Skocz do zawartości

Kiedy dostane prace?

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyjęłam 2 karty : Moc i 9 buław

Moc to niby lato, 9 buław-9 dni...i która karta mowi prawde?:D

Napisano

Moze obie ...:P

11 miesiecy i 9 dni :)

Napisano

Trzeba było wybrać jedną kartę i nie byłoby dylematu.

Pracę podejmiesz na przełomie lipiec/sierpień.

Gość Euterpe
Napisano

ja mam na karcie mocy lwa, więc obstawiałabym okres letni. 9 buław też się kojarzy z upałami - ludzie stojący z boku w cieniu lub tacy, którzy się męczą stojąc w upale na przystankach :)

Napisano

MOC w moich kartach to 8-ka, a więc zapał, wyzwania i rozpoczynanie - 8-ka daje początek - Moc to lipiec/sierpień/.

Jako AW i w dodatku MOC - to moim zdaniem wskaźnik.

Moc z 9 Buław może oznaczać abyś odpuściła Dumę i dała szansę nowym wyzwaniom - zapewne masz doświadczenia zawodowe, ale wydaje mi się, że twardo trzymasz się tego, co potrafisz - a wartałoby odwrócić spojrzenie - ONI wymagają, a ja temu sprostam - takie życie...,

Napisano

dziekuje baaardzo za odpowiedzi :bukiet:

właśnie nie mam żadnego doświadczenia.. niedawno skonczylam szkołę, bylam na stazu i nie pracowałam potem..

jedynie w liceum zaangazowana bylam w wolontariat ,organizowałam festyny, zbierałam zywnosc, poza wolontariatem ktorego do doswiadczenia zaliczyc nie mozna czasami dorabialam jako hostessa

mieszkam w malym miescie i raczej nie ma zadnych perspektyw... chyba faktycznie nie moge za bardzo wybrzydzac i brac co jest :/

Gość Daffne
Napisano

Jeśli pokonasz ewentualny strach i niepewność, która często w takich sytuacjach towarzyszy (9 buław) i wykażesz się determinacją psychiczną (Moc) pracę znajdziesz dość szybko bo karta arkan Wielkich mówi często o czasie teraźniejszym, a kolejna moze wskazywać jako że to buława na czas najbliższy, ale musiałabyś wyzbyć się ograniczeń i szukać czgokolwiek zapewne, jeśli będziesz szukać pracy "wybiórczo" to do wiosny powinno się udać znaleźć coś co Cię zainteresuje.

Napisano

Ja bym stawiała na dorywcze prace gdzieś do lata - jesieni. Później bezie lepiej.

Tutaj też popieram Daffne, że karty wskazują na Twoje zainteresowanie i zaangażowanie bardziej niż na 'czas zatrudnienia'. Ile dasz tyle zyskasz ;)