Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Pomyslalam, jesli zainwestuje w reklame, to moja dzialanosc zarobkowa, ktora zaczelam sie rozwinie, a innej metody na razie nie widze i chyba jej nie bedzie. Co sie stanie jesli rozreklamuje dzialalnosc-z przelozenia- Sad, Ksiezyc, 5Mieczy, Diabel- Sad mi sie kojarzy z naglasnianiem, wolaniem, Chyba przyniesie wiecej szkody niz korzysci. O co chodzi z tym Diablem ? Chyba nici z tego by sie uniezaleznic. Rozklad Paz Denarow, Pustelnik, 7Pucharow-pomarzyc sobie moge... Czy zarobki sie zwieksza-Krolwa Mieczy, 2 Puchary,Umiarkowanie Beda podobne, czyli umiarkowane, acz regularne. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Koma Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Zależy gdzie ta reklama i jaka i do jakiej grupy klientów chcesz dotrzeć, bo inaczej do kobiet inaczej do mężczyzn itd. a że pytasz ogólnie to i karty ogólnie odpowiadają. Diabeł to uwiązanie, przyciąganie - wychodzi że przyciągniesz, ale 5 mieczy to takie działania kosztem czegoś. Księżyc czytam jako internet, a Sąd to jakaś społeczność, portal, forum. 7 pucharów to tez reklama, to tez telewizja, media, film i wszystko to co związane z wyobraźnią. Będziesz mieć jak pomyślisz - Pustelnik i podszkolisz się z marketingu Królowa mieczy tu analizuje, myśli ,jak dobrze wymyśli to będzie mieć stały dochód - Umiarkowanie Tak to widzę, ale tu trzeba dodatkowej inwestycji w naukę - o tym jak postępować z klientem Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 Tak to jest jak sie samemu stawia w temacie na ktory "nam zalezy",chlodne oko jednak pomocne . Faktycznie 7 Pucharow to telewizja, (a propos rozkladu "jak spedze Wigilie") i tak.sobie pomyslalam zeby nadac moze temu ogloszeniu bardziej "artystystycznej"formy, po prostu "uladnic", uestetycznic. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Nie widzę tego rozkładu - "jak spedze Wigilie" o którym tu piszesz to nie mogę się do tego odnieść. Na spokojnie pomyśleć - jaki jest profil Twojego klienta, klientki - poznać "rynek" i klientów, bo czasami takie "wypasione" reklamy czy "artystyczne" odstraszają. Oczywiście zależy co reklamujesz i gdzie i dla kogo. Edit : tak mi przyszło do głowy - może zapytaj kart jaka ma być ta reklama ? Może karty "podpowiedzą"- kolory, klimat. Ciekawe co pokażą Edytowane 21 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 Wypadla Sprawiedliwosc, rozklad 2Puchary, 9 Pucharow, 4Denary Mam talie Illuminati teraz http:// http://newvisionsbooks.com/tarot-illuminati-by-erik-dunne-2/ Tu 4 Denary http:// https://www.google.pl/search?q=Illuminati+4+pentacles&hl=en-US&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mFyXVJKjFsPBPIehgNAJ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=320&bih=456#hl=en-US&tbm=isch&q=Illuminati+4+Of+pentacles&facrc=_&imgrc=cOQTop3zOqPFFM%253A%3Be1DeS5zmfk5GsM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.afoolsjourney.com%252Ffiles%252F2013%252F08%252F4-pentacles-meaning.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.afoolsjourney.com%252F22978%252Ftarot%252Feveryday-tarot%252Ffour-pentacles-meaning-2%252F%3B392%3B600 Hmmm, kolorystycznie wychodzi niebiesko- czerwony Puchary czyli artystycznie jakos, zachecajaaco. 9 Pucharow,6 Denarow-"na bogato"? Nadgorliwie zrobilam rozkladzik czy to w ogole sie oplaci- Swiat, 10 Denarow, 6 Bulaw- raczej tak, jesli dojdzie do szerszej wiadomosci (Swiat). Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nadgorliwie zrobilam rozkladzik czy to w ogole sie oplaci- Swiat, 10 Denarow, 6 Bulaw- Z kart - opłaci się, trzeba będzie jednak włożyć w to czas i może pieniądze - 10 den, dzięki czemu zostaniesz zauważona - 6 buław. Jeśli chodzi o podpowiedź z kart co do reklamy, napisze jak ja to widzę: Talia Illuminati ma jako tzw. motyw przewodni głównie kolor niebieski. Autor Eric Dunne poszedł w niebieski bo według niego ten kolor nawiązuje do intuicji. Puchary to też podkreślenie emocji Myślę że masz już dwie wskazówki. Karty denarów z tej talii są dla mnie śliczne ale to moje prywatne zdanie bo dla niektórych osób są za "krzykliwe". Niebieski kolor pasuje do reklamy jeśli ma kojarzyć się ze stabilizacją, brązowy z porządkiem. Złoty to nawiązanie do luksusu i do wykonywania usług o wysokim standardzie. Za to czerwony pobudza emocje, nie zawsze pasuje np.do doradztwa, raczej do działalności np. rozrywkowej. Ciemna reklama odrzuca i może być odbierana jako smutna. Kolorem kojarzonym z pomocą, uspokojeniem, emocjami czy duchem jest niebieski. Myślę że niebieski jest tu głównym kolorem, a resztę kolorów dobierz już według tego co podpowie Ci intuicja Edytowane 22 Grudnia 2014 przez SooYoung Cytuj
Koma Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Ja uwielbiam te talie, szukalam.nowej i dlugo (jak na mnie)bo az 2tyg nie moglam znalezc, bo zawsze bylo jakies "ale",az zobaczylam ta i od razu sie zachwycilam. Dziekuje za wskazowki , cos wymysle jeszcze Cytuj
Trida Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Co sie stanie jesli rozreklamuje dzialalnosc-z przelozenia- Sad, Ksiezyc, 5Mieczy, Diabel Rozklad Paz Denarow, Pustelnik, 7Pucharow Ja nie wiem, czy Ty nie zostaniesz oszukana z tą reklamą (diabeł), że podpiszesz jakaś umowę, która nie do końca będzie satysfakcjonująca a okaże się, że 'wdepnęłaś w bagno'. Pazik sugeruje lekki wzrost przychodów ale zaraz trzeba będzie to gdzieś tam wydać. No ciężki orzech do zgryzienia. Czy zarobki sie zwieksza-Krolwa Mieczy, 2 Puchary,Umiarkowanie Raczej niekoniecznie jak na moje oko. Umiarkowanie 'zatrzymuje' wszystko. Będzie więcej klientów ale z drugiej strony to, co zarobisz wydasz na reklamę czy na coś. Takie 'wyjście na zero' mi się skojarzyło. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2014 Maestro Napisano 22 Grudnia 2014 Z przelożenia widać sporo zazdrości i zawiści koło Ciebie, uważaj na oszustów i tych co Ci mogą kopać dołki pod Toba... Rozkład mówi, że będziesz musiała sama sobie radzić, pieniądze jeśli wpadną, to w niedużej ilości.. Cytuj
Gość realna Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 z doswiadczenia wiem, ze czasem odzew po takiej reklamie choc spory, to moze po zsumowaniu zyskow i kosztow jedynie pokryc koszty, wiec jak mamy zarabiac, to nie zawsze tak, zeby wszystkim dookola dac zarobic, a samemu na koniec zostac z niczym.. te karty z przelozenia, dosc mocne, skojarzyly sie mi z pewna "nielegalnoscia" - trzeba uwazac na ten aspekt w kontekscie tej akcji reklamowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi