Skocz do zawartości

Rozwój relacji

Francys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgłupiałam.Znajoma prosila o karty na rozwój "przyjaźni" - na razie razem z Panem (łączy ich praca) patrzą sobie w oczy ,są sobą wzajemnie zafascynowani,żadne nie zająknie się nawet słowem o jakiejś bliższej relacji. Położyłam 3 karty i yyyy nie wiem jak zinterpretować. Pozycje proste .As Pucharów,Słońce i ... 10 mieczy. Z sumowania -Cesarz (chyba, jak dobrze policzyłam)Jakieś pomysły???

Napisano
nie wiem jak zinterpretować.

Ale musisz.

Jakieś pomysły???

Tak. Przeczytaj regulamin działu :-D

• Lubię to! 1
Napisano

eee,uhm...:) oczywiście spróbuję ..obie strony sobą zafascynowane ,marza o sobie nawzajem (taka wyłączność),nieuchronne przyciąganie i silne emocje. III no właśnie..jakaś oczyzczająca rozmowa,katharsis?trudne decyzje - jedna ze stron jest formalnie zajęta(ale nie nam szczegółow). Z wyniku - stały związek,być moze nawet sformalizowany? w którym 1 skrzypce bd pełnił mężczyzna :P:). Plz,help.

Napisano

Nie sumuje kart, wiec moze byc ze sie skonczy zanim sie tak.naprawde zacznie (10 Mieczy)

• Lubię to! 1
Napisano

As Pucharów,Słońce i ... 10 mieczy

rzeczywiście podobają się sobie, przyglądają się sobie, tworzą między sobą napięcie, ale to chyba tyle. Zdaje się, że na mowie ciała się zakończy. Wypali się to zauroczenie.

• Lubię to! 1
Napisano

Chcieliby coś zrobić w stosunku do siebie ale albo jedno z nich mocno ostudzi zapał drugiego jakaś informacją albo nawet jak któreś z nich zrobi pierwszy krok to jednak okaze się, że rozmowa do końca się nie klei.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Suma Księżyc, z HB Cesarzowa.

Możliwe spotkanie, na którym emocje opadną..

• Lubię to! 1
Napisano

dziekuję wszystkim za interpretacje.Mam intuicję aczkolwiek niezbyt udaje mi się jeszcze (m.in.brak doświadczenia) prawidlowo odczytać gdy kart jest kilka i ..różne :). Cóż bedę walczyć dalej :)

Napisano
niezbyt udaje mi się jeszcze prawidlowo odczytać gdy kart jest kilka i ..różne :)

Cóż, raczej się nie zdarza, by było ich kilka i takie same :lol:

Ale walcz, od tego jest ten dział żeby się tego nauczyć :)

Rozwój znajomości:

As kieli Słońce X mieczy (u mnie z sumowania Księżyc)

Wygląda mi na to, że tu nie ma szans na nic więcej, może się w niedługim czasie wyklarować coś, co sprawi, że Pani będzie musiała definitywnie ukrócić swoje nadzieje związane z Panem, możliwe, że on coś istotnego ukrywa (związek, dziecko, że jest szczęśliwy generalnie)

• Lubię to! 1
Napisano

Czarownica :) rózne w sensie,że czasami karty dają odpowiedzi zbliżone ,a mnie się ostatnio zdarza ,iż 2 karty np o podobnym znaczeniu i nagle trzecia ,ni z gruszki,ni z pietruszki....:) aaa dziękuję za odpowiedź ;) .

Napisano

Dla mnie ostatnia karta jest tą kartą najważniejszą (bo gdy ciągnę 3 to czytam je chronologicznie), ale są też osoby, dla których meritum określa pierwsza karta, a dwie dalsze są uzupełnieniem. Dookreśl swój system i wówczas nie będzie już takich kłopotów, gdy karty będą różne.

Napisano

dziękuję ,właśnie takiego klucza szukam. A jak z sumowaniem ? używasz,a jeśli tak czy kiedy masz wątpliwości czy jako "gwóźdź do trumny?:)?

Napisano

Używam, jak chcę znać więcej szczegółów, albo upewnić się co do wyniku, właściwie prawie zawsze. Ale na początku tarotowej drogi nie komplikowałam sobie no i nie zaczynałam od "rozkładu" na 3 kary, tylko od tych z oznaczonymi pozycjami, większych :slonko:

• Moderator
Napisano

As pucharów to coś nowego, to impuls, szansa na miłość.

Słońce to karta mówiąca, że dla danej sprawy zostały stworzone cieplarniane warunki, czas sprzyja, ale także ta karta wskazuje na beztroskę.

W połączeniu asa pucharów ze słońcem widać takie zachowanie: fajny chłopak, lubię go, może on zagada? Cieszę się każdym dniem kiedy go widzę, może się jakoś ułoży samo?

Dalej stoi 10 mieczy więc już wiadomo, że się nie ułoży, że umrze to - raczej z uwagi na tego pana.