Skocz do zawartości

Praca (ZWERYFIKOWANY)

Koma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie- czy odezwa sie do mnie z firmy w sprawie pracy o ktora sie ubiegam (ostatnio staram sie w roznych miejscach)

Krol.Mieczy

5Bulaw

9Denarow

Odezwac sie odezwa, ale jest duza konkurencja, choc mozliwe ze prace dostane.

Ostatnio caly czas mam 5 Bulaw w pytaniach o prace :zly_na:

Gość grimmoire
Napisano

Hmm a to Król mieczy czy Królowa mieczy :) ? w sumie nie ma to aż tak dużego znaczenia, może wskazywać osobę decyzyjną, 5 buław konkurencja, konkurencja, nie będzie łatwo ale w 9 denarów jest nadzieja i myślę, że się odezwą, ale trzeba będzie walczyć o tę pracę, może w dalszych etapach rekrutacji, powodzenia! :)

Napisano

Zadałabym inaczej pytanie, wprost: czy dostanę ta robotę?

Czy odezwa sie do mnie z firmy w sprawie pracy o ktora sie ubiegam.

Krol.Mieczy/ 5Bulaw/ 9Denarow

Po niełatwej rozmowe kwalifikacyjnej i dużej konkurencji (5 buław) nadejdzie pozytywna wiadomość o stałej pracy (9 monet).

Wygląda na dobrze płatną pracę, dzięki której spłacisz kredyt i nie tylko. Ta praca to spokojne jutro.

Możliwe, że będą kazali Ci założyć własną działalność.

3mam kciuki!

Napisano

Rozwalilabym sufit glowa skaczac z radosci gdyby mi sie udalo taka prace dostac ! ;)

Napisano

Oooo, odezwali sie jednak!<dziwi sie>

Czyli watek zweryfikowany.

Wiadomosc od pana (email) byla, mam doniesc rozne tam papierkowe itd

• Lubię to! 1
Gość realna
Napisano

u mnie na pytanie "czy" i "kiedy" Krol mieczy w pytaniach na sprawy sluzbowe, urzedowe mowi TAK, ALE to moze potrwac....co by sie zgadzalo z ta 5 bulaw, ale ta 9 monet moze wskazywac, ze mozesz byc "wyloniona" - to jakby nie bylo karta brama, to ja na Twoim miejscu dobralabym wtedy jeszcze 1 karte;-)

Gość realna
Napisano

eee, umknely mi 2 posty powyzej, ze sie odezwal i kto, to po co ja sie tu wypowiadam? i jeszcze teraz widze, ze to przeciez juz zweryfikowane....widac, ze jestem tu nowa:-)