Skocz do zawartości

Koło astrologiczne na 2015r.

pearl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

30+, od niedawna ponownie singielka, pracuję, mieszkam z rodziną teraz.

Osobowość: 2 miecze

będę bardzo rozsądna, to zdroworozsądkowe decyzje, przemyślane działania

Pieniądze: 7 denarów

to dobry rok na oszczędzanie, ale też na decyzję, żeby zrobić coś w kierunku większych zarobków

Życie codzienne: 7 kielichów

Oj, nie będę miała głowy do przyziemnych, prozaicznych czynności. Wieczny bałagan w chałupie i odkładanie obowiązków na później.

Dom: król kielichów

Dobre kontakty z ojcem.

Wszystko, co cieszy: sprawiedliwość

Dobre decyzje, harmonia w życiu, odpowiedni stosunek przyjemności do pracy.

Praca: pustelnik

Nie zmienię pracy, w końcu znajdę czas i chęci na to by dalej się samej dokształcać, rozwijać.

Partnerstwo: głupiec

Flirt, romans albo... nowy związek, początek czegoś nowego w życiu.

Tajemnice: 2 denary

Konieczności decyzji w ważnej sprawie, może dotyczyć wcześniejszego głupca.

Wyższe poznanie: królowa kielichów

Możliwe przez kierowanie się intuicją. Będę się dalej rozwijać w 2015r.

Uznanie społeczne: kochankowie

Hmmm... wyprowadzka na swoje lub decyzja o małżeństwie.

Przyjaciele: paź mieczy

Będą wokół mnie, ten rok będzie też pod znakiem przyjaźni z mężczyznami.

Ukryte nadzieje i obawy: 4 denary

Będę bardzo ostrożnie wydawać pieniądze, będę je ciągle skrupulatnie liczyła. Możliwe też, że w nowym roku nadal będę wspominała exa.

Nie sumowałam kart.

Napisano (edytowane)

Ja pozwoliłam sobie zsumowac....mam nadzieje ze nigdzie sie nie walnełam;P

Osobowość: 2 miecze

owszem bedziesz działała rozsadnie , ale bedzie tez sporo wahania.Bedziesz dokładnie analizowała za i przeciw ,byc moze nawet za bardzo rozkładajac na czynniki pierwsze.Sporo w Tobie determinacji ale bedziesz wciąz walczyła ze swoimi słabosciami i problemami.

Pieniądze: 7 denarów/SŁOŃCE

Słonce zaswieci :)Bedziesz wytrwale dązyła do wytyczonych celów dzieki którym sie wzbogacisz.Biorac powyzsza karte bedziesz dokąłdnie analizowała za i przeciw .Na pewno poprawi się Twoja sytuacja finansowa, byc moze uzyskasz tez pomoc finnsowa w realizacji jakiegos celu.Generalnie 7 Denarów zapowiada duze zyski finansowe w przyszłosci wiec mozliwe ze w cos zainwestujesz.

Życie codzienne: 7 kielichów/RÓWNOWAGA

Wytrwale bedziesz dązyła do uzyskania równowagi.Bedziesz trochę zyła głową w chmurach :)

Dom: król kielichów/CESARZOWA

Dobre kontakty z ojcem...ale chyba tez troche porzadzisz ;P

Wszystko, co cieszy: sprawiedliwość/MOC

Bedziesz zbierała efekty swojej pracy,bedzie sporo w Tobie energii.

Praca: pustelnik/SAD BOZY

Tak...nadal bedziesz szła ta sama drogą, jesli pojawia sie jakies trudnosci, pokonasz je....w pracy uznanie...mozliwe ze znajdziesz pracę dodatkowa która przyniesie Ci duzo satysfakcji.

Partnerstwo: głupiec - /SĄD bOZY

Pierwsze co pomyslałam czy czasem z Ex nie odgrzejecie relacji. Na pewno bedziesz sie czuła beztrosko i szczesliwa :)

Tajemnice: 2 denary/KOŁO FORTUNY

Być moze nie bedziesz pewna swoich uczuc do Pana z wyżej...chyba bedzie cos w rodzaju hustawki.

Wyższe poznanie: królowa kielichów/GŁUPIEC

Bedziesz zbierac doswiadczenia duchowe...i szukac swojej własnej drogi:)

Uznanie społeczne: kochankowie/kOCHANKOWIE

Wybory wybory,wybory...ludzie bedą Cie podziwiac za przezwycięzenie trudnosci, połaczenie przeciwieństw.

Przyjaciele: paź mieczy/WISIELEC

Tak mnóstwo osób koło Ciebie , ale musisz uważać na nieszczerosc niektórych z nich.Czasami mozesz byc wobec nich bezsilna.

Ukryte nadzieje i obawy: 4 denary/CESARZ

Liczysz na powrót Exa albo na pojawienie sie w twoim zyciu odpowiedzialnego faceta.

Edytowane przez Lena75