afercia Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Pan ex który zaginął na dobre kilka miesięcy temu napisał do mnie na facebooku. Musiał się biedak pofatygować, bo od marca nie ma mnie w znajomych. Niestety wiadomość nie wniosła niczego wyjaśniającego bo było to równie idiotyczne jak cały on` hehe xd`. Czy do końca roku się jeszcze odezwie? Słońce Królowa buław 10 monet Będzie zajęty inną babą i wątpię. Jego durnowate ego skupi się na gorącej kobiecie i o mnie dzięki Bogu pewnie zapomni. W 10tce mojej [uniwersal Waite] facet jest dupą odwrócony kokietując jakąś panienkę więc może da mi święty spokój. Co myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 wątpię... żadna z tych kart nie mówi o kontakcie. Masz tutaj natomiast królową buław, więc prędzej Ty możesz się odezwać. Napisałaś jednak, że tego nie zrobisz - no to nici z wymiany wiadomości ;p Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 gdyby brać pod uwagę moją talię, to rozmowy nie powinno być. 10 denarów pokazało mi kiedyś kontakt od firmy, ale nigdy od znajomego/znajomej. Zależy co masz na obrazkach. Cytuj
afercia Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 http://dobrytarot.pl/download/file.php?id=1370 moje jak na ostatnim niby rozmawiają, ale pan odwrócony na szczęście więc może nie ze mną Cytuj
Lena75 Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Słońce Królowa buław 10 monet karty moze nie sa "kontaktowe"...ale obstawiam ze TAK. Karty same pozytywne....Słonce juz na "dzien dobry" odpowiada ze tak, HB Moc - więc tez na tak. Myślę że moga to byc poprostu zyczenia swiateczne ...i chyba Cie ucieszą, chociaż w Królowej Buław widze Cie jako tą która potrafi pokazac facetowi gdzie jego miejsce 1 Cytuj
Lena75 Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 http://dobrytarot.pl/download/file.php?id=1370 moje jak na ostatnim niby rozmawiają, ale pan odwrócony na szczęście więc może nie ze mną ..a się przed nim bronisz ;P:P:P Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 a ja od początku byłam przekonana, że na tej 10 denarów to sami krewniacy są xD do końca roku będzie bardziej skupiony na rodzinie: słońce kojarzy mi się z czasem BN królowa buław obok 10 denarów - jego krewna samo 10 denarów - familia Cytuj
QPucharów Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Bardziej powiedziałbym, że Ty się odezwiesz w Q buław. Słońce to karta przyjaźni, więc jeśli już to jakieś życzenia. 1 Cytuj
afercia Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Myślę że moga to byc poprostu zyczenia swiateczne ...i chyba Cie ucieszą, chociaż w Królowej Buław widze Cie jako tą która potrafi pokazac facetowi gdzie jego miejsce O nie nie, życzenia od tego to jak przekleństwo. Oby mnie nie ruszyło i potrafiła go buławą w łeb przywalić i pogonić. ..a się przed nim bronisz ;P:P:P Koszmarnie się przez niego wycierpiałam. Właściwie od marca do czerwca miałam taką depresje, że co noc ktoś ze mną spał z przyjaciół. Zaczęli mi grozić zawiezieniem do centrum kryzysowego, bo kompletnie sobie nie radziłam. Zostawił mnie bez słowa, dosłownie zapadł się pod ziemię. Bez pożegnania, tłumaczenia. Pstryk i pana nie było. Przepłakałam przez niego chyba cały ocean Atlantycki łez. A mam do niego koszmarną słabość, bo to już drugi raz... I boję się, że znowu mi odbije jak go zobaczę, zapomnę co złe, a on przecież się nie zmienia, Rostrzygniecie po Nowym Roku Obyś miała racje i ja szybciej nie musiała nic pisać. Chociaż dzisiaj ktoś do mnie dzwonił z numeru, którego nie mam zapisanego. Ale wpadłam w panikę i nie odebrałam. Dzięki Bogu nie zadzwonił ponownie <3 a ja od początku byłam przekonana, że na tej 10 denarów to sami krewniacy są xD do końca roku będzie bardziej skupiony na rodzinie: słońce kojarzy mi się z czasem BN królowa buław obok 10 denarów - jego krewna samo 10 denarów - familia Obyś miała racje! Niech se siedzi ze swoją dziunią kimkolwiek jest, a mi da żyć w spokoju i harmonii, co jest równoznaczne z życiem bez niego. Dziękuję za opowiedzi. Cytuj
afercia Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Weryfikacja Lena miała rację. Pan przed chwilą napisał :/ 1 Cytuj
Koma Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 Chyba nie odpowiedzialas mam nadzieje? Chyba ze jako Kijowa mu dalas po lbie , to ok. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2014 Maestro Napisano 15 Grudnia 2014 Koszmarnie się przez niego wycierpiałam. Właściwie od marca do czerwca miałam taką depresje, że co noc ktoś ze mną spał z przyjaciół. Zaczęli mi grozić zawiezieniem do centrum kryzysowego, bo kompletnie sobie nie radziłam. Zostawił mnie bez słowa, dosłownie zapadł się pod ziemię. Bez pożegnania, tłumaczenia. Pstryk i pana nie było. Przepłakałam przez niego chyba cały ocean Atlantycki łez. A mam do niego koszmarną słabość, bo to już drugi raz... I boję się, że znowu mi odbije jak go zobaczę, zapomnę co złe, a on przecież się nie zmienia Mój Boże, jak Ci musiało być źle... Cytuj
afercia Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Napisano 15 Grudnia 2014 Chyba nie odpowiedzialas mam nadzieje? Chyba ze jako Kijowa mu dalas po lbie , to ok. Nie umiałam nie odpisać, ale byłam wyjątkowo zimą suczą. Cisłam mu aż uciekł, jak to on. Mój Boże, jak Ci musiało być źle... Inez mam nadzieje, że nigdy nikt nie będzie musiał tak cierpieć. Prawie umarłam z bólu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi