Skocz do zawartości

Rydwan Kochankowie Cesarzowa- Zycie Osobiste

oczko21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie Wszystkich Uzytkownikow. Bardzo prosze o pomoc w interpretacji rozkladu nastepujacych po sobie kart: Rydwan Kochankowie Cesarzowa. Pytanie o zycie osobiste. Moja interpretacja to wyjazd/przeprowadzka ,ciaza.

Dziekuje:icon_smile:

Napisano

Zapoznaj się proszę z regulaminem i uzupełnij post o brakujące dane. (opis sytuacji, PYTANIE jakie zadałaś, ciągnięte z całej talii czy tylko z AW)

Napisano

Przepraszam, ale nie wiem jak edytowac juz istniejacy post. Kiedy bylam u Wrozki 3 lata temu I pytalam o zycie prywatne wyciagnelam z talii takie oto karty I w takiej kolejnosci.Prawdopodobnie z calej talii. Wtedy bylam z kims innym w relacji a Wrozka powiedziala mi, ze widzi mnie w kompletnie innym miejscu. Teraz szykuja sie zmiany w moim zyciu I po prostu szukam potwierdzenia, ze Tarot wiedzial wczesniej co sie stanie.

Napisano

Prawdopodobnie tak, ale jesli to bylo 3 lata temu, to trzeba by nowego rozkladu.

Pod swoim postem.masz "edytuj post".

Napisano

Ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat, bo po pierwsze nie jesteś pewna, czy była to cała talia, po drugie nie było zadane żadne konkretne pytanie, po trzecie było to dawno i mogło odnosić się dosłownie do wszystkiego. Najważniejsze jest to, jak wróżka zinterpretowała to w tamtym czasie, rozstrząsanie tego po latach zwyczajnie nie ma sensu. Szczerze mówiąc to wróżka niezbyt się postarała, udzielając odpowiedzi "widzę Cię w kompletnie innym miejscu" i jeszcze nie nadmieniła kiedy? Równie dobrze można by te karty teraz dopasować do każdego zdarzenia, które akurat wyjdzie na pasujące.

Napisano

Nie wiemy na jaki czas była ta wróżba..najlepiej jest zrobić nowy rozkład a nie czekać aż zdarzy się coś pasującego do kart rozłożonych 3 lata temu