Skocz do zawartości

Czy do końca 2015 roku zajdzie w ciążę? (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koleżanka baaaardzo stara się o dziecko, już od dłuższego czasu, ale nic z tego. Ostatnio stwierdziła, że musi iść z partnerem na badania.

Jak zakończą się oczekiwania X na zajście w ciążę do końca2015? 10mieczy, gwiazda, 3buław, 3pucharów, 5buław

Ja tu widzę tylko i wyłącznie starania, ciąży raczej nie będzie.

A Wy jak sądzicie?

Napisano

Uff..myslałam ze Ty planujesz ;P

Gwiazda to karta ciązy - wskazuje ze moze byc dziewczynka, również 3 pucharów mówi o zajciu w ciąze.

10 Mieczy - tak sobie pomyslałam że problem moze tkwic w psychice - poprostu maja za duze parcie na dziecko...musza zmienic nastawienie i byc moze własnie o to chodzi w tych buławach. Mozę uda sie jak beda na urlopie...gdzieś na wyjeździe ;) człowiek jest wtedy zrelaksowany.W HB Moc / suma Cesarz. Moc to siła kobieca a Cesarz - ojciec...Uważam ze moze im sie udac, ale tak jak pisałam, musza troche wyluzować.

Gość Euterpe
Napisano

na początku widać nadzieję mimo czarnych scenariuszy, w 3 buławach wyglądanie efektu starań. Najbardziej optymistyczną kartą z tych wszystkich jest 3 pucharów. W 5 buławach widziałabym szał zakupów dla dziecka, sex, pochwalanie się każdemu znajomemu, stres, aby utrzymać ciążę.

10+17+3+3+5=38 = 3+8=11 -> XI Siła - wszystko będzie dobrze :)

jestem na tak. Latem lub jesienią powinno się udać.

Napisano
Uff..myslałam ze Ty planujesz ;P

Nie, nie. Ja podziękuję za dzieci mimo, że je uwielbiam, ale wolę od znajomych :P Ewentualnie mogę adoptować od 4 r.ż wzwyż, ale za jakieś 10 lat :D

A co do psychiki to samo jej mówiłam, bo to było takie parcie, że po wszystkim było myślenie ' może tym razem sie udało ', seks głównie dla poczęcia. Ostatnio powiedziała, że już nie mają takiego parcia.

No to jeśli tak widzicie to super, oby im się udało ;)

Dziękuję :buziak:

Napisano

ja bym powiedziała żeby jednak się przebadani i poszukali pomocy lekarza, bo te 10 mieczy przy Gwieździe nie wygląda ciekawie, być może trzeba będzie trochę ten proces wspomóc, poszukać nowych możliwości i troszkę się natrudzić przy tym

• Lubię to! 1
Napisano

Do końca roku nie zajdzie w ciążę. Właśnie widać w 10 mieczy jak bardzo się stara - jej głowa jest nabita tylko tymi myślami o ciąży. Dziewczyna podłamana jest. Będą musieli udać się gdzieś dalej z tym problemem. I niech wyluzuje.

• Lubię to! 1
Napisano

Nie zajdzie, mówi o tym 10 mieczy. W 3 buław widzę planowanie, w gwieździe nadzieję, że powiększą rodzinę (3 puch) no i 5 buław jako starania, ale jako tako jeszcze ciąży nie widać.

• Nie lubię 1
Napisano

Gwiazda, 3 Buławy, 3 Puchary to pozytywne karty na odpowiedź o zajście w ciążę. Jednak Gwiazda i 3 Buławy na pewno nie mówią o realizacji spraw na teraz/na czas, który pytający postawił kartom. Też mówię, że raczej jeszcze nie w roku 2015.

5 Buław może oznaczać nabranie przyśpieszenia w tej sprawie, tudzież reakcji dziejących się w organizmie koleżanki po zapłodnieniu.

Może i Gwiazda wskazywać na leczenie. Kiedyś XVII sugerowało mi skorzystanie z leczenia.

Napisano

Wedlug mnie dobra nowina bedzie, ale samego dziecka nie widze.

Czyli moze konsultacje lekarskie dajace nadzieje, ale powalczyc trzeba o ciaze.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Absolutnie nikogo nie strasząc, ja bym obawiała się niestety poronień. Bo ciąże widać, gwiazda+3Buł+3Kiel na to wskazują, natomiast ramki, w których znajduje się ta "ciąża" to 10 Mieczy i 5 Buław, czyli nagłe przerwanie tej ciąży, stosunkowe wczesne, ale już po uświadomieniu sobie faktu bycia w ciąży. Ja, patrząc na, zwłaszcza, 5 Buław skierowałabym panią do lekarza, żeby ewentualnie starać się zapobiec niepowodzeniom.

Gość Daffne
Napisano

wiosną może zajść w ciążę :-) Tylko niech przestanie sie spinać i niech popuści emocje trochę (10 mieczy)

Napisano
Jak zakończą się oczekiwania X na zajście w ciążę do końca2015? 10mieczy, gwiazda, 3buław, 3pucharów, 5buław

Starania, starania, starania. Światełko w tunelu będzie ale bez pomocy lekarzy, farmakologii i hmm... ingerencji medycznej się nie obędzie.

Patrząc po kartach bardzo skojarzyła mi się jakaś metoda inwazyjna i to, ze jedno z nich ma poważne problemy w tych kwestiach.

• 1 rok później...
Napisano

No niestety ciąży brak.

Starania były ciągle, światełko w tunelu też, 5tysięcy testów 'po'....

Dziękuję wszystkim :bukiet:

Gość Euterpe
Napisano

a jednak tam, gdzie miecze, ciąży nie będzie (10 mieczy na początku rozkładu). To chyba nie pierwszy przypadek na tym forum :mysli: