Skocz do zawartości

Jak przebiegną dzisiejsze testy? (ZWERYFIKOWANY)

Apokalipto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mąż ma dziś testy sprawnościowe i psychologiczne, stara się o etat.

zapytałam kart jak mu pójdzie...

4 monet, rycerz mieczy, 4 pucharów + As pucharów

Oh uczucia, uczucia i dużo emocji i nerwów, moim zdaniem ostateczny rezultat będzie taki iż mąż nie do końca będzie zadowolony z wyników tych testów ale tragicznie aż tak to nie będzie. (z doświadczenia wiem że mąż jest bardzo krytyczny wobec siebie)

Weryfikacja wieczorem :)

Napisano

Bedzie sie staral, nie przeskoczy samego siebie, ze tak powiem, czyli jak jest przygotowany, tak bedzie, on dostanie wyniki od razu?

Czy musi poczekac?

Rycerz mi sie z wiadomoscia skojarzyl.

Ogolnie mysle ze bedzie dobrze, tylko maz bedzie uwazal.ze mogl sie bardziej wykazac (4 Puchary).

Napisano
dostanie wyniki od razu?Czy musi poczekac?

wydaje mi sie ze ocenę za testy sprawnościowe otrzyma od razu a od psychologa troszkę później.

Gość Euterpe
Napisano

chyba nie najlepiej mu pójdzie: 4 denary/puchary + as pucharów

Napisano

Wypadnie sprednio chyba nie do konca jakby tego Sobie zyczyl , ale ogolnie karty pozytywne

Napisano

Brak motywacji do działania i lęk przed testami. Testy moga wyjść mało wiarygodne. Chyba bedzie zbyt impulsywny.

Generalnie te testy to dla niego nic trudnego, jest jak zawodowy zołnierz. Bedzie dobrze, wynik pozytywny, przyniesie nowe początki :-)

Napisano

WERYFIKACJA

Testy wypadły dobrze, aczkolwiek mąż twierdzi że mogły pójść lepiej. miał oceny 5,5,5,4 co mu dało średnią 5

Co do rozmowy kwalifikacyjnej to poszła mu jak twierdzi dobrze.

Nie wie tylko jak mu poszły testy psychologiczne, myśli że ok ale z tym to nigdy nie wiadomo :)

Dodam jeszcze że mąż bardzo sie stresował przed tymi egzaminami.

Na odpowiedź czy dostanie etat czy nie ma czekać ok 2 - 3 miesięcy.

W innym poście i za jakiś czas spytam się kart jakiej odpowiedzi powinien oczekiwać i dodam to na interpretacje.

• Lubię to! 1