Skocz do zawartości

rozmowa kwalifikacyjna (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

otrzymałam ofertę pracy. Zaproszono mnie na rozmowę na 22.12.14.

Jak wypadnę na rozmowie? Spotkanie przeprowadzi kobieta.

6 monet, gwiazda XVII, król pucharów

Wszystko powinno pójść dobrze. Może Pani od razu będzie zdecydowana by przejść do następnego etapu.

Napisano

Chyba beda omawiane kwestie finansowe, albo jakies dodatki pracownicze?

Ew "co nam pani moze zaoferowac".

Pojdzie dobrze, moze jakis pan sie wtraci i bedzie zyczliwy.

Gość paulinqa123
Napisano

Rozmowa przebiegnie gładko :) spełnisz ich oczekiwania :)

Napisano
Jak wypadnę na rozmowie?

6 monet, gwiazda XVII, król pucharów

Ładnie ładnie, jak dla mnie dość konkretna rozmowa (6 denków), trochę gruszek na wierzbie (jak to pracodawcy potrafią namawiać - gwiazda) i powinna paść niezobowiązująca obietnica, ze masz spore szanse na zatrudnienie (kielichowy).

Powodzenia :D

Napisano

Jak dla mnie rozmowa przebiegnie pomyslnie, obie strony powinny odniesc korzysci :) Mam nadzieje ze wszystko sie udalo i czekam na weryfikacje :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

weryfikacja - dobrze mi poszło, zostałam zaproszona do 2 etapu. Idę na to spotkanie po weekendzie.

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

bardzo dobre karty, 6 monet - pokorne ciele dwie matki ssie, bądź na tej rozmowie spokojna, nie wychylaj się, daj się poprowadzić rekruterowi

gwiazda - karta pomyślności

król pucharów to może być szef - ale taki dobry szef, wręcz ojciec, czyli bardzo przyjazna osoba na tej rozmowie

nie przejmuj się, bo będzie dobrze