Skocz do zawartości

Jaki będzie kontakt ze strony pana do końca tygodnia?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obecnie między nami dużo niejasności, spięć, pretensji itd. (w związku nie jesteśmy ale współpracujemy)). Każde ma swoja dumę i się nie wychyla z kontaktem.

Jaki będzie kontakt ze strony pana X do końca tygodnia?

Sąd 6 mieczy 2 pucharów i dołozyłam jeszcze rycerza pucharów

Jakieś stare niezałatwione sprawy zawodowe powrócą i będzie zmuszony odezwać się do mnie, a nawet może wybierze się do mnie na spotkanie. (kiedys 6 mieczy pokazała mi jego przyjazd do mnie w sprawach zawodowych).

Bardzo proszę o zerknięcie.

pzdr

Napisano

No upatrywałabym w tym jednak przełamanie się i odnowienie kontaktu/odezwanie się Pana do Ciebie do końca tygodnia.

Napisano

:)

Jak dla mnie to są karty kontaktowe, więc oczekuj na ruch ze strony pana:)

Przy czym to nie są intencje zawodowe--brak denarów, są emocje i uczucia i powrót w 6 Mieczy--to kontakt może sms, albo coś w tym stylu

• Maestro
Napisano

Kontakt się zdecydowanie polepszy, to co było odejdzie do lamusa, a on będzie dla Ciebie bardzo miły i ciepły. Nie wiem jak to między Wami jest, ale Rycerz Pucharów lubi seks, mimo, że to nie buławy...;)

Napisano
Kontakt się zdecydowanie polepszy, to co było odejdzie do lamusa, a on będzie dla Ciebie bardzo miły i ciepły. Nie wiem jak to między Wami jest, ale Rycerz Pucharów lubi seks, mimo, że to nie buławy...;)

no pan to taki zdobywca, próbował cos tam do mnie, no ale nie pasowała mi taka forma znajomości i dostał po łapach. To co się oddala, to się przybliża, czyli to co niedostepne dla faceta, tym bardziej go ciągnie :)

Napisano

Wg mnie powinien być kontakt i relacja miła, tak jakby wcześniej nic niefajnego się nie stało.

Napisano
Wg mnie powinien być kontakt i relacja miła, tak jakby wcześniej nic niefajnego się nie stało.

to typowe dla niego, jak gdyby nigdy nic...:)

Napisano
Jaki będzie kontakt ze strony pana X do końca tygodnia?

Karty kontaktowe :)

Pan bedzie chciał odnowic relację (sad) mozliwe ze zagada przez net lub smsowo...prawdopodobne spotkanie we dwoje ;) Bedzie sie zachowywac jakby nic sie nie stalo...miły i sympatyczny.

Napisano

Zastanowi się nad sobą i kontakt będzie miły i sympatyczny. Na pewno nie zawodowy. Dla mnie rycerz pucharów to ktoś kto pojawia się, namiesza w uczuciach i znika, żeby za momencik znowu namieszać. Pozdrawiam i powodzonka

Napisano

będzie nieśmiały kontakt i na końcu cała sytuacja zakończy się dobrze, miło