Skocz do zawartości

Praca-cd

Koma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wedlug rady z tego :http:// http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/83343-praca.html#post645372 watku (zweryfikowanego ) potasowalam karty

na pytanie czy dostane te robote.

Wisielec (o),Ksiezniczka (Paz) Denarow (o) ,7 Mieczy.

Od razu mowie ze praca zwiazana z komunikacja z ludzmi .

Wisielec to neutralna sytuacja "nic sie nie dzieje",odwrocony- stagnacja sie skonczyla.

Paz Denarow- jako poczatkujaca, troche trudnosci bede miala.

7Mieczy-duzo gadania, rozmawiania (taki typ pracy)

Dodatkowa karta (gdzie mnie to zaprowadzi)-Rycerz Denarow- jakies pieniadze z tego moze beda.

Napisano

Nie dostaniesz tej pracy :(

Odwrócony wisielec - niespełnione pragnienia;

Paź denarowy odwrócoony - nie będzie oferty pracy;

7 mieczy - nierealne plany, oszukiwanie sie.

Gość Euterpe
Napisano

stosuję karty tylko w pozycji prostej, ale też jestem na nie

- paź denarów to osoba młoda z niewielkim zarobkiem, a tutaj masz go odwróconego

- 7 mieczy nic dobrego nie wróży i mogło tutaj pokazać Twoje dalsze poszukiwania

Gość Daffne
Napisano

czy dostane te robote.

Wisielec (o),Ksiezniczka (Paz) Denarow (o) ,7 Mieczy.

Będzie próba zmiany sytuacji (wisielec (o)), ale troszkę mam wrażenie,że praca o którą bedziesz się ubiegać będzie szemrana i ktoś już będzie miał to stanowisko zaklepane także niestety nie powiedzie się tym razem.

Napisano

No wlasnie, cos w tej ofercie mi sie nie podoba, jakby cos tu nie do konca bylo.uczciwie.

Ale to teraz, po przeanalizowaniu maila.

Napisano

A ja pomyślałam, że to Ty możesz próbować się wymiksować z tej sytuacji , tak jakby coś spowodowało, że odechce Ci się tam pracować ;-)

Napisano

Mam malego "newsa", mianowicie zapowiada sie male opoznienie, jak to Wisielec przepiwiadal, jak na razie z mojej strony, na skutek zewn okolicznosci.

No ale z oferty nie rezygnuje jeszcze, zobaczymy co dalej.

Napisano

myślę że cos jest nie tak z tą ofertą ogólnie, może faktycznie dostanie się ktos po znajomosci..,z pracy raczej nici, a jesli juz to nie bedziesz tam dobrze się czuła,mozliwy wyzysk,oszustwa, kiepska atmosfera...