NarratorkaHorrorow Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 Raz kozie śmierć mawiają. Postanowiłam rozłożyć karty na przyszłego partnera,z lekkimi modyfikacjami. 1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner? Słońce , Sąd, Rycerz Pałek Będzie ciepłym, radosnym, pozytywnie nastawionym do świata człowiekiem.Ponadto będzie dynamiczny, zdecydowany i skupiony na sukcesie, wyznaczonych celach. 2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner? 4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy Mam wrażenie że będzie ładnie i gustownie ubrany ( zechce podkreślić majętność poprzez ubiór,dodatki). Sądzę, że będzie miał delikatne rysy twarzy, drobną sylwetkę. W kościach czuję,iż będzie to ciemny blondyn, szatyn o jasnej skórze. 3.Kiedy go spotkam ? Kochankowie Maj, czerwiec ( nie wiem tylko czy przyszłego roku, czy też dalej ) 4.Gdzie go spotkam ? Cesarz Mam wrażenie, że będzie to praca, miejsce dla mnie ważne. 5.Czy to partner docelowy ? 7 mieczy Nie,nie jest to partner taki na całe życie. 6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem? Paż denarów Przyszło mi do głowy, że może chodzić o wnikliwe poznanie drugiego człowieka, bez szybkiej oceny. Paż to młody człowiek, który stale z zapałem zdobywa wiedzę, uczy się czegoś nowego, założyć więc mogę że chodzi o nauczenie się od drugiej osoby nowych rzeczy. Hm, im dłużej patrze na rozkład tym bardziej wydaje mi się tożsamy z poprzednim związkiem ( wizualność partnera, charakter ,miejsce poznania) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner? Słońce , Sąd, Rycerz Pałek indywidualista, lubi być w centrum uwagi, towarzyski, nie usiedzi długo w jednym miejscu, nerwus, może trochę infantylny, energiczny, otwarty umysł, elastyczny 2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner? 4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy może mieć delikatniejsze rysy, pełne policzka, wysoki, troszkę więcej tłuszczyku, ale nie grubas, przeszywające spojrzenie ubiór, który podkreśla swobodę, luz, ale jest też męski 3.Kiedy go spotkam? Kochankowie dni/miesiące parzyste, okres Bliźniąt, w dacie/wydarzeniu może być coś podwójnego 4.Gdzie go spotkam? Cesarz praca, u dziadka/ojca/brata/kuzyna/znajomego/przyjaciela, przy pomniku przedstawiającego mężczyznę, muzeum, zamku; wszędzie tam, gdzie panuje męska energia 5.Czy to partner docelowy? 7 mieczy raczej może pojawić się po to, abyś czegoś się nauczyła 6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem? Paź denarów może chodzi o to, by znowu poczuć się młodo, tak jak za czasów studenckich/liceum dostrzec swoją wartość odnaleźć w swoim życiu czy w sobie to, co najcenniejsze Hm, im dłużej patrze na rozkład tym bardziej wydaje mi się tożsamy z poprzednim związkiem ( wizualność partnera, charakter ,miejsce poznania) polecam ten rozkład: http://www.ezoforum.pl/thread82651.html jeżeli będziesz wybierać kolejnych partnerów podobnych do ex'ów, pozostaniesz w błędnym kole. Zastanów się, co mają ze sobą wspólnego, co Ci się w nich podobało, na co przymykałaś oko i czego nie znosiłaś. Zastanów się kogo chcesz i jaka sama jesteś. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Euterpe Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Grudnia 2014 Napisano 19 Grudnia 2014 1. Jaki charakter będzie miał mój przyszły partner? Słońce , Sąd, Rycerz Pałek Radosny, wesoly, pogodny, sprawiedliwy, bedzie mial wysokie poczucie sprawiedliwosci, ale bedzie tez czasem porywczy w emocjach 2. Jak będzie wyglądał mój przyszły partner? 4 denarów, Królowa Pałek, X mieczy Tu bym sie glownie przyjzala Twoim karton, bo na nich to najlepiej widac. Jesli masz klasyczne to te denary mi sie sojarzyly z bicepsami wycwiczonym cialem, 6ciopak tak zwany. Wlosy jak u buławowej - rude, blond albo ciemne blond, 10 mieczy moze mowic o tym, ze mial w przeszlosci jakis ywpadek i teraz ma jakies metale w nogach 3.Kiedy go spotkam ? Kochankowie lato, wakacje 4.Gdzie go spotkam ? Cesarz na jego wlosciach, obstawiam domowke 5.Czy to partner docelowy ? 7 mieczy nie 6.Czego ma mnie nauczyć związek z ww. Panem? Paż denarów nie pozyczac pieniedzy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Napisano 19 Grudnia 2014 Dziękuje dziewczyny, Euterpe, zastanowiłam się nad Twoimi słowami i nie mogę znaleźć podobieństw między byłymi partnerami. Im dłużej o tym myślę, tym zupełnie różni mi się wydają ( i wizualnie, i pod względem charakteru jak i ambicji/planów/podejścia do życia.) Zapoznałam się z rozkładem o którym wspomniałaś, faktycznie ciekawy. Postanowiłam go przetestować. Jedyne co mogę powiedzieć, to fakt iż wieża w pozycji pierwszej ( jak w chwili obecnej wygląda moja sytuacja uczuciowa ) absolutnie mnie nie zaskoczyła. Dalsze karty wskazują, że tematu zakończenia związku jeszcze nie przepłakałam i chyba nie zakończyłam. Mam świadomość że to koniec, że pewnie nigdy go już nie zobaczę, ale mimo wszystko niesamowicie tęsknie i jest mi strasznie żal. Mam świadomość że na pewno każda kobieta przeszła to, mimo iż czuła iż nigdy nikogo tak nie kochała. Finalnie rozkład kończy rydwan (rozejdą, a w zasadzie rozjadą nam się drogi ). Boje się że nigdy już się tak nie poczuję jak wtedy przy nim i nigdy nikogo tak mocno nie zdołam pokochać. JagodowaTruskawka- bardzo dziękuje. Rozbroiło mnie Twoje spojrzenie na pazia denarów - jako " nie pożyczaj pieniędzy" Cytuj
Grahanka Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Droga Gypsy, spróbuję wyjaśnić nurtujący Cie problem miłości, Twoje pytania poprzednich postów: dlaczego odszedł? dlaczego nie mam powodzenia? jaki bedzie mój przyszły partener? Czytając jeden z wątków zobaczyłam Twoją datę urodzenia. Jest tam podwójna liczba 26, ma ona wibracje karmiczengo przymusu zrealizowania związków międzyludzkich – jest koniecznością dopełnienia wszystkich spotkań z innymi ludźmi w tym wcieleniu, które zobowiązałaś się dokonać, bez względu na to, czy te spotkania są w Twoim życiu przyjemne, czy nie. Te spotkania mają służyć transformacji, Twojej i ludzi których spotykasz. Jest to nieuniknione, a spotkani ludzie nie beda Ci obojętni. Dlatego obydwoje bedzie to bardzo przeżywać i uczyć się od siebie by móc w przyszłosci stworzyc dobry, pełen miłosci związek. Tak, taki związek nastapi, gdy bedziesz już dojrzałym, ukształtowanym człowiekiem. Oprócz tego masz liczbę 9, a z sumy 7, co nachodzi się z informacją wyżej. Intersując sie ezoteryką (uważam, że nie przypadkowo) lepiej zrozumiesz siebie i to co się wokół Ciebie dzieje. PS Za 2-3 lata spotkasz kogoś ważnego. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Dziękuje dziewczyny, Euterpe, zastanowiłam się nad Twoimi słowami i nie mogę znaleźć podobieństw między byłymi partnerami. Im dłużej o tym myślę, tym zupełnie różni mi się wydają ( i wizualnie, i pod względem charakteru jak i ambicji/planów/podejścia do życia.) Zapoznałam się z rozkładem o którym wspomniałaś, faktycznie ciekawy. Postanowiłam go przetestować. Jedyne co mogę powiedzieć, to fakt iż wieża w pozycji pierwszej ( jak w chwili obecnej wygląda moja sytuacja uczuciowa ) absolutnie mnie nie zaskoczyła. Dalsze karty wskazują, że tematu zakończenia związku jeszcze nie przepłakałam i chyba nie zakończyłam. Mam świadomość że to koniec, że pewnie nigdy go już nie zobaczę, ale mimo wszystko niesamowicie tęsknie i jest mi strasznie żal. Mam świadomość że na pewno każda kobieta przeszła to, mimo iż czuła iż nigdy nikogo tak nie kochała. Finalnie rozkład kończy rydwan (rozejdą, a w zasadzie rozjadą nam się drogi ). Boje się że nigdy już się tak nie poczuję jak wtedy przy nim i nigdy nikogo tak mocno nie zdołam pokochać. JagodowaTruskawka- bardzo dziękuje. Rozbroiło mnie Twoje spojrzenie na pazia denarów - jako " nie pożyczaj pieniędzy" nie martw się za bardzo gdy już zakończysz "odwyk" i na nowo pokochasz życie i siebie, będzie znacznie lepiej I może wtedy spełnią się słowa Grahanki i swoim uśmiechem przyciągniesz kogoś może dobrym pomysłem byłaby prośba do astrologa - w kosmogramie mamy podobno zapisane, jaki kochanek i mąż najlepiej pasowałby. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 JagodaTruskawka, nie tyle zdziwiło- co mnie rozbroiło. Paź Denarów, nigdy jako rada/przestroga nie jawił mi się jako przestroga by nie pożyczać pieniędzy. Energia tej karty co do zasady dawała mi wskazówki, by bardziej się do czegoś przyłożyć, tj. włożyć w dane działania więcej pracy, poświęcić więcej czasu, przy jednoczesnym nie nastawianiu się na ewentualne korzyści które mogę z tego tytułu uzyskać( mówię teraz o swoich doświadczeniach z ww.kartą ). Grahamka, dziękuje za spojrzenie na mój wątek z innej zupełnie strony. Nigdy nie "parałam się" numerologią ani także astrologią. Po bliższym zapoznaniu się z wibracją liczby 26 ( faktycznie to data moich urodzin oraz suma roku urodzenia) padł na mnie lekko blady strach. W wielu interpretacjach, wątkach liczba 26 określana jest jako karma miłości i ciała, i zwiastuje jakoby same cierpienie w tej konkretnej materii. Podobno jednak w polu zawodowym jest relacja wręcz idealną, nastawioną na sukces. Nie do końca rozumiem. Jeśli jestem "szczęśliwą" posiadaczką dwóch liczb 26, czy to oznacza iż mam dwukrotnie więcej do zrobienia w przedmiocie "odpracowania" długu karmicznego? Reasumując, skoro 26 uznawana jest za liczbę cierpienia w miłości, konieczności czekania to mogę liczyć się z tym iż przeżyje to jakoby bardziej,tj. dwukrotnie. Czy też obecnosć aż 2 wiąże się z tym, że nieprawidłowo wywiązałam się karmy w poprzednim wcieleniu i teraz muszę to mocniej odpracować?. Chciałabym zapytać, skąd wskazany przez Ciebie termin 2 - 3 lat. Euterpe, jak zwykle dziękuje za wsparcie i miłe słowo Nie wiem ile trwać może odwyk ( to pierwszy tak poważny w moim życiu, więc trudno założyć kiedy stane na nogi ) Co do " może dobrym pomysłem byłaby prośba do astrologa - w kosmogramie mamy podobno zapisane, jaki kochanek i mąż najlepiej pasowałby." to mówiąc szczerze nie znam żadnego astrologa Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 http://www.ezoforum.pl/forum372.html Poproś tylko o konkretną dziedzinę, a ktoś powinien się odezwać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi