Skocz do zawartości

jak poszło egz

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witjacie,

dziś a w zasadzie już wczoraj pisałam egzamin poprawkowy z ekonomii. Pytanie jak poszło?

podczas tasowania wypadło 8 buław

7 pucharów, królowa monet, 2 monety dołożone 6 buław

kurczę jak 2 monet, to podejrzewam, że poszło średnio i dobrze i źle w ostatecznym rozrachunku powinno się to dobrze skończyć.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Królowa Monet toż to ekonomka ;) ostatecznie wynik powinien być bardziej pozytywny niż negatywny, natomiast myślę, że będzie to taka jakaś denerwująca ocena z plusem, swiadomość, że taaaak mało brakowało, żeby było lepiej. A 8 Buł to może oznaczać, że wyniki będą szybciej niż się spodziewasz :)

Pozdrawiam :)

Napisano

Poszło dobrze. Wychodzi twoje zastanawianie się jak poszło, spokojnie będziesz czekała na jego wynik. W 6 buław widzę zwycięstwo czyli będzie dobrze. 6 buław i 7 pucharów jak dla mnie to będzie opijanie tego sukcesu. Powodzenia

Gość Daffne
Napisano

Będziesz jeszcze jakiś czas w niepewności, choć pewnie przypuszczasz w duchu, że zdałaś. Zdasz, może nawet dość ładnie :-)

Gość Euterpe
Napisano

mnie 7 pucharów wskazuje na spełnione marzenia/pragnienia, królowa denarów na mojej karcie jest zadowolona i niczego jej nie brakuje, 2 denary również widziałabym w pozytywnych barwach, a 6 buław mówi samo za siebie :okok:

Napisano

Moim zdaniem egzamin poszedł Tobie dobrze mimo iż sama masz co do tego obawy, wynik wydaje mi się być na POZYWTYW

Napisano
dziś a w zasadzie już wczoraj pisałam egzamin poprawkowy z ekonomii. Pytanie jak poszło?

podczas tasowania wypadło 8 buław

7 pucharów, królowa monet, 2 monety dołożone 6 buław

Chyba pisałaś w sporym stresie, o cym może świadczyć 8 buław, i zapomniałaś o ważnych rzeczach.

Jak poszedł... 7 kieli sugeruje (znów), że poszło średnio. Nie dopisałaś pewnych rzeczy ale powinnaś się prześlizgnąć (6 buław) i odetchniesz z ulgą lub będzie mała dopytka (2 monet).

Napisano

weryfikuję, niestety niezaliczony wrr a myślałam, że całkiem dobrze mi poszło.

Dziękuję Wam za wpisy!

Gość Daffne
Napisano

no to wg mnie karty tego nie pokazały wcale...jedynie Twoje Twoje myslenie, że zdałaś.