Skocz do zawartości

Poprawa testu, jedno pytanie, szybka weryfka.(ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Nie udało mi się zaliczyć dzisiaj testu. Idę razem z innymi do pana doktora za tydzień. Zadałam kartom pytanie:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę te same pytania?

paź kielichów, rycerz kielichów, 7 buław --> HB VII Rydwan

Nie ma karty oznaczającej rozczarowanie, zaskoczenie czy inne negatywne emocje. Stawiałabym na to, że będą te same. Będę się uczyła, więc może 7 buław pokazuje, że nawet mimo innych pytań zdam?

Weryfikacja za tydzień.

Napisano

Na egzaminie beda duze emocje. Karty radzą: zdaj sie na intuicję. Krótka odpowiedź nie bedzie zadowalajaca, bedziesz musiała uzasadnić i udowonic swoja wypowiedź, pogląd (czyżby pytania otwarte?). Nie licz na ściągi, ani podpowiedzi. Pytań może byc wiecej niż sie spodziewasz. Zaliczysz, bedziesz z siebie zadowolona.

Karta 7 pałek to dokładnie karta egzaminów.

Napisano

Ale jaka jest szansa tak, bez kart, ze beda te same pytania?

Jak w totolotku, czy bardzo mozliwe?

Bedziesz sie uczyc, pan dr chyba bedzie pomocny raczej.

Stawialabym ze zdasz.

Gość Linkinia
Napisano

Koleżance, która nie pisała testu ze wszystkimi, dał ten sam... stąd zastanawiam się, czy na poprawie też tak postąpi. Powiedział, że będzie o połowę mniej pytań...

Grahanka - jedno z nich było opisowe, także mogę trafić na takie.

Dzięki za pomoc :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

Wg mnie otrzymasz inne pytania niżeli były na teście, będzie troszkę walki, ale uda się zaliczyć i będziesz zadowolona :-)

Napisano

7 buław, bądź ostrożna. Będą inne pytania lecz nie sprawia Ci kłopotu.

Napisano
Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że dostanę te same pytania?

paź kielichów, rycerz kielichów, 7 buław --> HB VII Rydwan

Chciałabym mocno dostać te same pytania (kielichy) ale Pan Cię niemiło zaskoczy.

Albo pytania będą skrajnie inne albo pomieszane ale te same - na 85% nie.

Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Pytania były te same, ale:

- było ich mniej o 3

- jedno było zmodyfikowane

Uznaję więc, że były te same i karty pokazały w paziu kielichów przygotowanie, w Rycerzu Kielichów przychylną postawę pana dr, a 7 buław to czujność przy tym ze zmienioną treścią.

Nie mam jeszcze wyników (dlatego weryfikuję dopiero dziś, czekałam), ale czuję, że poprawiłam.

Dziękuję wam serdecznie za pomoc :bukiet: