afercia Napisano 15 Grudnia 2014 Napisano 15 Grudnia 2014 Pytam o strasznego pana stąd http://www.ezoforum.pl/thread83401.html Bardzo się boję jego intencji Jak będzie wyglądać nasza relacja do końca miesiaca? Królowa Kielichów 7 mieczy 5 buław karta podsumowująca : 4 monety 2 x wypadła mi kapłanka Nie widzę ani spotkań ani telefonów ani innych wiadomości. Mogę jedynie myśleć o tym, że go go pogoniłam i obawiać się że znowu będzie próbował mnie oszukać. Gorzej jak faktycznie będzie próbował. 4 monet czyli zastój uf! Bycie niemiła poskutkowało i chyba sobie odpuścił kontakty ze mną Co myślicie? Cytuj
gucio19 Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Wydaje mi się że będzie próbował ukryc jakąś kobiete,raczej się nie odezwie choć może szpiegować np na fb. Jest chyba dosc wyrachowanym czlowiekiem 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Królowa Kielichów 7 mieczy 5 buław karta podsumowująca : 4 monety Myślę że będziesz kombinować jak uniknąć kontaktu. Kontakt narusza Twój spokój, poczucie bezpieczeństwa. Odbierasz to nawet jako prowokację. On się jeszcze odezwie - jeśli ma zwyczaj składać życzenia to coś tam napisze ale Ty go wychłodzisz. 2 x wypadła mi kapłanka Kapłanka to ukrywanie się, unikanie, uciekanie w strefę tajemnicy. Będziesz niedostępna,nie widzialna dla niego a przynajmniej bardzo tego chcesz. Cytuj
Lena75 Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądać nasza relacja do końca miesiaca? Królowa Kielichów 7 mieczy 5 buław karta podsumowująca : 4 monety 2 x wypadła mi kapłanka Wciąż bedziesz podchodzić do tej relacji bardzo emocjonalnie i mimo Twojej próby odcięcia Pan nadal bedzie próbował sie zaznaczyc w Twoim zyciu. Podsuma...poradzisz sobie z tą sytuacja i z tym Panem. Kapłanka - myślę ze karty dały Ci wyraźny znak abys słuchała wew. głosu i działała tak jak Ci podszeptuje intuicja. Czujesz ze trzeba uciekać, uciekaj ...i stosuj każdą dostepna metodę. 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Ja się zastanawiam czy on nie będzie próbował wzbudzić w jakiś sposób Twojej zazdrości (4 denary), wykorzystując do tego jakąś kobietę (królowa +7 mieczy), żeby pokazać Ci, że masz konkurencję i zburzyć Twój spokój (5 buław). W kartach też może widać Twoje strategie unikowe (królowa + 7 mieczy), ale i niepokój spowodowany tym, że się odezwał. Tak na marginesie, czy on jest rzeczywiście tak tępy, że nie dociera do niego jak mu się grzecznie mówi, żeby spadał ?:-) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Ja tu widze raczej ogromna nieufnosc z twoje strony wobec pana i tak naprawde zabunkrowanie sie przed nim. Nawet, jak bedzie probowal, do Twojego sejfu trudno sie bedzie dostac. Asekuracyjnie bedziesz sie chronic na zapas nawet. Tu raczej Twoje podejscie wyszlo do tej relacji, ktore tez moze miec ogromny wplyw na to, co bedzie mialo miejsce. Jak zblokujesz to sie nic nie wydarzy a relacja bedzie wygladac, jak przez okno. 1 Cytuj
niiwa Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Jak będzie wyglądać nasza relacja do końca miesiaca? Królowa Kielichów z Kapłanką czeka na ruch Pana i skrycie darzy go uczuciem/zainteresowaniem. Nie chcesz pokazywać, że Ci zależy/7 mieczy,4 monet/ - ale jednak 5 buław ujawnia emocje/pragnienia i potrzeby. 1 Cytuj
afercia Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Napisano 16 Grudnia 2014 Wydaje mi się że będzie próbował ukryc jakąś kobiete,raczej się nie odezwie choć może szpiegować np na fb. Jest chyba dosc wyrachowanym czlowiekiem Wyrachowany to mało powiedziane... Do tego niesamowity egoista nieliczący się z uczuciami innych. Królowa Kielichów 7 mieczy 5 buławkarta podsumowująca : 4 monety Myślę że będziesz kombinować jak uniknąć kontaktu. Kontakt narusza Twój spokój, poczucie bezpieczeństwa. Odbierasz to nawet jako prowokację. On się jeszcze odezwie - jeśli ma zwyczaj składać życzenia to coś tam napisze ale Ty go wychłodzisz. 2 x wypadła mi kapłanka Kapłanka to ukrywanie się, unikanie, uciekanie w strefę tajemnicy. Będziesz niedostępna,nie widzialna dla niego a przynajmniej bardzo tego chcesz. Tak, pan absolutnie burzy moje poczucie bezpieczeństwa. Kiedy zniknął, wmówiłam sobie że umarł. Wolałam go jednak w wersji trupa, bo w końcu o umarłych źle się nie mówi. A tutaj jednak cholera żyje i jeszcze do mnie coś idiotycznie mówi. Nawet jak byliśmy razem nie złożył mi życzeń więc chyba mu nie odbije aż tak mam nadzieję Chciałabym spokojne święta Wciąż bedziesz podchodzić do tej relacji bardzo emocjonalnie i mimo Twojej próby odcięcia Pan nadal bedzie próbował sie zaznaczyc w Twoim zyciu.Podsuma...poradzisz sobie z tą sytuacja i z tym Panem. Kapłanka - myślę ze karty dały Ci wyraźny znak abys słuchała wew. głosu i działała tak jak Ci podszeptuje intuicja. Czujesz ze trzeba uciekać, uciekaj ...i stosuj każdą dostepna metodę. Nawet nie tylko ja myślę `uciekaj`. Przyjaciele i rodzina również Pan jest niesamowicie destrukcyjny niestety. Chociaż sama jestem zdziwiona swoją reakcją na niego, że przez ból człowiek może z ogromnej miłości wpaść w przeraźliwy lęk przed daną osobą. Puki go nie było myślałam, że jest mi obojętny jak trup i chyba szybciej liczyłam na spadek z Kambodży niż jego wiadomość. Ja się zastanawiam czy on nie będzie próbował wzbudzić w jakiś sposób Twojej zazdrości (4 denary), wykorzystując do tego jakąś kobietę (królowa +7 mieczy), żeby pokazać Ci, że masz konkurencję i zburzyć Twój spokój (5 buław). W kartach też może widać Twoje strategie unikowe (królowa + 7 mieczy), ale i niepokój spowodowany tym, że się odezwał. Tak na marginesie, czy on jest rzeczywiście tak tępy, że nie dociera do niego jak mu się grzecznie mówi, żeby spadał ?:-) Ja niestety jestem mało asertywna i nie umiem powiedzieć wprost nikomu `spi...j`. Niestety. Za nim panu obiło i za nim byliśmy razem przyjaźniliśmy się dość blisko i jakoś tak go nauczyłam bezmyślnie, że na przyjaciół zawsze można liczyć, że zawsze go wysłucham. Tylko przyjaźń składa się 2 osób, a nie tylko 1 mówiącej i 1 słuchającej. Mam nadzieję, że będę miała siłę powiedzieć mu magiczne słowo na s i sama uciec Gorzej jak obudzi się we mnie litość... To jest najgorsze! Ja tu widze raczej ogromna nieufnosc z twoje strony wobec pana i tak naprawde zabunkrowanie sie przed nim. Nawet, jak bedzie probowal, do Twojego sejfu trudno sie bedzie dostac. Asekuracyjnie bedziesz sie chronic na zapas nawet. Tu raczej Twoje podejscie wyszlo do tej relacji, ktore tez moze miec ogromny wplyw na to, co bedzie mialo miejsce. Jak zblokujesz to sie nic nie wydarzy a relacja bedzie wygladac, jak przez okno. Mam nadzieję, że masz rację. Obwaruje się czym się da Jak będzie wyglądać nasza relacja do końca miesiaca? Królowa Kielichów z Kapłanką czeka na ruch Pana i skrycie darzy go uczuciem/zainteresowaniem. Nie chcesz pokazywać, że Ci zależy/7 mieczy,4 monet/ - ale jednak 5 buław ujawnia emocje/pragnienia i potrzeby. Kochałam go,ale w czasie przeszłym. Ja się go boję i nie ma to nic już wspólnego z miłością. Czasami za nim tęskniłam, bardziej za jego starą wersją z czasów bycia dzieciakami, ale to prawie jak wymyślony przyjaciel. Stara wersja umarła zamieniając się w wyrafinowanego s****ielka. Dziękuję za odpowiedzi z całego serducha Cytuj
niiwa Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Aferciu - Kapłanka 2 x, Q Kielichów i 5 buław. -- piszesz, że się boisz jego - ale Marzysz wciąż o nim! , - i na wspomnienie o nim drętwiejesz?? Cytuj
Davisa Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Kochałam go,ale w czasie przeszłym. Ja się go boję i nie ma to nic już wspólnego z miłością. Czasami za nim tęskniłam, bardziej za jego starą wersją z czasów bycia dzieciakami, ale to prawie jak wymyślony przyjaciel. Stara wersja umarła zamieniając się w wyrafinowanego s****ielka. Królowa kielichów 7 mieczy 5 buław suma Kapłanka, HB Wisielec/Cesarzowa --------------Słońce-----Wisielec----Rydwan -------------------Pustelnik----Słońce -----------------------Kochankowie Zgadzam się z Niiwą. Karty pokazują Twoje emocje, obawy i wewnętrzne rozdarcie. Królowa kielichów jaka jest, wszyscy wiemy - potrafi wybaczyć zrozumieć pocieszyć zlitować się... Wewnętrznie nie uwolniłaś się od niego i w głębi serca czekasz (Kapłanka). Karta Kochankowie z piramidki mówi, że sprawa jest jeszcze nie roztrzygnięta. Ja w tych kartach widzę przede wszystkim Twoje obawy przed tym, że nie dasz rady oprzeć się Panu Hehe. Będzie walka ze swoimi emocjami (5 buław) ale też oszukiwanie siebie (Królowa kielichów + 7 mieczy), przyjmiesz postawę obronną (4 monety). W Słońcu też nie lubimy dostrzegać pewnych niewygodnych faktów, bo milutko było i w duchu tej karty łatwo wybaczyć i zapomnieć (a Ty masz Słońce z sumy Królowej kielichów i 7 mieczy). Aferciu, musisz bardzo się pilnować. Wisielec pokazuje Ci, że musisz ten stan przeczekać. Będzie dobrze:-) Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Davisa styl. Cytuj
afercia Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Napisano 18 Grudnia 2014 Aferciu - Kapłanka 2 x, Q Kielichów i 5 buław. -- piszesz, że się boisz jego - ale Marzysz wciąż o nim! , - i na wspomnienie o nim drętwiejesz?? Czasami dochodzę do wniosku,że nigdy go nie kochałam, kochałam za to jego wyidealizowaną projekcję w mojej głowie. Niiwa może coś w tym jest, że gdzieś tam czasami o nim myślę i wspominam jakoś. Królowa kielichów 7 mieczy 5 buław suma Kapłanka, HB Wisielec/Cesarzowa--------------Słońce-----Wisielec----Rydwan -------------------Pustelnik----Słońce -----------------------Kochankowie Zgadzam się z Niiwą. Karty pokazują Twoje emocje, obawy i wewnętrzne rozdarcie. Królowa kielichów jaka jest, wszyscy wiemy - potrafi wybaczyć zrozumieć pocieszyć zlitować się... Wewnętrznie nie uwolniłaś się od niego i w głębi serca czekasz (Kapłanka). Karta Kochankowie z piramidki mówi, że sprawa jest jeszcze nie roztrzygnięta. Ja w tych kartach widzę przede wszystkim Twoje obawy przed tym, że nie dasz rady oprzeć się Panu Hehe. Będzie walka ze swoimi prawdziwymi emocjami i oszukiwanie siebie (Królowa kielichów + 7 mieczy), ale jednocześnie postawa obronna (4 monety). W Słońcu też nie lubimy dostrzegać pewnych niewygodnych faktów, bo milutko było i w duchu tej karty łatwo wybaczyć i zapomnieć (a Ty masz Słońce z sumy Królowej kielichów i 7 mieczy). Aferciu, musisz bardzo się pilnować. Wisielec pokazuje Ci, że musisz ten stan przeczekać. Będzie dobrze:-) Dziękuję Lilly Czasami mam wrażenie, że to relacja karmiczna- niezdrowa i niekończąca się sinusoida. Boję, że właśnie o te pilnowanie chodziło w http://www.ezoforum.pl/thread82551.html Obwaruje się czym się da i może jakimś cudem mnie nie skrzywdzi znowu Cytuj
Davisa Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Dziękuję Lilly Czasami mam wrażenie, że to relacja karmiczna- niezdrowa i niekończąca się sinusoida. Boję, że właśnie o te pilnowanie chodziło w http://www.ezoforum.pl/thread82551.html Obwaruje się czym się da i może jakimś cudem mnie nie skrzywdzi znowu Tamten rozkład pasuje jak ulał... Trzymaj się kobieto i zawsze pamiętaj o tym, co Ci zrobił i przez co musiałaś przechodzić - to doda Ci odwagi w razie czego. Będzie dobrze:-) Cytuj
afercia Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Napisano 18 Grudnia 2014 Najbardziej się bałam, że wróci właśnie on z całą artylerią czarujących uśmiechów i skruszonych min. Moja Mama uważała, że zagrożenie wisi nade mną do lutego więc jeszcze 2 miesiące byle przeżyć. Plusem jest to, że zaczęłam się go panicznie bać więc każdy kontakt z nim wiąże się z ogromnym dyskomfortem, który od razu przypomina tamto piekiełko. Dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie, Trzeba zagryźć zęby i iść do przodu. Tacy jak on się nie zmieniają. Cytuj
Davisa Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Tacy jak on się nie zmieniają. Zmieniają czy nie zmieniają - lepiej tego nie sprawdzać na własnej skórze:-) Jak to przeczekasz, to wejdziesz z tej Kapłanki (te 2 miesiące odwyku wcale nie takie głupie) w energię Cesarzowej. I niech ta myśl Cię prowadzi:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi