Gość Noa20 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Pracuję, jestem w związku, mam dziecko Tak sobie rozłożyłam karty na pytanie: co mnie czeka ważnego w ciągu najbliższego miesiąca? Księżyc, Arcykapłanka, giermek kielichów, 2 kielichy/ suma arcykapłanka Wprawdzie niczego ważnego nie spodziewam się ale po rozkładzie wydaje mi się, że wyjdzie na jaw coś dotyczącego dziecka, może chodzi o moją córkę? Nie będę dociągać kart bo księżyc i kapłanka mogą sugerować, że karty nie chcą za wiele powiedzieć. Ale ciekawi mnie o co może chodzić. Macie jakieś skojarzenia? Weryfka za miesiąc:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 co mnie czeka ważnego w ciągu najbliższego miesiąca? Księżyc, Arcykapłanka, giermek kielichów, 2 kielichy/ suma arcykapłanka Mam wrażenie, że może czekać Cię pozyskanie wiedzy, jakaś forma wtajemniczenia w wiedzę, która dotąd była dla Ciebie ukryta. Może zmienisz taktykę i sposób podejścia do dziecka? Zaczniesz bardziej słuchać , obserwować i wyciągać wnioski? Cytuj
Lena75 Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 co mnie czeka ważnego w ciągu najbliższego miesiąca? Księżyc, Arcykapłanka, giermek kielichów, 2 kielichy/ suma arcykapłanka Być moze odkryjesz jakąś tajemnicę która zostawisz dla siebie. Ogólnie dwie pierwsze karty mówia o rozwoju wewnetrznym i o intuicji, byc moze bedziesz ich potrzebowała by pomóc swojemu dziecku.Sama jako matka wiem ze nie kazde metody sa dobre i czesto po omacku , intuicyjnie staram sie dziecku pomóc.Tu tez tak moze być.Na koncu dwa kielichy wiec skupisz sie ze swoim "baby" to czas Świąt więc chyba bedziecie miały okazje razem cos robic, zjednoczyc siły i wzajemnie sie wspierac.W tym miesiącu dziecko i samorealizacja beda najwazniejsze:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 jesteś niepewna jakiejś sytuacji, boisz się o coś, wyczekujesz czegoś? Myślę sobie tak, że jakaś sprawa nie daje Ci spokoju, błądzisz po omacku, starając się kierować intuicją, ale ktoś wyciągnie rękę lub dostaniesz informacje i nastąpi coś w stylu pogodzenia się, wypełni Cię spokój. Ważnym wydarzeniem będzie wyjście z mroku - cokolwiek to znaczy... Cytuj
Vivere Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Księżyc, Arcykapłanka, giermek kielichów, 2 kielichy/ suma arcykapłanka a może, będziesz budowała przyjemny nastrój co by dziecko, lub Ty sama, poczuła świąteczny nastrój? W kartach jest klimat jak u "Pana Boga za piecem" . Możliwe też jest spotkanie z np. nauczycielką? Cytuj
Koma Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 Tez mysle ze jakos zblizysz sie , zaciesnisz wiez z corka. Moze mile , serdeczne swieta po.prostu. Cytuj
Sanya Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Skupisz się na swoim dziecku. Księżyc, Kapłanka to energie żeńskie, sądzę zatem, że będziesz się o nie szczególnie troszczyć, 2 pucharów też pokazuje silną więź, niekoniecznie z mężczyzną. Spędzisz miłe chwile z potomkiem Cytuj
Gość Noa20 Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Weryfikacja: Każdy z Was po części miał rację, karty pokazały kilka wydarzeń, które pasują do rozkładu i były dość ważne: Po pierwsze więcej czasu spędziłam z córką niż zwykle: wspólne zakupy, kino (premiera filmu w który była zaangażowana- chodzi do klasy filmowej), basen, święta itd. Na basenie była też taka niecodzienna kłopotliwa sytuacja, że do przebieralni wszedł mi niby przypadkiem pewien młody chłopak, co karty myślę też poniekąd pokazały. Słusznie też zinterpretowała Daffne, miałam dużo wolnego i miałam czas na pogłębienie wiedzy, szczególnie zrozumienie pewnej kwestii było dużym przełomem w moich ogólnych przekonaniach, i jak to powiedziała Euterpe, było to w pewnym sensie wyjście z ciemności ponieważ jest to brakujące ogniwo, które rozjaśniło mi wiele spraw. Dziękuję za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi