Koma Napisano 11 Grudnia 2014 Napisano 11 Grudnia 2014 Pytanie- czy odezwa sie do mnie z firmy w sprawie pracy o ktora sie ubiegam (ostatnio staram sie w roznych miejscach) Krol.Mieczy 5Bulaw 9Denarow Odezwac sie odezwa, ale jest duza konkurencja, choc mozliwe ze prace dostane. Ostatnio caly czas mam 5 Bulaw w pytaniach o prace :zly_na: Cytuj
Gość grimmoire Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Hmm a to Król mieczy czy Królowa mieczy ? w sumie nie ma to aż tak dużego znaczenia, może wskazywać osobę decyzyjną, 5 buław konkurencja, konkurencja, nie będzie łatwo ale w 9 denarów jest nadzieja i myślę, że się odezwą, ale trzeba będzie walczyć o tę pracę, może w dalszych etapach rekrutacji, powodzenia! Cytuj
Koma Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Napisano 12 Grudnia 2014 Krol Mieczy, z komorki niewygodnie sie pisze Cytuj
Grahanka Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Zadałabym inaczej pytanie, wprost: czy dostanę ta robotę? Czy odezwa sie do mnie z firmy w sprawie pracy o ktora sie ubiegam. Krol.Mieczy/ 5Bulaw/ 9Denarow Po niełatwej rozmowe kwalifikacyjnej i dużej konkurencji (5 buław) nadejdzie pozytywna wiadomość o stałej pracy (9 monet). Wygląda na dobrze płatną pracę, dzięki której spłacisz kredyt i nie tylko. Ta praca to spokojne jutro. Możliwe, że będą kazali Ci założyć własną działalność. 3mam kciuki! Cytuj
Koma Napisano 12 Grudnia 2014 Autor Napisano 12 Grudnia 2014 Rozwalilabym sufit glowa skaczac z radosci gdyby mi sie udalo taka prace dostac ! Cytuj
Koma Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 Oooo, odezwali sie jednak!<dziwi sie> Czyli watek zweryfikowany. Wiadomosc od pana (email) byla, mam doniesc rozne tam papierkowe itd 1 Cytuj
Gość realna Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 u mnie na pytanie "czy" i "kiedy" Krol mieczy w pytaniach na sprawy sluzbowe, urzedowe mowi TAK, ALE to moze potrwac....co by sie zgadzalo z ta 5 bulaw, ale ta 9 monet moze wskazywac, ze mozesz byc "wyloniona" - to jakby nie bylo karta brama, to ja na Twoim miejscu dobralabym wtedy jeszcze 1 karte;-) Cytuj
Gość realna Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 eee, umknely mi 2 posty powyzej, ze sie odezwal i kto, to po co ja sie tu wypowiadam? i jeszcze teraz widze, ze to przeciez juz zweryfikowane....widac, ze jestem tu nowa:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi