duo70 Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Obecnie, dostałam mniej pieniędzy od szefa niż oczekiwałam i martwię się tym bardzo. Nie jest dobrze, a tu święta za pasem. Jak moje finanse w przyszłym tygodniu? 9 mieczy wisielec 6 buław as monet Królowa monet = Moc Teraz jest zamartwianie się. Jest bardzo źle, ale wisielec może mówić o tym, że sytuacja się odwróci na moją korzyść i że coś jeszcze przed świętami wpłynie do mnie. Ta 6 buław to może mój szef, a ja to Królowa monet. W podsumowaniu moc, więc powinna jakaś dodatkowa kasa być w przyszłym tygodniu, tak ok 1 tys zl.(bo as monet pokazuje mi pieniadze w wysokosci ok 1 tys, plus minus) Jeżeli ktoś widzi to podobnie jak ja, to super. pzdr Edytowane 12 Grudnia 2014 przez duo70 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 powiedziałabym, że bardzo dobrze Królowa monet ma kasę i lubi ją wydawać. Ostatnie trzy karty są bardzo optymistyczne i niepotrzebnie się teraz zadręczasz (9 mieczy). Wisielec mówi o obrocie sprawy, ale czasami może też coś przedłuż - nic jednak co się odwlecze, to na długo nie uciecze Cytuj
Koma Napisano 12 Grudnia 2014 Napisano 12 Grudnia 2014 Mocno sie zamartwiasz i niecierpliwisz ze nic sie nie dzieje, niecwiadomo co dalej (9Mieczy +Wisielec) 6 Bulaw dobre wiadomosci, zastrzyk.finansowy, i czujesz sie jak Krolowa (Monet). 1 Cytuj
duo70 Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Napisano 29 Grudnia 2014 weryfikacja: W tym czasie, o który pytałam, dostalam niespodziewanie bardzo atrakcyjną ofertę pozyczki z banku, bez dodatkowych dokumentów o dochodach itp. Czekałam na nią od kilku ładnych miesięcy i dopiero przed samymi świętami, bank mi to zaproponował w ramach promocji świątecznej Była to kwota nieco ponad 1 tys zł. (tak jak as monet oznacza u mnie pieniądze w wysokości ok 1 tys zl. Zdecydowałam się na nią od razu, aczkolwiek nie rozwiązało to moich wszystkich problemów finanoswych ale w jakimś stopniu pomogła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi