sylfina Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Dziś w nocy śniło mi się, że połykam jakieś tabletki żeby się zabić. I jeszcze moja mama o tym wiedziała i kazała uszykować mi rzeczy w które mają mnie ubrać do trumny:puknijsie:. Jednak później stwierdziłam że chcę żyć, poszłam do ubikacji i zaczęłam wymiotować, tzn próbowałam ale nie mogłam, wtedy mama zadzwonić miała po pogotowie. Ja się położyłam z palcem w buzi i zasnęłam albo umarłam - tego już nie wiem bo się obudziłam. Proszę o interpretacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Czy ostatnio działo się coś w Twoim życiu złego ??? Próba samobójstwa oznacza że masz jakieś problemy w które sama wpadłaś. Co do wymiotowania - myślę że zdajesz sobie sprawę z tych problemów i chcesz je naprawić - nieskutecznie. Jeżeli na końcu tego snu umarłaś - wróży Ci to długie życie taka jest moja interpretacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts