x-latek Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 Jaki będzie ten tydzień latkowi? Gwiazda/Kapłanka/4 Puchary podsumy Moc, HB >>Papież Zobaczcie jak karty fajnie pokazały Gwiazdkę hehe. Gwiazdeczka - Krismus w tym tygodniu, dalej Kapłanka, może to być Holy Virgin Mary. Tylko, że bez dzieciątka, ale chociaż jeden aspekt pasuje tu, Maryja przecież urodziła będąc wciąż cnotliwą, a Kapłanka ponoć jest kobietą cnotliwą. 4 Puchary - może przeżarcie się na święta i z tym związana duża nieaktywność hehe. Ale poważnie. Może coś zainspiruje mnie do czegoś w tej Gwieździe, do czegoś nieznanego mi wcześniej (Kapłanka), przez to stanę się mniej aktywny na zewnątrz, a bardziej będą może mnie absorbować sprawy duchowe, mentalne... O tak sobie to przetłumaczyłem. Cytuj
Davisa Napisano 23 Grudnia 2014 Napisano 23 Grudnia 2014 a Kapłanka ponoć jest kobietą cnotliwą. Taaaa;-)))) Cytuj
x-latek Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Napisano 23 Grudnia 2014 Taaaa;-)))) No bo tak. Sprawdzone przez karty kiedyś. Kiedyś pisałem nawet o tym gdzieś tu na forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi