AnnaMaria Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Jaki jest opis sytuacji??? Czy sie do mnie odezwie As kielichow krol kielchow 3 monet 10 kielichow 4 bulaw Co czuje NARUSZA REGULAMIN! Czy stworze z nim zwiazek Paz mieczy krolowabulaw 4 bulaw Rydwan Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Czarownica reg Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Ja tu widzę relację z trzecią osobą w tle. Możesz coś więcej napisać o Was? Cytuj
AnnaMaria Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Znamy sie od jakiegos roku i widzialam ze cos zaiskrzylo jak spotkalismy sie po 5 miesiacach jak sie nie widzielismy .potem troche sie poplatalo bo ja mialam plany wyjazdu ale zawiesilam to i po kilku spotkaniach on powiedzial ze nie jest gotowy a widzialam ze cos do mnie czuje Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Widać, że zaiskrzyło, ale wg mnie stałego związku, takiego oficjalnego nie widać. Co najwyżej romansidło jakieś. Raczej odezwie się, ale chłop chyba jest spełniony emocjonalnie, więc wiesz.... o co może chodzić;-) Tak to widzę. Cytuj
Koma Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Rozumiem ze karty nie sumowane ? Zakladajac ze nie, podejrzewam.ze tam.ktos juz sie pojawil, albo w ogole ma rodzine, czy cus. Kiedy byl kontakt ostatnio? Cytuj
AnnaMaria Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Nie on nie innej jest sam .Nawet dla swietego spokoju zapytalam czy ma kogos i wyszedl pustelnik karta wykluczajaca istnienie innej w jego otoczeniu.To ze nie ma rodziny to wiem bo jest za mlody ma dopiero 21 lat i jest bardzo niesmialy i wrecz niewinny .Ostatnio sie widzielismy 2 grudnia i wtedy powiedzial mizenie jest gotowy przed tym spotkaniem mialismy poprzednie spotkanie na ktorym sie calowalismy i bylam pewna na 100 ze jest zakochany i cs czuje.Problem jest w tym ze mialam plany wyjazdu i on nie byl pewny czynie wyjade a po tym spotkaniu wyjasnilam mu cos czuje i ze nigdzie nie wyjezdzam .Hmmmm wiem pokrecone to troche Cytuj
gucio19 Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 [[/b] Czy sie do mnie odezwie As kielichow krol kielchow 3 monet 10 kielichow 4 bulaw Raczej nie Co czuje 10 kielichow as bulaw sila spodobalas mu się Czy stworze z nim zwiazek Paz mieczy krolowabulaw 4 bulaw Rydwan Nie, raczej nie i to bedzie chyba zalezalo od niego, mozliwe ze juz jest inna kobieta,ew. jakis romans moze wejsc w gre(4 bulaw) ale Wasze drogi raczej się rozejdą. Cytuj
AnnaMaria Napisano 20 Grudnia 2014 Autor Napisano 20 Grudnia 2014 Rydwan byl na czas rozwoju sytulacji w relacji Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Nawet dla swietego spokoju zapytalam czy ma kogos i wyszedl pustelnik karta wykluczajaca istnienie innej w jego otoczeniu. Pustelnik może też mówić o samotności - kogoś, kto niekoniecznie jest samotny. Cytuj
Czarownica Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Odsyłam do regulaminu działu i proszę o pisanie poprawnych postów. Cytuj
Trida Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Czy sie do mnie odezwie As kielichow krol kielchow 3 monet 10 kielichow 4 bulaw Tak, zdecydowanie bedzie kontakt, nawet spotkanie jak na moje oko. Czy stworze z nim zwiazek Paz mieczy krolowa bulaw 4 bulaw Rydwan Raczej nie. Będą fajne, miłe chwile ale Twoje nastawianie, temperament i chęć 'tu i teraz" (buławowa) mogą trochę sytuację oziębić i Wasze drogi się jednak rozejdą (rydwan) Cytuj
adivino Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 kontakt będzie, a czy stworzycie związek...chyba nie pasujecie do siebie, raczej nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi