Skocz do zawartości

czy ten związek przetrwa -czy bedziemy dalej razem?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Diabeł, cesarz, sprawiedliwość

Jest duże przyciąganie, dużo emocji, walka dominacja

Sprawiedliwość na końcu.Widze dwie opcje albo dokonamy osadu tej relacji i nasze drogi sie rozejda, albo zalegalizujemy ten związek

Napisano

Jaka jest obecna sytuacja i czy ciągnięte z całej talii czy same AW. Zanim ktokolwiek się wypowie proszę uzupełnić posta zgodnie z regulaminem działu.

Gość grimmoire
Napisano

edit bo w trakcie pisania pojawił się post wyżej :)

Napisano
Jaka jest obecna sytuacja i czy ciągnięte z całej talii czy same AW. Zanim ktokolwiek się wypowie proszę uzupełnić posta zgodnie z regulaminem działu.

Ciągnęłam z całej talii.Jestesmy obecnie razem, mieszkamy pół roku ze sobą.

Gość grimmoire
Napisano

ten Diabeł na początku nie wróży niczego dobrego, czy związek nie jest może toksyczny? ze wskazaniem na cienie ze strony pana... w Sprawiedliwości widzę rozsądzenie : albo rozstanie, albo legalizację, tylko czy na ten moment legalizacja byłaby dobra (nowe konto, świeży początek)..?

Diabeł ---- Cesarz --- Sprawiedliwość

-----Słońce -------- Wisielec--------

------------Cesarz------------------

Napisano

Używaj funkcji Edytuj by zedytować pierwszego posta i wpisać tam to, co napisałaś niżej.

Z kart wynika, że facet się na Ciebie wypnie i nic z tego nie będzie... Najzwyczajniej w świecie bawi się, gra na zwłokę, do żadnej legalizacji nie dojdzie, bo on nie ma takiego zamiaru. Po tej sprawiedliwości na końcu to chyba po prostu pokaże swoją prawdziwą twarz.

Napisano

Gucio jak Ty to zobaczyłaś ;>?

Jak dla mnie niestety... przyciąganie jest, chemia jest, seks jest ale Pan chyba egoistyczny... Odnoszę wrażenie, że związek bezie trwał, owszem, ale bardziej z przyzwyczajenia niż miłości. Panu z Tobą dobrze, wiec po co ma szukać dalej?

Napisano

O jaki czas pytasz?

Myślę, że docelowo to nie jest Twój partner. Połączenie kart (diabeł i cesarz) rysuje jak dla mnie paskudny charakter tego pana. Chce Cię mieć pod butem. I dopóki będziesz się na to godzić dopóty związek będzie trwać. Ale myślę, że z czasem on się doigra i sprawiedliwości stanie się zadość. Dostanie to na co pracuje. Odejdziesz.

Napisano

Ja widzę Waszą przyszłość pozytywnie. Jest wymarzony mężczyzna - przyszły mąż (Cesarz), za miłością powinno iść pożądanie - jest namiętność (Diabeł). Sprawiedliwość + Cesarz = sformalizowanie związku.

Potwierdza to suma kart Diabeł (XV) + Cesarz (IV) + Sprawiedliwość (VIII) = Papież (V) czyli ksiądz który udzieli Wam błogosławieństwa ;-)

Będzie dobrze, 3maj się.

Napisano

Diabel+Cesarz , pan wybitnie egoistyczny i wrecz okrutny, chce trzymac cie pod totalna kontrola i pokazac "kto tu jest panem".

Sprawiedliwosc- mysle ze przejrzysz na oczy.

Napisano

Przydalby sie opis relacji bez ubarwiania, bo tak gdybac to mozemy...

Trida, mam jakies notatki, juz kilka razy diabel pokazal mi slub bardzo huczny, ale fakt to moze byc toksyczna znajomosc i Pani tego nie dostrzega, z podsumy mi wychodzi Ksiezyc. dopelnia Wasze interpretacje - zaslepienie,toksyka, egoizm..

Napisano

Wg mnie karty pokazały Twoje uwiązanie, uzależnienie od pana. Ty chyba masz obsesję na punkcie małżeństwa, chciałabyś go usidlić.

A co do pytania... Moim zdaniem, nie uda się Wam, to brzydkie karty na związek.

Napisano

Gucio, jest opis w pierwszym poscie-"walka, dominacja,duzo emocji"-klasyczny Cesarz i Diabel, dla mnie.

Napisano

Widac ze jestescie bardzo od siebie uzaleznieni,(diabeł) Pan tu jest bardzo dominujacy, chyba jest tak jak on tego chce, i podzielam zdanie dziewczat to okrutny egoista(diabeł + cesarz) Generalnie nic sie narazie w waszych relacjach nie zmieni (4+8 =Wisielec) w wisielcu widziałabym bardziej Twoje wyczekiwanie na zmiany.Sprawiedliwosc - podjecie rozwaznej decyzji. Hb Eremita - w tym przypadku odczytuje jako samotnośc, wiec moja odpowiedz brzmi NIE , ten związek nieprzetrwa, zresztą moim zdaniem juz pierwsza karta odpowiada na to pytanie.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

Diabeł, cesarz, sprawiedliwość ->suma kapłan

pachnie tu toksycznością ze strony mężczyzny i taką władczością... relacja zostanie rozliczona sprawiedliwie i każdy otrzyma to na co zasługuje, jeśli więc Pan przegina w jakiś sposób to relacja może nie przetrwać próby czasu.

Napisano

postanowicie się rozstać, albo ze względu na uzależnienie, będziesz godziła się na warunki i nie dostrzegała toksyczności

Napisano

Kurcze same negatywy! Ja to mam pecha, Co nastepny facet to coraz gorszy! Sa jeszcze Jacys pozytywni i normalni Faceci od, ktorych nie trzeba czmychac?

Napisano
Kurcze same negatywy! Ja to mam pecha, Co nastepny facet to coraz gorszy! Sa jeszcze Jacys pozytywni i normalni Faceci od, ktorych nie trzeba czmychac?

Aloa, biorąc pod uwagę Twoje stwierdzenie, myślę, że Ty już znasz odpowiedź na swoje pytanie...

Napisano

Czy bedziemy DALEJ razem. Zakladam wiec, ze miala miejsce jakas klotnia, zerwanie, cos w tym stylu. W kartach widac przywiazanie do Pana, wiec uwazam, ze nie bedzie tu konca narazie. Sprawiedliwosc pokazuje wasze pogodzenie, dojscie do kompromisu. Jako ze pojawialy sie same AW nie bardzo masz wplyw na to co sie bedzie dzialo, czyli ze wszystko zalezy od pana, od tego co zadecyduje on.

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Jest duże przyciąganie, dużo emocji, walka dominacja

Sprawiedliwość na końcu.Widze dwie opcje albo dokonamy osadu tej relacji i nasze drogi sie rozejda, albo zalegalizujemy ten związek

Przetrwa jeśli będziesz posłuszna partnerowi, posłuszna w znaczeniu że zgadzasz się na jego wizję jak ma wyglądać wasz związek. Tu pan rządzi.

To potwierdzają też karty do tego pytania - -> http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/83202-czy-w-przyszlym-roku-zalegalizuje-zwiazek-z-panem-w-usc.html

Oba rozkłady się pokrywają i tylko potwierdzają że przyszłość zależy od pana "widzi mi się". Król mieczy analizuje sytuacje pod swoim kontem, wybiera to co jemu pasuje a 2 buław pokazuje że zmian nie będzie, będzie zawieszenie i w Kochanach czekanie na decyzję od Pana.

Może pojawić się inna kobieta - bo Kochankowie to wybór miedzy dwoma kobietami,jedna daje serce, miłość, druga daje mu wsparcie materialne albo zawodowe. Jeśli Pan jest bardzo skoncentrowany na swojej pracy, karierze lub lubi posiadać pieniądze, to kiedy pojawi się koleżanka z pracy lub z branży, stanie się dla niego lepszą ofertą.

Z kart widać że Pan chce coś osiągnąć, a uczucia mu są niepotrzebne, potrzebuje kobiety i seksu. Wiem może spłycam temat, bo to jak naprawdę jest między wami to tylko Ty i on wiecie, a ja patrzę po kartach.

Bardzo chcesz zalegalizowania, ale patrząc na to racjonalnie to po co skoro tyle w tm toksycznych emocji, a po zalegalizowaniu Pan się nie zmieni a jego postawa pana i władcy jeszcze bardziej się nasili bo jak już Cie zdobędzie to nie będzie musiał się starać, a Ty zaczniesz to przeżywać.

Sorry, ale sama wchodzisz w pułapkę bez wyjścia, dobrego wyjścia -bo wyjdziesz z tego układu pokiereszowana emocjonalnie. A masz bardzo mocna potrzebę zalegalizowania, tylko co potem ?

Edytowane przez SooYoung
Napisano
Gucio, jest opis w pierwszym poscie-"walka, dominacja,duzo emocji"-klasyczny Cesarz i Diabel, dla mnie.

Faktycznie , jak moglam tego nie zauwazyc ;o gapa ze mnie cos ostatnio