pretoria Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Koleżanka baaaardzo stara się o dziecko, już od dłuższego czasu, ale nic z tego. Ostatnio stwierdziła, że musi iść z partnerem na badania. Jak zakończą się oczekiwania X na zajście w ciążę do końca2015? 10mieczy, gwiazda, 3buław, 3pucharów, 5buław Ja tu widzę tylko i wyłącznie starania, ciąży raczej nie będzie. A Wy jak sądzicie? Cytuj
Lena75 Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Uff..myslałam ze Ty planujesz ;P Gwiazda to karta ciązy - wskazuje ze moze byc dziewczynka, również 3 pucharów mówi o zajciu w ciąze. 10 Mieczy - tak sobie pomyslałam że problem moze tkwic w psychice - poprostu maja za duze parcie na dziecko...musza zmienic nastawienie i byc moze własnie o to chodzi w tych buławach. Mozę uda sie jak beda na urlopie...gdzieś na wyjeździe człowiek jest wtedy zrelaksowany.W HB Moc / suma Cesarz. Moc to siła kobieca a Cesarz - ojciec...Uważam ze moze im sie udac, ale tak jak pisałam, musza troche wyluzować. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 na początku widać nadzieję mimo czarnych scenariuszy, w 3 buławach wyglądanie efektu starań. Najbardziej optymistyczną kartą z tych wszystkich jest 3 pucharów. W 5 buławach widziałabym szał zakupów dla dziecka, sex, pochwalanie się każdemu znajomemu, stres, aby utrzymać ciążę. 10+17+3+3+5=38 = 3+8=11 -> XI Siła - wszystko będzie dobrze jestem na tak. Latem lub jesienią powinno się udać. Cytuj
pretoria Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Uff..myslałam ze Ty planujesz ;P Nie, nie. Ja podziękuję za dzieci mimo, że je uwielbiam, ale wolę od znajomych Ewentualnie mogę adoptować od 4 r.ż wzwyż, ale za jakieś 10 lat A co do psychiki to samo jej mówiłam, bo to było takie parcie, że po wszystkim było myślenie ' może tym razem sie udało ', seks głównie dla poczęcia. Ostatnio powiedziała, że już nie mają takiego parcia. No to jeśli tak widzicie to super, oby im się udało Dziękuję Cytuj
Villandra Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 ja bym powiedziała żeby jednak się przebadani i poszukali pomocy lekarza, bo te 10 mieczy przy Gwieździe nie wygląda ciekawie, być może trzeba będzie trochę ten proces wspomóc, poszukać nowych możliwości i troszkę się natrudzić przy tym 1 Cytuj
QPucharów Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Do końca roku nie zajdzie w ciążę. Właśnie widać w 10 mieczy jak bardzo się stara - jej głowa jest nabita tylko tymi myślami o ciąży. Dziewczyna podłamana jest. Będą musieli udać się gdzieś dalej z tym problemem. I niech wyluzuje. 1 Cytuj
Sanya Napisano 14 Grudnia 2014 Napisano 14 Grudnia 2014 Nie zajdzie, mówi o tym 10 mieczy. W 3 buław widzę planowanie, w gwieździe nadzieję, że powiększą rodzinę (3 puch) no i 5 buław jako starania, ale jako tako jeszcze ciąży nie widać. 1 Cytuj
x-latek Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 Gwiazda, 3 Buławy, 3 Puchary to pozytywne karty na odpowiedź o zajście w ciążę. Jednak Gwiazda i 3 Buławy na pewno nie mówią o realizacji spraw na teraz/na czas, który pytający postawił kartom. Też mówię, że raczej jeszcze nie w roku 2015. 5 Buław może oznaczać nabranie przyśpieszenia w tej sprawie, tudzież reakcji dziejących się w organizmie koleżanki po zapłodnieniu. Może i Gwiazda wskazywać na leczenie. Kiedyś XVII sugerowało mi skorzystanie z leczenia. Cytuj
Koma Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 Wedlug mnie dobra nowina bedzie, ale samego dziecka nie widze. Czyli moze konsultacje lekarskie dajace nadzieje, ale powalczyc trzeba o ciaze. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Absolutnie nikogo nie strasząc, ja bym obawiała się niestety poronień. Bo ciąże widać, gwiazda+3Buł+3Kiel na to wskazują, natomiast ramki, w których znajduje się ta "ciąża" to 10 Mieczy i 5 Buław, czyli nagłe przerwanie tej ciąży, stosunkowe wczesne, ale już po uświadomieniu sobie faktu bycia w ciąży. Ja, patrząc na, zwłaszcza, 5 Buław skierowałabym panią do lekarza, żeby ewentualnie starać się zapobiec niepowodzeniom. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 wiosną może zajść w ciążę :-) Tylko niech przestanie sie spinać i niech popuści emocje trochę (10 mieczy) Cytuj
Trida Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Jak zakończą się oczekiwania X na zajście w ciążę do końca2015? 10mieczy, gwiazda, 3buław, 3pucharów, 5buław Starania, starania, starania. Światełko w tunelu będzie ale bez pomocy lekarzy, farmakologii i hmm... ingerencji medycznej się nie obędzie. Patrząc po kartach bardzo skojarzyła mi się jakaś metoda inwazyjna i to, ze jedno z nich ma poważne problemy w tych kwestiach. Cytuj
pretoria Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Napisano 23 Grudnia 2015 No niestety ciąży brak. Starania były ciągle, światełko w tunelu też, 5tysięcy testów 'po'.... Dziękuję wszystkim Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 a jednak tam, gdzie miecze, ciąży nie będzie (10 mieczy na początku rozkładu). To chyba nie pierwszy przypadek na tym forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi