Skocz do zawartości

rozklad na zwiazek

AnnaMaria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jaki jest opis sytuacji???

Czy sie do mnie odezwie

As kielichow krol kielchow 3 monet 10 kielichow 4 bulaw

Co czuje

NARUSZA REGULAMIN!

Czy stworze z nim zwiazek

Paz mieczy krolowabulaw 4 bulaw

Rydwan

Edytowane przez Czarownica
reg
Napisano

Ja tu widzę relację z trzecią osobą w tle.

Możesz coś więcej napisać o Was?

Napisano

Znamy sie od jakiegos roku i widzialam ze cos zaiskrzylo jak spotkalismy sie po 5 miesiacach jak sie nie widzielismy .potem troche sie poplatalo bo ja mialam plany wyjazdu ale zawiesilam to i po kilku spotkaniach on powiedzial ze nie jest gotowy a widzialam ze cos do mnie czuje

Napisano

Widać, że zaiskrzyło, ale wg mnie stałego związku, takiego oficjalnego nie widać. Co najwyżej romansidło jakieś. Raczej odezwie się, ale chłop chyba jest spełniony emocjonalnie, więc wiesz.... o co może chodzić;-)

Tak to widzę.

Napisano

Rozumiem ze karty nie sumowane ?

Zakladajac ze nie, podejrzewam.ze tam.ktos juz sie pojawil, albo w ogole ma rodzine, czy cus.

Kiedy byl kontakt ostatnio?

Napisano

Nie on nie innej jest sam .Nawet dla swietego spokoju zapytalam czy ma kogos i wyszedl pustelnik karta wykluczajaca istnienie innej w jego otoczeniu.To ze nie ma rodziny to wiem bo jest za mlody ma dopiero 21 lat i jest bardzo niesmialy i wrecz niewinny .Ostatnio sie widzielismy 2 grudnia i wtedy powiedzial mizenie jest gotowy przed tym spotkaniem mialismy poprzednie spotkanie na ktorym sie calowalismy i bylam pewna na 100 ze jest zakochany i cs czuje.Problem jest w tym ze mialam plany wyjazdu i on nie byl pewny czynie wyjade a po tym spotkaniu wyjasnilam mu cos czuje i ze nigdzie nie wyjezdzam .Hmmmm wiem pokrecone to troche

Napisano

[[/b]

Czy sie do mnie odezwie

Raczej nie

Co czuje

10 kielichow as bulaw sila

spodobalas mu się

Paz mieczy krolowabulaw 4 bulaw

Rydwan

Nie, raczej nie i to bedzie chyba zalezalo od niego, mozliwe ze juz jest inna kobieta,ew. jakis romans moze wejsc w gre(4 bulaw) ale Wasze drogi raczej się rozejdą.

Napisano
Nawet dla swietego spokoju zapytalam czy ma kogos i wyszedl pustelnik karta wykluczajaca istnienie innej w jego otoczeniu.

Pustelnik może też mówić o samotności - kogoś, kto niekoniecznie jest samotny.

Napisano

Odsyłam do regulaminu działu i proszę o pisanie poprawnych postów.

Napisano

Czy sie do mnie odezwie

Tak, zdecydowanie bedzie kontakt, nawet spotkanie jak na moje oko.

Paz mieczy krolowa bulaw 4 bulaw

Rydwan

Raczej nie. Będą fajne, miłe chwile ale Twoje nastawianie, temperament i chęć 'tu i teraz" (buławowa) mogą trochę sytuację oziębić i Wasze drogi się jednak rozejdą (rydwan)

Napisano

kontakt będzie, a czy stworzycie związek...chyba nie pasujecie do siebie, raczej nie