Skocz do zawartości

Praca (ZWERYFIKOWANY)

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak spelni sie oczekiwanie ze dostane ta prace?

Krolowa Mieczy Krolowa Bulaw Sad Ostateczny Rydwan ->KSIEZYC

Moze zaprosza mnie na rozmowe ale chyba nic z tego(Ksiezyc):-(

Gość Euterpe
Napisano

chyba nic z tego nie wyjdzie:

- królowa mieczy jako szefowa lub inna kandydatka

- królowa buław - Ty jako osoba zabiegająca o stanowisko

- sąd ostateczny - uwolnienie się od tej sprawy

- rydwan - gnanie przed siebie, ucieczka

Gość Daffne
Napisano

jak spelni sie oczekiwanie ze dostane ta prace?

Krolowa Mieczy Krolowa Bulaw Sad Ostateczny Rydwan ->Diabeł/Kochankowie; HB - Pustelnik

może dojść do rozmowy kwalifikacyjnej, którą prowadzić będzie najprawdopodobniej kobieta, aczkolwiek Królowa mieczy wcale nie musi oznaczać kobiety, a cechy osobowości danej osoby, więc będzie to osoba profesjonalna i rzeczowa, zwracająca uwagę na detale i sposob wyrażania siebie. Po rozmowie będzie oczekiwanie na rezultaty i nie jest dla mnie jednoznaczne czy dostaniesz tą pracę czy nie... zapewne dlatego, że te decyzje dopiero będą podejmowane i wiele zależy od tego jak wypadniesz na tle innych. W każdym razie uważam, że masz duże szasne otrzymać daną pracę, ale wg mnie karty nie pokazały czy ją dostaniesz faktycznie.

Napisano

Konkurencja spora... :/Osoba rekrutujaca odpisala. Wydaje mi sie ze moga drukowac to cv i dostarczac do punktow, bo mniej wiecej tego dotyczyla wiadomosc. Skorygowalam cv,podeslalam, ale nie odczytali wiadomosci mimo ze byli bo widze nastepne ogloszenia. Brak czasu albo z grzecznosci odpisali... Dopiero teraz zauwazylam,ze trzeba miec doswiadczenie na tym stanowisku. Szkoda, bo fajna praca.

Napisano

no to chyba pozostaje mi wykladanie towaru;-) wszędzie wymagają doświadczenia,a skąd je wziąć w wieku 20 lat :/

Napisano

Masakra jakas.....chcieliby młodych ze sporym doswiadczeniem...ale tak sie nie da ...albo rybki albo akwarium...

Napisano

Dzwonil mezczyzna i zaprosil mnie na rozmowę

chyba nawet nie czytal CV;P

• 3 tygodnie później...
Napisano

bylam na tej i jeszcze jednej rozmowie i wlasnie dzwonila osoba z drugiej rozmowy , ktora zaprosila mnie za kilka dni na podpisanie umowy i dostarczenie badan, bardziej zalezy mi na tej pracy o ktora tu pytalam, jesli nie zadzwonia no to coz tak czy siak praca bedzie (chyba,ze okaze sie po badaniach sanepidowskich, ze jestem chora:P)

Gość Daffne
Napisano

czyli zadziałała Królowa buław i zaprosiła na podpisanie umowy (sąd)... gratulacje :usmiech:

• 1 rok później...