poromansić (6 buław). Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jakieś spotkania mogą być, ale wydaje mi się, że moze byc zajęty Cytuj
Lena75 Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Jak się potoczy moja relacja z panem w ciągu najbliższych 3 miesięcy: 5 buław, 6 monet, Królowa buław, Cesarz, 6 buław Przyciaganie jest i to spore, bardziej tu widac Twoje chęci na rozkrecenie znajomosci. Jęsli Ci sie to uda moze byc bardzo gorąco;) Podobnie jak Gucio uwazam ze pan moze byc zajety...ale spotkanie /spotkania jak najbardziej moga dosc do skutku. Cytuj
Sanya Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Napisano 10 Grudnia 2014 Pan się deklaruje jako osoba samotna, ale faktycznie, przez neta to sobie można mówić różne rzeczy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Pan się deklaruje jako osoba samotna, ale faktycznie, przez neta to sobie można mówić różne rzeczy nie tylko przez neta Sanya, nie tylko... Jak się potoczy moja relacja z panem w ciągu najbliższych 3 miesięcy: 5 buław, 6 monet, Królowa buław, Cesarz, 6 buław relacja dalej będzie się toczyć, równowaga w przekazie informacji będzie zachowana, chyba bardziej się rozkręcisz od niego. Spotkania nie widzę - raczej dużo emocji i stawianie na realizm. Znajomość bardzo satysfakcjonująca, dająca "kopa". Cytuj
Sanya Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Napisano 10 Grudnia 2014 Dzięki Euterpe, masz rację, nie tylko w necie, niestety :/ No spotkania jako tako nie widać, ale nie wiedziałam jak ugryźć tę 6 monet i założyłam, że to może być inicjatywa spotkania, która wyjdzie od któregoś z nas Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 (edytowane) 5+6+4+6=21 -> XXI Świat - internetowa przestrzeń nie martw się, jak do spotkania w ciągu tych trzech miesięcy nie dojdzie. Patrząc na 6 buław widać, że tok wydarzeń w tym czasie i tak wyjdzie Ci na dobre W zimne dni i tak mało komu chyba chce się wychodzić z domu ;p Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Euterpe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2014 Maestro Napisano 10 Grudnia 2014 Zaczniecie się spotkykac ze sobą w realu, cho uważaj na ew.konkurencję.Jeśli ja zwalczysz to onm ma szanse stac sie Twoim partnerem. Cytuj
Davisa Napisano 10 Grudnia 2014 Napisano 10 Grudnia 2014 Ostatni poznałam przez internet pewnego pana. Wyczuwam, że nie jest nastawiony na przelotne relacje i chyba szuka czegoś trwalszego. Nie kryję, że bardzo mi się podoba przede wszystkim fizycznie Mam wrażenie, że obydwoje przypadliśmy sobie do gustu Jak się potoczy moja relacja z panem w ciągu najbliższych 3 miesięcy: 5 buław, 6 monet, Królowa buław, Cesarz, 6 buław Romansidło jak nic się kroi, ale uważaj, bo być może będziesz musiała konkurować z jakąś panią. Widać, ze pan będzie inicjował spotkania:-) Cytuj
Sanya Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Napisano 10 Grudnia 2014 Tarot jak zwykle niezawodny Wiem, że pisze jeszcze z jakąś panią, ale ona niezbyt chętna na spotkania, także karty doskonale pokazały sytuację Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Według mnie coś się tu zacznie gmatwać nie tak jakbyś chciała Sanya. Wydaje mi się, że na dłuższą metę nic z tego nie wyjdzie. Nie pytaj mnie skąd takie myśli, bo w sumie karty obiecujące. Tak je poczułam. Nie wiem czy pojawi się jeszcze jakaś kobieta czy Ty będziesz nad nim pracować bez rezultatów czy to odległość czy wreszcie jego charakter. Jakoś żadne perspektywy mi się tu nie rysują. Cytuj
Sanya Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Napisano 11 Grudnia 2014 Dziękuję dziewczyny , obiecuję zweryfikować jak tylko się coś zadzieje (lub nie ) Roszpunko zmartwiłaś mnie troszkę, ale dobrze, że studzisz moje zapał Nie ma co sobie robić nadziei, to dopiero początek, więc w zasadzie wszystkie możliwe kwestie mogą nas poróżnić Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Roszpunko zmartwiłaś mnie troszkę Przepraszam. Ale prawdopodobieństwo, że się mylę jest duże...bo aż 50 procent ;-). Cytuj
Sanya Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Napisano 11 Grudnia 2014 Hehe, Ty w moim przypadku masz 100% trafność Cytuj
roszpunka79 Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Hehe, Ty w moim przypadku masz 100% trafność Nieprawda. Była szansa na romans w wakacje i nie skorzystałaś. A miały drzazgi lecieć Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Jak się potoczy moja relacja z panem w ciągu najbliższych 3 miesięcy: 5 buław, 6 monet, Królowa buław, Cesarz, 6 buław Pan może być mało przejmujący inicjatywę dlatego Ty będziesz musiała być tą pierwszą osobą, która zagada, wyjdzie z propozycją czegokolwiek. Pan może być bierny, ale warto zabiegać bo z tego może być relacja... :-) Cytuj
Sanya Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 No coś jest w tej buławowej.. pan milczy już kilka dni, zobaczymy co dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi