Arshi Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) jak będzie wyglądała moja znajomość z panna T do końca stycznia? cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy=kaplan Czyzby bez zmian oboje zdystansowani bedizemy? Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Arshi Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Raczej Ty sie pokazujesz zdystansowana, pan chcialby cos konkretniej, odwazy sie ktores z was cos przelamac, ale dalej tak "w uspieniu" bedzie wszystko. Chyba ze jakis kryzys byl , to mozna interpretowac jako uzdrowienie zwiazku. Cytuj
Arshi Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Napisano 21 Grudnia 2014 yyy jestem mezczyzna A no kryzys byla z ta panna... Nawet podczas malej porawy znajomosci doszlo do klotni psujacej ale to bylo ze 2 tyg temu Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 A, no to wstaw na odwrot Ty jestes bardzirj konkretny, panna sie dystansuje. Sorki, ale taka przewaga kobieca tu jest ze odruchowo tak zalozylam Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Wiekszego rozwoju tu nie bedzie. Na luzie, fajnie, ale nic do przodu. Pani moze miec fazy focha. Cytuj
Trida Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 jak będzie wyglądała moja znajomość z panna T do końca stycznia?cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy=kaplan Czy to ta Pani, której nie lubię ? Jak dla mnie - Ty bd skakał nad nią a ona nic - wielka Pani czekająca na komplementy etc. Coś tam się ruszy ale nie na zasadzie związku etc a raczej polepszenia trochę znajomości. Wg mnie 4 mieczy pokazuje, że się znudzisz i odpuścisz w końcu (dajcie bogowie o ile to tak panienka, o której myślę ) Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy=kaplan panienka ostudzi Twoje zakusy Cytuj
Arshi Napisano 22 Grudnia 2014 Autor Napisano 22 Grudnia 2014 Czy to ta Pani, której nie lubię ?Jak dla mnie - Ty bd skakał nad nią a ona nic - wielka Pani czekająca na komplementy etc. Coś tam się ruszy ale nie na zasadzie związku etc a raczej polepszenia trochę znajomości. Wg mnie 4 mieczy pokazuje, że się znudzisz i odpuścisz w końcu (dajcie bogowie o ile to tak panienka, o której myślę ) Tak to jest ta która ja lubię a Ty Trida mniej Cytuj
adivino Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Ty będziesz chciał do przodu, ale panna będzie zdystansowana i nic nie da twoje dwojenie i trojenie się, w końcu nic z tego nie wyniknie Cytuj
Arshi Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Napisano 23 Grudnia 2014 Mozliwe ze grzecznosciowe kontakty to beda Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 Pani się oddali od Ciebie, ponieważ nie będzie skora do otworzenia się emocjonalnie na Ciebie z jakiegoś powodu. Może będziesz zbyt stanowczy i ją spłoszysz? (Cesarz) Cytuj
Arshi Napisano 25 Grudnia 2014 Autor Napisano 25 Grudnia 2014 Pani się oddali od Ciebie, ponieważ nie będzie skora do otworzenia się emocjonalnie na Ciebie z jakiegoś powodu. Może będziesz zbyt stanowczy i ją spłoszysz? (Cesarz) Juz po czasie troche luzno podchodze do tej znajomosc co bedzie to bedzie Cytuj
afercia Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy Cesarz siedzi i nic nie robi, mi raczej pokazuje taki zastój ze strony mężczyzny. Królowa mieczy ciska ciętym językiem. Mi moc pokazuje lekkie wybuchy furii. Raczej zastój. Takie karty przytrzymania emocji, przespania kilku okazji rozmowy [4ka]. Nudno niestety chyba, że Pani pokaże rogi i pofuczy wtedy nudno nie będzie Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 podpisuje sie pod słowami Daffne Cytuj
Arshi Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Napisano 3 Stycznia 2015 Czego T oczekuje ode mnie? to jest na ta -> http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/82853-po-krachu-z-pania-t.html wieza-diabel-cesarzowa = wisielec (12) Zeby moje ego ustapilo i bylaby mozliwosc do oczyszczenia sytuacji albo zeby juz na cacy zakonczyc ta znajomosc ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi