Skocz do zawartości

do konca stycznia znajomosc?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jak będzie wyglądała moja znajomość z panna T do końca stycznia?

cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy=kaplan

Czyzby bez zmian oboje zdystansowani bedizemy?

Edytowane przez Arshi
Napisano

Raczej Ty sie pokazujesz zdystansowana, pan chcialby cos konkretniej, odwazy sie ktores z was cos przelamac, ale dalej tak "w uspieniu" bedzie wszystko.

Chyba ze jakis kryzys byl , to mozna interpretowac jako uzdrowienie zwiazku.

Napisano

yyy jestem mezczyzna ;)

A no kryzys byla z ta panna... Nawet podczas malej porawy znajomosci doszlo do klotni psujacej ale to bylo ze 2 tyg temu

Napisano

A, no to wstaw na odwrot :)

Ty jestes bardzirj konkretny, panna sie dystansuje.

Sorki, ale taka przewaga kobieca tu jest ze odruchowo tak zalozylam :D

Napisano

Wiekszego rozwoju tu nie bedzie. Na luzie, fajnie, ale nic do przodu. Pani moze miec fazy focha.

Napisano
jak będzie wyglądała moja znajomość z panna T do końca stycznia?

Czy to ta Pani, której nie lubię :D?

Jak dla mnie - Ty bd skakał nad nią a ona nic - wielka Pani czekająca na komplementy etc.

Coś tam się ruszy ale nie na zasadzie związku etc a raczej polepszenia trochę znajomości. Wg mnie 4 mieczy pokazuje, że się znudzisz i odpuścisz w końcu (dajcie bogowie o ile to tak panienka, o której myślę :P)

Napisano

panienka ostudzi Twoje zakusy

Napisano
Czy to ta Pani, której nie lubię :D?

Jak dla mnie - Ty bd skakał nad nią a ona nic - wielka Pani czekająca na komplementy etc.

Coś tam się ruszy ale nie na zasadzie związku etc a raczej polepszenia trochę znajomości. Wg mnie 4 mieczy pokazuje, że się znudzisz i odpuścisz w końcu (dajcie bogowie o ile to tak panienka, o której myślę :P)

Tak to jest ta która ja lubię a Ty Trida mniej ;)

Napisano

Ty będziesz chciał do przodu, ale panna będzie zdystansowana i nic nie da twoje dwojenie i trojenie się, w końcu nic z tego nie wyniknie

Gość Daffne
Napisano

Pani się oddali od Ciebie, ponieważ nie będzie skora do otworzenia się emocjonalnie na Ciebie z jakiegoś powodu. Może będziesz zbyt stanowczy i ją spłoszysz? (Cesarz)

Napisano
Pani się oddali od Ciebie, ponieważ nie będzie skora do otworzenia się emocjonalnie na Ciebie z jakiegoś powodu. Może będziesz zbyt stanowczy i ją spłoszysz? (Cesarz)

Juz po czasie troche luzno podchodze do tej znajomosc co bedzie to bedzie ;)

Napisano

cesarz-krolowa mieczy-moc-4 mieczy

Cesarz siedzi i nic nie robi, mi raczej pokazuje taki zastój ze strony mężczyzny. Królowa mieczy ciska ciętym językiem. Mi moc pokazuje lekkie wybuchy furii. Raczej zastój. Takie karty przytrzymania emocji, przespania kilku okazji rozmowy [4ka]. Nudno niestety chyba, że Pani pokaże rogi i pofuczy wtedy nudno nie będzie :P