Koma Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 mowicie ze zajmujecie sie Tarotem, czy to ogolnie czy zawodowo? Ja dzisiaj dostalam.maila ze sluze szatanowi, Bog mna na pewno gardzi i w ogole pewnie pijam krew z kotow :wampir: : Tez sie spotkaliscie z takimi.dziwakami ? Cytuj
maua Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Ja w sumie z nikim nie rozmawiam na temat moich zainteresowań - wahadło, reiki, duchy, sny, etc. Gdy próbowałam, napotykałam na mur niechęci i krytyki, braku zrozumienia więc zaprzestałam... Cytuj
Czarownica Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Ja też się z tym nie wychylam, nie mam takiej porzeby. Znajomi cośtam wiedzą, że się interesuję tematem i, że to "moje klimaty", ale odbierają to jako takie niegroźne hobby/inspirację. Nie jestem zresztą księgową, czy kimś takim, by moje "nietypowe" zainteresowania budziły powszechne zdziwienie, raczej w oczach wielu ludzi jest to dopełnieniem wizerunku artysty, jako osoby posiadającej "swoje dziwacta". Cytuj
Koma Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Napisano 17 Grudnia 2014 Ja tez sie nie wychylam, i raczej spotykam z reakcjami zaciekawienia, jak.juz, ale email od nieznanej osoby po raz pierwszy mi sie zdarzyl. Raczej reakcje sa pozytywne z reguly. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi