Skocz do zawartości

Jak moje finanse w przyszłym tygodniu?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Obecnie, dostałam mniej pieniędzy od szefa niż oczekiwałam i martwię się tym bardzo. Nie jest dobrze, a tu święta za pasem.

Jak moje finanse w przyszłym tygodniu?

9 mieczy wisielec 6 buław as monet Królowa monet = Moc

Teraz jest zamartwianie się. Jest bardzo źle, ale wisielec może mówić o tym, że sytuacja się odwróci na moją korzyść i że coś jeszcze przed świętami wpłynie do mnie. Ta 6 buław to może mój szef, a ja to Królowa monet. W podsumowaniu moc, więc powinna jakaś dodatkowa kasa być w przyszłym tygodniu, tak ok 1 tys zl.(bo as monet pokazuje mi pieniadze w wysokosci ok 1 tys, plus minus)

Jeżeli ktoś widzi to podobnie jak ja, to super.

pzdr

Edytowane przez duo70
Gość Euterpe
Napisano

powiedziałabym, że bardzo dobrze :) Królowa monet ma kasę i lubi ją wydawać. Ostatnie trzy karty są bardzo optymistyczne i niepotrzebnie się teraz zadręczasz (9 mieczy). Wisielec mówi o obrocie sprawy, ale czasami może też coś przedłuż - nic jednak co się odwlecze, to na długo nie uciecze :)

Napisano

Mocno sie zamartwiasz i niecierpliwisz ze nic sie nie dzieje, niecwiadomo co dalej (9Mieczy +Wisielec)

6 Bulaw dobre wiadomosci, zastrzyk.finansowy, i czujesz sie jak Krolowa (Monet).

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja:

W tym czasie, o który pytałam, dostalam niespodziewanie bardzo atrakcyjną ofertę pozyczki z banku, bez dodatkowych dokumentów o dochodach itp. Czekałam na nią od kilku ładnych miesięcy i dopiero przed samymi świętami, bank mi to zaproponował w ramach promocji świątecznej :) Była to kwota nieco ponad 1 tys zł. (tak jak as monet oznacza u mnie pieniądze w wysokości ok 1 tys zl.

Zdecydowałam się na nią od razu, aczkolwiek nie rozwiązało to moich wszystkich problemów finanoswych ale w jakimś stopniu pomogła :)