gucio19 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 jak spelni sie oczekiwanie ze dostane ta prace? Krolowa Mieczy Krolowa Bulaw Sad Ostateczny Rydwan ->KSIEZYC Moze zaprosza mnie na rozmowe ale chyba nic z tego(Ksiezyc):-( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 chyba nic z tego nie wyjdzie: - królowa mieczy jako szefowa lub inna kandydatka - królowa buław - Ty jako osoba zabiegająca o stanowisko - sąd ostateczny - uwolnienie się od tej sprawy - rydwan - gnanie przed siebie, ucieczka Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 jak spelni sie oczekiwanie ze dostane ta prace? Krolowa Mieczy Krolowa Bulaw Sad Ostateczny Rydwan ->Diabeł/Kochankowie; HB - Pustelnik może dojść do rozmowy kwalifikacyjnej, którą prowadzić będzie najprawdopodobniej kobieta, aczkolwiek Królowa mieczy wcale nie musi oznaczać kobiety, a cechy osobowości danej osoby, więc będzie to osoba profesjonalna i rzeczowa, zwracająca uwagę na detale i sposob wyrażania siebie. Po rozmowie będzie oczekiwanie na rezultaty i nie jest dla mnie jednoznaczne czy dostaniesz tą pracę czy nie... zapewne dlatego, że te decyzje dopiero będą podejmowane i wiele zależy od tego jak wypadniesz na tle innych. W każdym razie uważam, że masz duże szasne otrzymać daną pracę, ale wg mnie karty nie pokazały czy ją dostaniesz faktycznie. Cytuj
gucio19 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 Konkurencja spora... :/Osoba rekrutujaca odpisala. Wydaje mi sie ze moga drukowac to cv i dostarczac do punktow, bo mniej wiecej tego dotyczyla wiadomosc. Skorygowalam cv,podeslalam, ale nie odczytali wiadomosci mimo ze byli bo widze nastepne ogloszenia. Brak czasu albo z grzecznosci odpisali... Dopiero teraz zauwazylam,ze trzeba miec doswiadczenie na tym stanowisku. Szkoda, bo fajna praca. Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Wydaje mi się, że będziesz szukać dalej... Cytuj
gucio19 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Napisano 13 Grudnia 2014 no to chyba pozostaje mi wykladanie towaru;-) wszędzie wymagają doświadczenia,a skąd je wziąć w wieku 20 lat :/ Cytuj
Lena75 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Masakra jakas.....chcieliby młodych ze sporym doswiadczeniem...ale tak sie nie da ...albo rybki albo akwarium... Cytuj
gucio19 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 Dzwonil mezczyzna i zaprosil mnie na rozmowę chyba nawet nie czytal CV;P Cytuj
gucio19 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 bylam na tej i jeszcze jednej rozmowie i wlasnie dzwonila osoba z drugiej rozmowy , ktora zaprosila mnie za kilka dni na podpisanie umowy i dostarczenie badan, bardziej zalezy mi na tej pracy o ktora tu pytalam, jesli nie zadzwonia no to coz tak czy siak praca bedzie (chyba,ze okaze sie po badaniach sanepidowskich, ze jestem chora:P) Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 czyli zadziałała Królowa buław i zaprosiła na podpisanie umowy (sąd)... gratulacje Cytuj
gucio19 Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Napisano 15 Stycznia 2016 WERYFIKACJA ostatecznie pracuje w innym miejscu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi