Lena75 Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Matka - żona - pracownik Przy tasowaniu wypadło Kochankowie- 4 Buław połaczenie tych kart zwiastuje niespodziankę lub związek nieformalny...hmm ale uwazam ze raczej chodzi o to ze bede szczesliwa. Były niespodzianki: 1. Najpierw psibizółka Pana S przyjea mnie do grona swoich znajomych 2. Trzy dni pózńiej chyba wpadłam na pana S...rejest zie zgadza , ale nie przyjrzałam sie kierowcy. Ogólna aura -Słońce Ciepło ...radosnie...rodzinnie...już czuc atmosferę Swiąt uczucia;9Pucharów W uczuciach spełnienie i zadowolenie. dom;Sąd Bozy Tu też dobrze praca;Królowa Pucharów W pracy czeka mnie chyba troche emocji , ale w tej chwili u nas to szalony czas, wiec sie nie dziwię. niespodzianka ;9 Monet Wpadnie kasiurka:p 1. Ni z tego ni z owego , zainwestowąłm troszkę kasiurki w ładną bieliznę;P 2.Wziełysmy z córką udział w dwóch niezaleznych akcjach pomocy schronisku dla zwierzat. ostrzezenie ;4 Miecze Uwazac na zdrowie, nie szalec. dobra rada ;8 Mieczy Nie myslec negatywnie tylko pozytywnie i działac. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Lena75 Cytuj
pretoria Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 praca;Królowa Pucharów Ja bym stawiła na odprężenie, fajny okres w pracy, bez większych przemęczeń dobra rada ;8 Mieczy Idź na przód, śmiało podejmuj decyzje, nie daj się uwięzić w tzw klatce złego nastawienia i myslenia. Nie powstrzymuj się od kontaktów z otoczeniem. Reszte pozoostawiłabym taką jaką napisałas 1 Cytuj
Lena75 Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Przy tasowaniu wypadło Kochankowie- 4 Buław połaczenie tych kart zwiastuje niespodziankę lub związek nieformalny...hmm ale uwazam ze raczej chodzi o to ze bede szczesliwa. Były niespodzianki: 1. Najpierw psibizółka Pana S przyjea mnie do grona swoich znajomych 2. Trzy dni pózńiej chyba wpadłam na pana S...rejest zie zgadza , ale nie przyjrzałam sie kierowcy. niespodzianka ;9 Monet Wpadnie kasiurka:p 1. Ni z tego ni z owego , zainwestowąłm troszkę kasiurki w ładną bieliznę;P 2.Wziełysmy z córką udział w dwóch niezaleznych akcjach pomocy schronisku dla zwierzat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi