misiek12345 Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Zadalam pytanie kartom o przyszlosc zwiazku, Krolowa mieczy 2miecze papiez Mysle ze pokazuje problem w zwiazku i papiez symbolizuje samotnosc. Mysle ae zwiazek nie przetrwa paru miesiecy. Myslicie se dobrze interpretuje? Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Moze przetrwa, ale bedziesz to analizowac, wahac sie czy ma sens itd.Nie widze jakichs cieplych uczuc tu. 1 Cytuj
Vivere Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Nie napisałaś na jakim etapie jest ten związek: czy jesteście w małżeństwie, jak długo się znacie, jaki jest klimat związku wg Ciebie? Wg mnie kobieta w tym związku poddaje się wpływom mężczyzny ale jest niespełniona. Milcząco analizuję sytuację i ma wątpliwości. Zastanawia się, czy to "TEN", z którym chce być. Być może jest przez mężczyznę w jakiś sposób raniona, lub podejrzewa, że mężczyzna coś ukrywa albo brakuje jej szalonych uniesień ale przymyka na wszystko oko. No, ale jeśli jesteś np. rozwódką lub po "związkowych przejściach" to związek z trudnością będzie się rozwijał, bo będziesz trzymała (z obawy) dystans do tego Pana. Warto czasami napisać parę słów o stanie rzeczy. Łatwiej się odnieść wówczas do kart. 1 Cytuj
misiek12345 Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 Vivere masz racje dwoje po nieudanych zwiazkach. Ten zwiazek jest nieformalny..... Cytuj
Vivere Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 A Pan ma uregulowane sprawy z pop. związku? Miał rodzinę? Jeśli tak, czy jest po rozwodzie? Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Kaplan mowi o slubie, ale tu nie ma zadnych kart "prowadzacy do tego", wiec pewnie mowi ze troche taki zwiazek , ktory trwa na pokaz, troche z rozpedu.Na zasadzie wszyscy was widza jako pare, a wy bardziej rozmyslacie nad tym zwiazkiem , bez entuzjazmu. Cytuj
misiek12345 Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Przepraszam ze nie naswietlilam sytuacji. Pan jest rozwiedziony i chce tego zwiazku, nawet zaakceptowal dziecko z poprzedniego malzenstwa(separacja w toku, rozwod w planach). On chce kupic dom itd.... Cytuj
Trida Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Jak dla mnie niestety pokazuje się tutaj trochę rozstanie - w Papieżu właśnie. Jest to, przynajmniej dla mnie, karta symbolizująca wybranie 'lepszej drogi' ale na zasadzie - tak bezie lepiej, nawet jeśli będę cierpieć. Jak na moje oko to Pani się wzdryga i boi zbliżyć, otworzyć i to może (choć nie musi) prowadzić do rozstania. 1 Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Przepraszam ze nie naswietlilam sytuacji. Pan jest rozwiedziony i chce tego zwiazku, nawet zaakceptowal dziecko z poprzedniego malzenstwa(separacja w toku, rozwod w planach). On chce kupic dom itd.... Właśnie, wg mnie karty pokazują, że któreś z Was ma nieuregulowane sprawy z pop. związków (rozwód itd) i póki co jest potrzeba skupić się na tym co nie rozwiązane by było wszystko prawe tj. zgodne i ze zdrowym rozsądkiem i moralnie i takie tam . Jak dla mnie Pan w Papieżu jest wiarygodny i dobrze rokuje jako partner/ małżonek. Ty jeszcze (2 mieczy) bijesz się z myślami, analizujesz były mąż czy może jednak nowy partner. Jak ta relacja się potoczy zalezy od Twojej decyzji. 1 Cytuj
adivino Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 ze strony pana wszystko będzie w porządku, akceptuje taki stan rzeczy, ale ty będziesz zaangażowana w sprawy poprzedniego związku i to ci nie będzie dawało spokoju, powinien przetrwać 1 Cytuj
misiek12345 Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Dziekuje wszystkim, macie racjew sprawie poprzedniego malzenstwa...jeszcze raz dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi