AnnaMaria Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Robilam wrozby andrzejkowe z wosku i wyszlo mi cos podobne do spirali i szczerze mowiacnie wiem jak to interpretowac.Ktos ma jakies pomysly? Cytuj
Administrator Ismer Napisano 14 Maja 2015 Administrator Napisano 14 Maja 2015 Trochę późno trafiłam na ten wątek - ale lepiej niż wcale (podobno) Generalnie spirala oznacza wzrost - rozwój, "kierujesz się w górę", przeżywasz nowe doświadczenia. Wróżby andrzejkowe zazwyczaj dotyczą przyszłego lubego, więc jeśli chodzi o związki partnerskie może oznaczać, że przeżyjesz nową, fascynującą przygodę i odniesiesz sukces (bo to symbol pozytywny) - kiedyś byłoby to wyjście za mąż, dziś po prostu to zawarcie nowej ale znaczącej znajomości, która zakończy się "sukcesem", czyli w rezultacie zapowiada ślubny kobierzec albo trwały ew. dłuższy związek. I często jest to coś "nieprawdopodobnego", tzn. to co do tej pory wydawało się być niemożliwym - "nagle" się staje, jest możliwe Czasami - szczególnie dla pań już będących w jakimś związku oznacza, żeby nie dać partnerowi sobą manipulować i z dystansu przyjrzeć się swojej relacji, co oczywiście nie wyklucza poznania kogoś innego, kto ją bardziej zakręci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi