panna.marta Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 witjacie, dziś a w zasadzie już wczoraj pisałam egzamin poprawkowy z ekonomii. Pytanie jak poszło? podczas tasowania wypadło 8 buław 7 pucharów, królowa monet, 2 monety dołożone 6 buław kurczę jak 2 monet, to podejrzewam, że poszło średnio i dobrze i źle w ostatecznym rozrachunku powinno się to dobrze skończyć. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Królowa Monet toż to ekonomka ostatecznie wynik powinien być bardziej pozytywny niż negatywny, natomiast myślę, że będzie to taka jakaś denerwująca ocena z plusem, swiadomość, że taaaak mało brakowało, żeby było lepiej. A 8 Buł to może oznaczać, że wyniki będą szybciej niż się spodziewasz Pozdrawiam Cytuj
Beata39 Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Poszło dobrze. Wychodzi twoje zastanawianie się jak poszło, spokojnie będziesz czekała na jego wynik. W 6 buław widzę zwycięstwo czyli będzie dobrze. 6 buław i 7 pucharów jak dla mnie to będzie opijanie tego sukcesu. Powodzenia Cytuj
adivino Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 poszło dobrze, ale chyba nie tak dobrze jakbyś chciała.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Będziesz jeszcze jakiś czas w niepewności, choć pewnie przypuszczasz w duchu, że zdałaś. Zdasz, może nawet dość ładnie :-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 mnie 7 pucharów wskazuje na spełnione marzenia/pragnienia, królowa denarów na mojej karcie jest zadowolona i niczego jej nie brakuje, 2 denary również widziałabym w pozytywnych barwach, a 6 buław mówi samo za siebie Cytuj
Apokalipto Napisano 18 Grudnia 2014 Napisano 18 Grudnia 2014 Moim zdaniem egzamin poszedł Tobie dobrze mimo iż sama masz co do tego obawy, wynik wydaje mi się być na POZYWTYW Cytuj
Trida Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 dziś a w zasadzie już wczoraj pisałam egzamin poprawkowy z ekonomii. Pytanie jak poszło? podczas tasowania wypadło 8 buław 7 pucharów, królowa monet, 2 monety dołożone 6 buław Chyba pisałaś w sporym stresie, o cym może świadczyć 8 buław, i zapomniałaś o ważnych rzeczach. Jak poszedł... 7 kieli sugeruje (znów), że poszło średnio. Nie dopisałaś pewnych rzeczy ale powinnaś się prześlizgnąć (6 buław) i odetchniesz z ulgą lub będzie mała dopytka (2 monet). Cytuj
panna.marta Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 weryfikuję, niestety niezaliczony wrr a myślałam, że całkiem dobrze mi poszło. Dziękuję Wam za wpisy! Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 no to wg mnie karty tego nie pokazały wcale...jedynie Twoje Twoje myslenie, że zdałaś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi