SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papiez ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Nie wiem, jakis zastoj, moze poczucie samotnosci, a moze znajomosc, ktora nie rokuje na rozwoj. Ewentualnie zastoj w tejze znajmosci. Karty z sumowan sugeruja, ze cos w tym mozna jeszcze ruszyc, zmieniajac opcje dzialania i nie rozmyslajac za duzo nad motywami dzialania. Po prostu ufac sobie. 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> XV Diabel, HB III Cesarzowa Osiagnelam spokoj i harmonie. W miejsce chaosu, braku pewnosci siebie, jest teraz spokoj, zadowolenie i pewnosc siebie. Z sumowan widze, ze nie jestem wolna od ograniczen, ale Diabel mowi o tym, ze sama niejako sobie je stwarzam i to ja jestem w stanie sie ich pozbyc. Cesarzowa to potwierdza. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 2 Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie Jakas relacja z panem w typie Cesarza. Cos musi zostac powiedziane. Czegos sie dowiem. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichow, 3 Mieczy ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Tu jakby jakas nisza w kwestiach uczuciowych. Niezrealizowanie uczuciowe. Samotnosc. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Krol Kielichow, 3 Kielichow, IX Eremita ---> XI Moc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Tak patrze i albo cos zwiazane z moimi dziecmi, 3 Kielichow i 3 corki albo cos co ma wspolnego z dwoma mezczyznami. Krol Kielichow i drugi tu jako Eremita. Tez moze wtedy pokazywac na 3 osoby, trojkat. Hmm... 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: Krol Kielichow, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Smierc + As Bulaw ---> XX Sad, HB IV Cesarz Jakies kombinowanie ze strony Kielichowe, azeby cos kategoracznie zmienic. Zamknac jakis etap i rozpoczac nowy. Hmmm... Nie jestem w tej chwili w zadnym zwiazku, wiec opcji rozstania tu nie ma. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Glupiec, 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Z jednej strony poczatek, z drugiej przeszlosc. Nie mam pojecia. Jakis kompromis w tym wszystkim. 8.Twoja kondycja psychiczna: Krol Monet, II Kaplanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz ---> XIII Smierc, HB XVI Wieza i VII Rydwan Tak sobie pomyslalam, ze poprzez prace ze starszymi ludzmi (Krol Monet + Kaplanka) moge sie wzmocnic psychicznie. Cesarz, takie okrzepniecie, jakbym miala sie stac silniejsza. 9.Twoja kondycja fizyczna: 6 Bulaw, XII Wisielec, XV Diabel ---> XI Moc, HB VI Kochankowie Dziwne karty, hmm... Nie za bardzo w kontekscie kondycji fizycznej czuje to tu. 10.Miłość: 10 Kielichow, IV Cesarz, Krol Monet ---> XXI Swiat, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Jakas relacja, moze tylko dobra znajomosc, z Monetowym. 11.Przyjaciele i rodzina: As Kielichow, Paz Mieczy, XXI Swiat ---> XVI Wieza, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Jakbym miala cos z kims tu sobie wyjasnic. I znajomosc miala przejsc na inny zupelnie etap. 12.Finanse: 4 Monet, XIII Smierc, XIX Slonce ---> II Kaplanka, HB IX Eremita W Sloncu zadowolenie. 4 Monet wskazuje na wiazanie konca z koncem, ze wystarczy, ale Slonce juz daje luz w tym wszystkim. Trzeba bedzie jednak poorganizowac. 13.Praca: II Kaplanka XIX Slonce, Paz Monet ---> XV Diabel, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Dziwne karty, jakbym miala skupic sie na sobie w tym czasie. Hmm... 14. Niespodzianki w nowym roku: Krolowa Monet, XXI Swiat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie ---> XIX Slonce, HB IX Eremita Otwarcie sie na swiat, moze jakas ciekawa znajomosc. Ewentualnie kontynuacja znajomosci (zawsze wychodzi mi ona w Umiarkowaniu) z Eremita (facet numerologiczna 9). 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabel, 2 Kielichow, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan Nie wiem. Jakas relacja mi sie tu widzi.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papiez ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie kończy się Twoja samotność, skupienie na sobie i rozwoju duchowym zwłaszcza jeśli coś w tym temacie robiłaś. Powiesz sobie dość tego! i zaczniesz się bardziej niż wcześniej rozglądać wokół siebie :-) 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> XV Diabel, HB III Cesarzowa zakończył się etap skupienia na najbliższych, na dzieciach, domu i tworzeniu rodzinnej cieplej atmosfery. Nie oznacza to, że już takiej atmosfery nie bedzie, owszem może być, ale nie będziesz na tym już tak mocno skupiona i będziesz mogła zacząć mysleć bardziej o własnych potrzebach. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 2 Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie możliwe, że masz kogoś na oku i będziesz pielęgnować tą relacje, ewentualnie karty wskazują potrzebę posiadania partnera, z kórym będziesz mogła iść przez życie, a przynajmniej narazie spędzić mile chwile wspólnie o przyszłosci myśląc później. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichow, 3 Mieczy ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka dziś jesteś w punkcie wyczekiwania na uczucie i powiedziałabym, że ta cierpliwość Ci się powoli kończy bo widać, że wnętrze Twoje bardzo pragnie partnera, a tu jak na złość nie pojawia się nikt konkretny, a nawet jeśli to nie wychodzi i potrzeba żywcem tej cierpliwosci by to znieść i przetrzymać gorszy czas licząc, ze będzie lepiej bo że będzie lepiej to pewne - pytanie tylko kiedy :-) 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Krol Kielichow, 3 Kielichow, IX Eremita ---> XI Moc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez pojawi sie nowa znajomośc, ktoś ciepły inututyywny i serdeczny, chyba równiez zajmujący się sprawami ezoterycznymi.Poznacie się przez interpnet. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: Krol Kielichow, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Smierc + As Bulaw ---> XX Sad, HB IV Cesarz pojawi sie jakiś czarujący mężczyczna, ale sama się od tego odrzegnasz z jakiegos powodu...coś widocznie będzie na rzeczy, że odsunies sie sama, może poczujesz się oszukana, a może nie będziesz chciała znosić niejasnych sytuacji i za sprawą doświadczenia z przeszłości powiesz sobie NIE i pójdziesz dalej swoją drogą. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Glupiec, 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie możesz marzyć dowoli i będą to marzenia, ktore bedą sie trzymały w kupie i dodawały wiele otuchy w gorsze dni, bedą równoważyć smutne dni. 8.Twoja kondycja psychiczna: Krol Monet, II Kaplanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz ---> XIII Smierc, HB XVI Wieza i VII Rydwan dobra, mocniej staniesz na nogi pod koniec roku. 9.Twoja kondycja fizyczna: 6 Bulaw, XII Wisielec, XV Diabel ---> XI Moc, HB VI Kochankowie fizyczne w dobrej kondycji, ackzolwiek najlepiej bęzie początkiem i końcem roku. 10.Miłość: 10 Kielichow, IV Cesarz, Krol Monet ---> XXI Swiat, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez początkiem roku do marca, kwietnia około będzie jakiś mężczyzna nowy albo ten ktorego masz na oku, podejrzewam jednak, że z nim może nie wyjsć (po kartach wyżej) i skupisz sie na cesarzu czyli byłym mężu i kontakcie z nim. Liczę jednak że w Królu monet wyszedł mężczyna który wcześniej był Królem kielichów i życze by po jakichś perypetiach współnych doszło do pogłębienia relacji :-) 11.Przyjaciele i rodzina: As Kielichow, Paz Mieczy, XXI Swiat ---> XVI Wieza, HB XXII Glupiec i IV Cesarz bedą obok jęsli bedziesz tego potrzebować, mogą być jakieś dąsy, niesnaski albo dzieci pokazały sie jako takie zaczepne i pyskate rozbrykane hehhe i energiczne 12.Finanse: 4 Monet, XIII Smierc, XIX Slonce ---> II Kaplanka, HB IX Eremita finanse świetne ! Bardzo dobrze będzie sie układało. Pierwsza połowa roku do kwietnia moze czekac konieczność liczenia się z gorszem, ale w drugiej polowie roku będzie super czas beztroski finansowej i będziesz mogła sobie pozwolić na znacznie więcej niżeli wcześniej. 13.Praca: II Kaplanka XIX Slonce, Paz Monet ---> XV Diabel, HB XXI Swiat i III Cesarzowa w pracy będzie układało sie super. 14. Niespodzianki w nowym roku: Krolowa Monet, XXI Swiat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie ---> XIX Slonce, HB IX Eremita uzykasz wewnętrzny spokój i to on będzie dla CIebie ważny... 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabel, 2 Kielichow, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan będzie tchnięcie w Ciebie więcej optymizmu i wiary w to czego pragniesz. Jakby miało zniknąć takie intensywne i emocjonalne przeżywanie relacji z mężczyznami (diabeł), a rozpocznie się w drugiej połowie delektowanie się znajomościami z pozytywnym nastawieniem. Udanego roku Sacral :-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Napisano 17 Grudnia 2014 Dziekuje Daffne Super dokladna interpretacja. Dzieki. Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papiez ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie- mam kilka pomysłów: po pierwsze zmiany w Tobie- bardziej się otworzysz, wyjdziesz na zewnątrz-koniec zamknięcia w czterech ścianach, będziesz poszukiwać nowych dróg realizowania siebie; po drugie zmiany w relacji z kimś o cechach pustelnika i kapłana (dość podobne , więc może chodzić o jedną osobę); po trzecie, o ile dobrze pamiętam pracujesz ze starszymi osobami- 10 monet z pustelnikiem skojarzyły mi się właśnie z tą pracą- być może zrezygnujesz? 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> XV Diabel, HB III Cesarzowa- uporałaś się z jakimiś kłodami, które los rzucił Ci pod nogi, a które stały się źródłem chaosu, nerwów w Twoim życiu; być może uwolniłaś się od osób, które działały destrukcyjnie na Twoją psychikę; zmieniłaś się Ty sama- widać w Tobie większy spokój, radość, jakbyś odczuła jakąś ulgę, złagodniałaś. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 2 Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie- jakieś sprawy związane z mężczyzną, wymagające wyjaśnienia, podjęcia decyzji, negocjacji; wydaje mi się, że być może też widać tu Twoje otwieranie się na relacje z mężczyznami, wcześniej było widać wychodzenie ze swojej samotni, tutaj dla mnie widać silniejsze ujawnienie się potrzeb emocjonalnych, tęsknota za silnym męskim ramieniem, na którym mogłabyś się oprzeć. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichow, 3 Mieczy ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka – znów widać potrzebę uczuć i wyczekiwanie na ich spełnienie lub przynajmniej szansę na to, ale po tych kartach powiedziałabym, że jeszcze dajesz sobie na to czas, tak jakby nie wszystkie rany jeszcze się zagoiły, powoli dochodzisz do siebie, ale to jeszcze nie ten moment-tu widać jeszcze jakieś przyblokowanie. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Krol Kielichow, 3 Kielichow, IX Eremita ---> XI Moc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez- może pojawić się mężczyzna, relacja z nim będzie się rozwijać spokojnie i powoli, ewentualnie po jakichś bardziej dziarskich podrygach wyhamuje, pan może być samotnikiem, średnio gotowym na wejście w głębszą relację lub Ty to ostudzisz z jakichś powodów- bardziej obstawiam Twoje decyzje; teraz też jeszcze przyszło mi do głowy, że może Twój były mąż wycofa się z opieki nad dziećmi 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: Krol Kielichow, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Smierc + As Bulaw ---> XX Sad, HB IV Cesarz- te karty jakoś mi się łączą z tymi powyżej, ten kielichowy może mieć jakieś nieczyste intencje, jakoś Cię zawiedzie, albo to umrze śmiercią naturalną jeszcze w zarodku, albo po pewnym czasie zostawiając Cię z uczuciem wściekłości; albo znów mąż dający nogę, zostawiający Cię w jakiejś trudnej sytuacji lub celowo działający na Twoją szkodę- pomyślałam o mężu ze względu na podsumę- jakby on miał się jakoś uaktywnić, ale wcześniejsze karty wskazują, że raczej do głosu dojdą brzydkie cechy jego charakteru 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Glupiec, 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie- z większym spokojem będziesz się konfrontować ze sprawami, ludźmi z twojej przeszłości 8.Twoja kondycja psychiczna: Krol Monet, II Kaplanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz ---> XIII Smierc, HB XVI Wieza i VII Rydwan- dla mnie stabilna, spokój i łagodność, które z czasem zmienią się w większe zdecydowanie, może nawet zawziętość, tak jakby coś miało Cię jeszcze bardziej zahartować 9.Twoja kondycja fizyczna: 6 Bulaw, XII Wisielec, XV Diabel ---> XI Moc, HB VI Kochankowie- wisielec z tym diabłem z jakimś rodzajem chwilowego unieruchomienia mi się skojarzyły, ale generalnie ok 10.Miłość: 10 Kielichow, IV Cesarz, Krol Monet ---> XXI Swiat, HB XIV Umiarkowanie i V Papież- gdyby ta dyszka była na końcu widziałabym te karty pozytywnie, ale na początku widzę ją jako dość szybkie zmiany w relacji z jakimś mężczyzną, raczej w kierunku wyhamowania relacji 11.Przyjaciele i rodzina: As Kielichow, Paz Mieczy, XXI Swiat ---> XVI Wieza, HB XXII Glupiec i IV Cesarz- być może nawiążesz jakieś nowe relacje z ludźmi, mogą pojawiać się konflikty- i tu znów obstaję przy mężu, mogą dotyczyć kwestii związanych z dziećmi, niewykluczone, że jakieś kontakty też utniesz, wycofasz się z nich 12.Finanse: 4 Monet, XIII Smierc, XIX Slonce ---> II Kaplanka, HB IX Eremita- widać korzystne zmiany w sytuacji finansowej, początkowo może być trochę ciężej i będziesz oszczędzać i bardzo rozważnie wydawać pieniądze, ale potem już widać większy luz w tym zakresie 13.Praca: II Kaplanka XIX Slonce, Paz Monet ---> XV Diabel, HB XXI Swiat i III Cesarzowa- ten paź monetowy znów nasunął mi myśl, że być może zmienisz pracę- to takie raczkowanie, zaczynanie od początku, ewentualnie dalsze doszkalanie się w tym co już robisz; jednak jakby nie było- będzie dobrze 14. Niespodzianki w nowym roku: Krolowa Monet, XXI Swiat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie ---> XIX Slonce, HB IX Eremita Spokój i komfort w przestrzeni wewnętrznej i zewnętrznej. Może jakieś wyprawy, wycieczki, rozjazdy? 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabel, 2 Kielichow, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan Jak najbardziej może być relacja, ale ten diablik wg mnie sugeruje , by być ostrożną. O zasadę ograniczonego zaufania wołały też karty z innych pytań, szczególnie tam gdzie pojawiał się kielichowy. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Dziekuje Roszpunko serdecznie PS. Maz, juz nie maz, bo jestesmy po rozwodzie. Ostatnio w rozkladach wychodzi mi w Mieczowym bardziej. Ale ciekawa jestem, jakby tu bylo. Rzeczywiscie roznie nadal sie uklada. Jak to sie mowi, stary kocur swoich zwyczajow juz nie zmieni. No zobaczymy, co mi ten rok przyniesie. Jeszcze raz dziekuje. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez SacralNirvana Cytuj
pretoria Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Do końca weekendu zajrzę, gdybym zapomniała proszę o przypomnienie Cytuj
Lena75 Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papiez ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie[/color][/b] Koniec z samotnąścią i skupianiu sie na własnym wnetrzu, sprawy finansowe tez na finiszu. 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> XV Diabel, HB III Cesarzowa Pewne nieporozumienia zamknięte. Odzyskałaś stabilizacje emocjonalną. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 2 Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie Relacja z jakims panem, sa jakies niedopowiedzenia i tajemnice. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichow, 3 Mieczy ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Jak na mój gust dobrze Ci ze samotnością , odkryłas w niej siłę. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Krol Kielichow, 3 Kielichow, IX Eremita ---> XI Moc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Pojawi się jakis Pan....bedzie z nim fajnie , ale mozliwe że bedzie Was w troje w związku( czego jednak Ci nie zycze) i byc moze znowu bedziesz sie musiała zmagac z własnym ja. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: Krol Kielichow, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Smierc + As Bulaw ---> XX Sad, HB IV Cesarz Mozliwe ze chodzi o Pana którego poznasz - zamkniecie relacji z nim moze okazac sie trudne. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Glupiec, 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Osiagniesz równowagę miedzy przeszłościa a przyszłością, słowem bedziesz zyła tu i teraz. 8.Twoja kondycja psychiczna: Krol Monet, II Kaplanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz ---> XIII Smierc, HB XVI Wieza i VII Rydwan Psychicznie bedziesz bardzo silna, widac tu racjonalne myslenie, postawienie na intelekt. 9.Twoja kondycja fizyczna: 6 Bulaw, XII Wisielec, XV Diabel ---> XI Moc, HB VI Kochankowie Mi przyszło do głowy ze przysłowiowym "łozku" dasz ognia... 10.Miłość: 10 Kielichow, IV Cesarz, Krol Monet ---> XXI Swiat, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Spełnienie emocjonalne...bedzie obok Ciebie na pewno dwóch mężczyzn. 11.Przyjaciele i rodzina: As Kielichow, Paz Mieczy, XXI Swiat ---> XVI Wieza, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Pewne relacje moga sie gwałtownie zakonczyc, inne wejda na inny poziom...mozliwe nowe przyjaznie. 12.Finanse: 4 Monet, XIII Smierc, XIX Slonce ---> II Kaplanka, HB IX Eremita Moze byc troszku cięzko, ale poradzisz sobie. 13.Praca: II Kaplanka XIX Slonce, Paz Monet ---> XV Diabel, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Mozliwe ze bedziesz sie musiała kierowac w pracy intuicją, uważac tez na otoczenie, niektórzy moga miec złe intencje, ale generalnie powinno byc dobrze ,stabilnie. 14. Niespodzianki w nowym roku: Krolowa Monet, XXI Swiat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie ---> XIX Slonce, HB IX Eremita Otworzysz sie na innych, los Ci zesle jakaś niespodziankę. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabel, 2 Kielichow, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan Jakas bardzo namietna relacja;P 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Dziekuje Lenko... Tak w kontekscie rozkladu, wczoraj znajoma robila mi horoskop wedyjski na rok 2015. Astrologicznie wchodze do 5. domu (romansow m.in.). Takze w tej kwestii ma u mnie dziac sie ladnie. Cytuj
pretoria Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 Jak coś to pamiętam, ale czekam aż forum wróci do normalności Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Napisano 23 Grudnia 2014 Ooo... a cos z nim nie tak? Cytuj
pretoria Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 Yhm... No troszkę nie śmiga Tzn jak się wklei link do przeglądarki i np jak wejdzie w AW i kliknie w jakąś kartę to przerzuca na stronę główną Cytuj
Trida Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 Oj koleżanki…. Wy i te Wasze rozkłady-kobyły )))) 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papiez ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Samotność, nabieranie ‘życiowej mądrości’, zaduma. Teraz powinnaś wiedzieć już, w którą stronę się kierować. W 2014 nabierałaś pewności i ‘duchowości’ teraz będziesz teorię obracała na praktykę. 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> XV Diabel, HB III Cesarzowa Ogarnęłaś Diabła, który gdzieś tam siedział. Niepewność i niepokój mieczowego zaczyna ustępować pewności Cesarzowej. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Krolowa Kielichow, IV Cesarz, 2 Bulaw ---> XVIII Ksiezyc, HB VI Kochankowie Budowanie pewnych relacji z innymi (z jakimś mężczyzną). 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichow, 3 Mieczy ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Czas zbierania plonów zasianych w 2014 pokazanie uczuć, emocji mimo tego, że możesz zostać zraniona. 5.Nowe sprawy, które się pojawią:Krol Kielichow, 3 Kielichow, IX Eremita ---> XI Moc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Pan Kielichowy imprezy towarzyskie na których będziesz mogła się ‘pochwalić’ swoją wiedzą (Eremita)/ Nie zdziwiłabym się, gdybyś gdzieś zaczęła się udzielać jako wykładowca etc. [taaaa oczywiście Tri widzi inaczej niż reszta ] 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz:Krol Kielichow, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Smierc + As Bulaw ---> XX Sad, HB IV Cesarz Okazywanie uczuć… Tak mi się nasuwa, ze masz z tym niemałe problemy. Będziesz musiała mocno się przemóc w tym temacie. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Glupiec, 6 Kielichow, XIV Umiarkowanie ---> VIII Sprawiedliwosc, HB VI Kochankowie Odnaleźć na nowo szczęście. 8.Twoja kondycja psychiczna: Krol Monet, II Kaplanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz ---> XIII Smierc, HB XVI Wieza i VII Rydwan Uważaj, żeby nie byłą zależna od mężczyzn w Twoim otoczeniu. Możesz w nadchodzącym roku usłyszeć pewne mocno wstrząsające informacje, które nadszarpną Twoją kondycję psychiczną, jednak w miarę szybko się podniesiesz. W ogólnym rozrachunku będzie jednak wszystko dobrze. 9.Twoja kondycja fizyczna: 6 Bulaw, XII Wisielec, XV Diabel ---> XI Moc, HB VI Kochankowie Oj będzie moc, będzie ogień 10.Miłość: 10 Kielichow, IV Cesarz, Krol Monet ---> XXI Swiat, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Będzie kwitła coraz pewniej, spokojniej, bezpieczniej. Na pewno ktoś się pojawi i zostanie na dłużej. Ktoś, kto będzie podzielał Twoje pasje. 11.Przyjaciele i rodzina: As Kielichow, Paz Mieczy, XXI Swiat ---> XVI Wieza, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Poznasz wielu nowych ludzi, nawiążesz sporo nowych znajomości ale też będzie kilka kłotni (pazik), które mogą postawić na szali kilka znajomości. Dużo wg mnie będzie się kręciło wokół nowego pana z poprzedniego pytania. 12.Finanse:4 Monet, XIII Smierc, XIX Slonce ---> II Kaplanka, HB IX Eremita Początek roku nienajlepszy ale w okolicach czerwca-sierpnia duża zmiana I przypływ gotóweczki. 13.Praca: II Kaplanka XIX Slonce, Paz Monet ---> XV Diabel, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Ogólne zadowolenie ale duża konkurencja w Diable się pokazuje. Znów bd musiała zawalczyć o swoje. 14. Niespodzianki w nowym roku: Krolowa Monet, XXI Swiat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie ---> XIX Slonce, HB IX Eremita Poczujesz się pewniej, bezpieczniej. Poczujesz się szczęśliwa i upewnisz się w swojej wiedzy, doświadczeniu. 15.Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabel, 2 Kielichow, XVII Gwiazda ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan Siła, pewność siebie, wsparcie drugiej osoby i szansa na rozwiniecie skrzydeł. Najlepszego )))) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2015 Autor Napisano 28 Lutego 2015 W tym momencie moge tylko powiedziec, ze z poczatkiem roku pojawil sie w moim zyciu Krol Kielichow (zodiakalny Rak). Powrot pewnego znajomego. Przyjechal do mnie do DE. Byl seks, pan nakrecil sie badzo mocno. No nie wiem, zobaczymy, co dalej. Ja nie do konca pewna, czego chce z nim i czy czegos z nim chce (wiecej). Pozyjemy, zobaczymy. Pan dosc emocjonalny. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: 10 Monet, IX Eremita, V Papież kontakt z rodziną, stabilna znajomość, moralizowanie/pouczanie sobie/komuś lub ktoś Tobie, trzymanie się zasad, ogólnie przyjętych norm lub przyjętej ścieżki życiowej, nauka Może to też być coś wspólnego z pracą - 10 denarów czasami obrazuje firmę, np. znajomość z jednym z współpracowników się urwie 2. Cele, zadania ukończone: Rycerz Mieczy, X Kolo Fortuny, 10 Kielichów tak jak piszesz 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: Królowa Kielichów, IV Cesarz, 2 Buław relacja z panem w typie Cesarza. Wyszłaś w królowej kielichów - on może na Ciebie bardzo działać, często o nim myślisz, rozpamiętujesz go. 2 buław to planowanie kroków, które chce się do kogoś wykonać, zastanawianie się, wahania. Możesz mieć dylemat związany z tym panem. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 7 Monet, As Kielichów, 3 Mieczy zbierasz plony swoich działań/decyzji i jest tego wiele (as pucharów - tutaj mi się skojarzyło z rogiem obfitości). W 3 mieczach może nie jesteś do końca zadowolona albo zbyt krytycznie do tego podchodzisz. To tak, jakbyś coś osiągnęła, ale nie ma tego smaku zwycięstwa. 5. Nowe sprawy, które się pojawią: Król Kielichów, 3 Kielichów, IX Eremita szczęście i kontakt z pewnym panem, radość z nocnych rozmów, zawracanie sobie głowy mężczyzną 6. Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: Król Kielichów, 7 Mieczy, 10 Mieczy + XIII Śmierć + As Buław zbieranie informacji, porządkowanie myśli o panu kielichowym, naturalna szansa na zmianę, na rozpoczęcie nowego etapu może jakieś szpiegowanie z pana strony... 7. Cele, które możesz osiągnąć: 0 Głupiec, 6 Kielichów, XIV Umiarkowanie radość jaką ma głupiec spokój, równowagę, zadowolenie, ciepło, odrodzenie, poczucie bezpieczeństwa może poczujesz się bardziej potrzebna czy kochana rozpoczęcie czegoś od nowa, z czystą kartą i radość z tego powodu 8. Twoja kondycja psychiczna: Król Monet, II Kapłanka, X Kolo Fortuny + IV Cesarz będzie związana z pewnym panem, ale ogólnie rzecz biorąc zachowasz równowagę, możesz kierować intuicją, przyjmiesz to, co los ześle 9. Twoja kondycja fizyczna: 6 Buław, XII Wisielec, XV Diabeł i tutaj mógł się zaznaczyć seks, o którym wspomniałaś przeziębienia czy innych chorób nie widać, najwyżej pozwolisz sobie czasami na leniuchowanie (wisielec) w 6 buławach i diable tryskasz energią, nie brakuje Ci zapału do działań 10. Miłość: 10 Kielichów, IV Cesarz, Król Monet stabilność, szczęście i spełnienie z pewnym panem, u którego boku poczujesz się bezpiecznie też dominacja mężczyzny 11. Przyjaciele i rodzina: As Kielichów, Paz Mieczy, XXI Świat może trochę kłótni, chyba postanowisz się od kilku z nich na jakiś czas odciąć jak kontakty, to bardziej stawiam na takie przez internet 12. Finanse: 4 Monet, XIII Śmierć, XIX Słońce trzymanie się tego, co masz, przemyślane wydatki, roztropne zarządzanie, ale później to się zmieni ze wzgląd na dziecko, jakiegoś pana czy na zwykłą zachciankę 13. Praca: II Kapłanka XIX Słońce, Paź Monet może wyjaśni się jakaś tajemnicza sprawa, coś wyjdzie na światło dzienne, może awans/podwyżka czy premia, nowa osoba w firmie pomyślałam też, że na wakacje weźmiesz urop 14. Niespodzianki w nowym roku: Królowa Monet, XXI Świat, X Kolo Fortuny + XIV Umiarkowanie Przejdziesz z stanu królowej monet (może chodzi tutaj o to, że jesteś singlem) w Umiarkowanie (wcześniej wyraźnie zaznaczył się kilkukrotnie pewien pan), które - tak jak zresztą napisałaś - może tutaj oznaczać znajomość. Wszystko dzięki losowi. Chyba poczujesz się w niej spełniona i usatysfakcjonowana (świat + królowa denarów) 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku: XV Diabeł, 2 Kielichów, XVII Gwiazda seks, kontakty na odległość, bardzo bliska znajomość, zanurzenie się w marzeniach, relacja dająca na coś nadzieje, przepełniająca energią, przywiązanie do kogoś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi