panna.marta Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Witam, otrzymałam ofertę pracy. Zaproszono mnie na rozmowę na 22.12.14. Jak wypadnę na rozmowie? Spotkanie przeprowadzi kobieta. 6 monet, gwiazda XVII, król pucharów Wszystko powinno pójść dobrze. Może Pani od razu będzie zdecydowana by przejść do następnego etapu. Cytuj
Koma Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Chyba beda omawiane kwestie finansowe, albo jakies dodatki pracownicze? Ew "co nam pani moze zaoferowac". Pojdzie dobrze, moze jakis pan sie wtraci i bedzie zyczliwy. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 21 Grudnia 2014 Napisano 21 Grudnia 2014 Rozmowa przebiegnie gładko spełnisz ich oczekiwania Cytuj
Trida Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Jak wypadnę na rozmowie?6 monet, gwiazda XVII, król pucharów Ładnie ładnie, jak dla mnie dość konkretna rozmowa (6 denków), trochę gruszek na wierzbie (jak to pracodawcy potrafią namawiać - gwiazda) i powinna paść niezobowiązująca obietnica, ze masz spore szanse na zatrudnienie (kielichowy). Powodzenia Cytuj
ansie Napisano 22 Grudnia 2014 Napisano 22 Grudnia 2014 Jak dla mnie rozmowa przebiegnie pomyslnie, obie strony powinny odniesc korzysci Mam nadzieje ze wszystko sie udalo i czekam na weryfikacje Cytuj
panna.marta Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 weryfikacja - dobrze mi poszło, zostałam zaproszona do 2 etapu. Idę na to spotkanie po weekendzie. 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 10 Stycznia 2015 Moderator Napisano 10 Stycznia 2015 bardzo dobre karty, 6 monet - pokorne ciele dwie matki ssie, bądź na tej rozmowie spokojna, nie wychylaj się, daj się poprowadzić rekruterowi gwiazda - karta pomyślności król pucharów to może być szef - ale taki dobry szef, wręcz ojciec, czyli bardzo przyjazna osoba na tej rozmowie nie przejmuj się, bo będzie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi