oczko21 Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Witam Serdecznie Wszystkich Uzytkownikow. Bardzo prosze o pomoc w interpretacji rozkladu nastepujacych po sobie kart: Rydwan Kochankowie Cesarzowa. Pytanie o zycie osobiste. Moja interpretacja to wyjazd/przeprowadzka ,ciaza. Dziekuje:icon_smile: Cytuj
Czarownica Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Zapoznaj się proszę z regulaminem i uzupełnij post o brakujące dane. (opis sytuacji, PYTANIE jakie zadałaś, ciągnięte z całej talii czy tylko z AW) Cytuj
oczko21 Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Przepraszam, ale nie wiem jak edytowac juz istniejacy post. Kiedy bylam u Wrozki 3 lata temu I pytalam o zycie prywatne wyciagnelam z talii takie oto karty I w takiej kolejnosci.Prawdopodobnie z calej talii. Wtedy bylam z kims innym w relacji a Wrozka powiedziala mi, ze widzi mnie w kompletnie innym miejscu. Teraz szykuja sie zmiany w moim zyciu I po prostu szukam potwierdzenia, ze Tarot wiedzial wczesniej co sie stanie. Cytuj
Koma Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Prawdopodobnie tak, ale jesli to bylo 3 lata temu, to trzeba by nowego rozkladu. Pod swoim postem.masz "edytuj post". Cytuj
Czarownica Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat, bo po pierwsze nie jesteś pewna, czy była to cała talia, po drugie nie było zadane żadne konkretne pytanie, po trzecie było to dawno i mogło odnosić się dosłownie do wszystkiego. Najważniejsze jest to, jak wróżka zinterpretowała to w tamtym czasie, rozstrząsanie tego po latach zwyczajnie nie ma sensu. Szczerze mówiąc to wróżka niezbyt się postarała, udzielając odpowiedzi "widzę Cię w kompletnie innym miejscu" i jeszcze nie nadmieniła kiedy? Równie dobrze można by te karty teraz dopasować do każdego zdarzenia, które akurat wyjdzie na pasujące. Cytuj
adivino Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Nie wiemy na jaki czas była ta wróżba..najlepiej jest zrobić nowy rozkład a nie czekać aż zdarzy się coś pasującego do kart rozłożonych 3 lata temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi