Skocz do zawartości

Przyszły Pan partner.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Raz kozie śmierć mawiają. Postanowiłam rozłożyć karty na przyszłego partnera,z lekkimi modyfikacjami.

1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner?

Słońce , Sąd, Rycerz Pałek

Będzie ciepłym, radosnym, pozytywnie nastawionym do świata człowiekiem.Ponadto będzie dynamiczny, zdecydowany i skupiony na sukcesie, wyznaczonych celach.

2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner?

4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy

Mam wrażenie że będzie ładnie i gustownie ubrany ( zechce podkreślić majętność poprzez ubiór,dodatki). Sądzę, że będzie miał delikatne rysy twarzy, drobną sylwetkę. W kościach czuję,iż będzie to ciemny blondyn, szatyn o jasnej skórze.

3.Kiedy go spotkam ?

Kochankowie

Maj, czerwiec ( nie wiem tylko czy przyszłego roku, czy też dalej )

4.Gdzie go spotkam ?

Cesarz

Mam wrażenie, że będzie to praca, miejsce dla mnie ważne.

5.Czy to partner docelowy ?

7 mieczy

Nie,nie jest to partner taki na całe życie.

6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem?

Paż denarów

Przyszło mi do głowy, że może chodzić o wnikliwe poznanie drugiego człowieka, bez szybkiej oceny. Paż to młody człowiek, który stale z zapałem zdobywa wiedzę, uczy się czegoś nowego, założyć więc mogę że chodzi o nauczenie się od drugiej osoby nowych rzeczy.

Hm, im dłużej patrze na rozkład tym bardziej wydaje mi się tożsamy z poprzednim związkiem ( wizualność partnera, charakter ,miejsce poznania)

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner? Słońce , Sąd, Rycerz Pałek

indywidualista, lubi być w centrum uwagi, towarzyski, nie usiedzi długo w jednym miejscu, nerwus, może trochę infantylny, energiczny, otwarty umysł, elastyczny

2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner? 4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy

może mieć delikatniejsze rysy, pełne policzka, wysoki, troszkę więcej tłuszczyku, ale nie grubas, przeszywające spojrzenie

ubiór, który podkreśla swobodę, luz, ale jest też męski

3.Kiedy go spotkam? Kochankowie

dni/miesiące parzyste, okres Bliźniąt, w dacie/wydarzeniu może być coś podwójnego

4.Gdzie go spotkam? Cesarz

praca, u dziadka/ojca/brata/kuzyna/znajomego/przyjaciela, przy pomniku przedstawiającego mężczyznę, muzeum, zamku; wszędzie tam, gdzie panuje męska energia

5.Czy to partner docelowy? 7 mieczy

raczej może pojawić się po to, abyś czegoś się nauczyła

6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem? Paź denarów

może chodzi o to, by znowu poczuć się młodo, tak jak za czasów studenckich/liceum

dostrzec swoją wartość

odnaleźć w swoim życiu czy w sobie to, co najcenniejsze

Hm, im dłużej patrze na rozkład tym bardziej wydaje mi się tożsamy z poprzednim związkiem ( wizualność partnera, charakter ,miejsce poznania)

polecam ten rozkład:

http://www.ezoforum.pl/thread82651.html

jeżeli będziesz wybierać kolejnych partnerów podobnych do ex'ów, pozostaniesz w błędnym kole. Zastanów się, co mają ze sobą wspólnego, co Ci się w nich podobało, na co przymykałaś oko i czego nie znosiłaś. Zastanów się kogo chcesz i jaka sama jesteś.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner?

Słońce , Sąd, Rycerz Pałek

Radosny, wesoly, pogodny, sprawiedliwy, bedzie mial wysokie poczucie sprawiedliwosci, ale bedzie tez czasem porywczy w emocjach

2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner?

4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy

Tu bym sie glownie przyjzala Twoim karton, bo na nich to najlepiej widac. Jesli masz klasyczne to

te denary mi sie sojarzyly z bicepsami :P wycwiczonym cialem, 6ciopak tak zwany. Wlosy jak u buławowej - rude, blond albo ciemne blond, 10 mieczy moze mowic o tym, ze mial w przeszlosci jakis ywpadek i teraz ma jakies metale w nogach

3.Kiedy go spotkam ?

Kochankowie

lato, wakacje

4.Gdzie go spotkam ?

Cesarz

na jego wlosciach, obstawiam domowke

5.Czy to partner docelowy ?

7 mieczy

nie

6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem?

Paż denarów

nie pozyczac pieniedzy

Napisano

Dziękuje dziewczyny,

Euterpe, zastanowiłam się nad Twoimi słowami i nie mogę znaleźć podobieństw między byłymi partnerami. Im dłużej o tym myślę, tym zupełnie różni mi się wydają ( i wizualnie, i pod względem charakteru jak i ambicji/planów/podejścia do życia.) Zapoznałam się z rozkładem o którym wspomniałaś, faktycznie ciekawy. Postanowiłam go przetestować. Jedyne co mogę powiedzieć, to fakt iż wieża w pozycji pierwszej ( jak w chwili obecnej wygląda moja sytuacja uczuciowa ) absolutnie mnie nie zaskoczyła. Dalsze karty wskazują, że tematu zakończenia związku jeszcze nie przepłakałam i chyba nie zakończyłam. Mam świadomość że to koniec, że pewnie nigdy go już nie zobaczę, ale mimo wszystko niesamowicie tęsknie i jest mi strasznie żal. Mam świadomość że na pewno każda kobieta przeszła to, mimo iż czuła iż nigdy nikogo tak nie kochała.

Finalnie rozkład kończy rydwan (rozejdą, a w zasadzie rozjadą nam się drogi ).

Boje się że nigdy już się tak nie poczuję jak wtedy przy nim i nigdy nikogo tak mocno nie zdołam pokochać.

JagodowaTruskawka- bardzo dziękuje. Rozbroiło mnie Twoje spojrzenie na pazia denarów - jako " nie pożyczaj pieniędzy" ;)

Napisano

Droga Gypsy, spróbuję wyjaśnić nurtujący Cie problem miłości, Twoje pytania poprzednich postów:

dlaczego odszedł? dlaczego nie mam powodzenia? jaki bedzie mój przyszły partener?

Czytając jeden z wątków zobaczyłam Twoją datę urodzenia. Jest tam podwójna liczba 26, ma ona wibracje karmiczengo przymusu zrealizowania związków międzyludzkich – jest koniecznością dopełnienia wszystkich spotkań z innymi ludźmi w tym wcieleniu, które zobowiązałaś się dokonać, bez względu na to, czy te spotkania są w Twoim życiu przyjemne, czy nie. Te spotkania mają służyć transformacji, Twojej i ludzi których spotykasz. Jest to nieuniknione, a spotkani ludzie nie beda Ci obojętni. Dlatego obydwoje bedzie to bardzo przeżywać i uczyć się od siebie by móc w przyszłosci stworzyc dobry, pełen miłosci związek. Tak, taki związek nastapi, gdy bedziesz już dojrzałym, ukształtowanym człowiekiem. Oprócz tego masz liczbę 9, a z sumy 7, co nachodzi się z informacją wyżej. Intersując sie ezoteryką (uważam, że nie przypadkowo) lepiej zrozumiesz siebie i to co się wokół Ciebie dzieje.

PS Za 2-3 lata spotkasz kogoś ważnego.

Gość Euterpe
Napisano
Dziękuje dziewczyny,

Euterpe, zastanowiłam się nad Twoimi słowami i nie mogę znaleźć podobieństw między byłymi partnerami. Im dłużej o tym myślę, tym zupełnie różni mi się wydają ( i wizualnie, i pod względem charakteru jak i ambicji/planów/podejścia do życia.) Zapoznałam się z rozkładem o którym wspomniałaś, faktycznie ciekawy. Postanowiłam go przetestować. Jedyne co mogę powiedzieć, to fakt iż wieża w pozycji pierwszej ( jak w chwili obecnej wygląda moja sytuacja uczuciowa ) absolutnie mnie nie zaskoczyła. Dalsze karty wskazują, że tematu zakończenia związku jeszcze nie przepłakałam i chyba nie zakończyłam. Mam świadomość że to koniec, że pewnie nigdy go już nie zobaczę, ale mimo wszystko niesamowicie tęsknie i jest mi strasznie żal. Mam świadomość że na pewno każda kobieta przeszła to, mimo iż czuła iż nigdy nikogo tak nie kochała.

Finalnie rozkład kończy rydwan (rozejdą, a w zasadzie rozjadą nam się drogi ).

Boje się że nigdy już się tak nie poczuję jak wtedy przy nim i nigdy nikogo tak mocno nie zdołam pokochać.

JagodowaTruskawka- bardzo dziękuje. Rozbroiło mnie Twoje spojrzenie na pazia denarów - jako " nie pożyczaj pieniędzy" ;)

nie martw się za bardzo :pocieszacz: gdy już zakończysz "odwyk" i na nowo pokochasz życie i siebie, będzie znacznie lepiej :okok: I może wtedy spełnią się słowa Grahanki i swoim uśmiechem przyciągniesz kogoś :zeby:

może dobrym pomysłem byłaby prośba do astrologa - w kosmogramie mamy podobno zapisane, jaki kochanek i mąż najlepiej pasowałby.

Napisano

JagodaTruskawka, nie tyle zdziwiło- co mnie rozbroiło. Paź Denarów, nigdy jako rada/przestroga nie jawił mi się jako przestroga by nie pożyczać pieniędzy. Energia tej karty co do zasady dawała mi wskazówki, by bardziej się do czegoś przyłożyć, tj. włożyć w dane działania więcej pracy, poświęcić więcej czasu, przy jednoczesnym nie nastawianiu się na ewentualne korzyści które mogę z tego tytułu uzyskać( mówię teraz o swoich doświadczeniach z ww.kartą ).

Grahamka, dziękuje za spojrzenie na mój wątek z innej zupełnie strony. Nigdy nie "parałam się" numerologią ani także astrologią. Po bliższym zapoznaniu się z wibracją liczby 26 ( faktycznie to data moich urodzin oraz suma roku urodzenia) padł na mnie lekko blady strach. W wielu interpretacjach, wątkach liczba 26 określana jest jako karma miłości i ciała, i zwiastuje jakoby same cierpienie w tej konkretnej materii. Podobno jednak w polu zawodowym jest relacja wręcz idealną, nastawioną na sukces. Nie do końca rozumiem. Jeśli jestem "szczęśliwą" posiadaczką dwóch liczb 26, czy to oznacza iż mam dwukrotnie więcej do zrobienia w przedmiocie "odpracowania" długu karmicznego? Reasumując, skoro 26 uznawana jest za liczbę cierpienia w miłości, konieczności czekania to mogę liczyć się z tym iż przeżyje to jakoby bardziej,tj. dwukrotnie. Czy też obecnosć aż 2 wiąże się z tym, że nieprawidłowo wywiązałam się karmy w poprzednim wcieleniu i teraz muszę to mocniej odpracować?.

Chciałabym zapytać, skąd wskazany przez Ciebie termin 2 - 3 lat.

Euterpe, jak zwykle dziękuje za wsparcie i miłe słowo ;) Nie wiem ile trwać może odwyk ( to pierwszy tak poważny w moim życiu, więc trudno założyć kiedy stane na nogi )

Co do " może dobrym pomysłem byłaby prośba do astrologa - w kosmogramie mamy podobno zapisane, jaki kochanek i mąż najlepiej pasowałby." to mówiąc szczerze nie znam żadnego astrologa ;)