Farfalla209 Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: Królowa Buław . 7 Pucharów (O) . 2 buław -> XXI Świat Hm, czyżby trudności z wyrażeniem swojej energii, z przekuciem jej w czyn? Koniec takiego rozmemłania, niepewności... 2. Cele, zadania ukończone: Cesarz (O) . As Mieczy (O) . Gwiazda XVII -> Głupiec Hm... może jestem bardziej pewna siebie wobec mężczyzn, nie czuję się już gorsza i łatwa do zdominowania - choć szczerze mówiąc, wciąż nad tym pracuję. Kończę wymyślać i intelektualizować, zamiast tego szukam tego co we mnie autentyczne i swojej drogi. Szukam siebie. Duża praca jest w tym zakresie wykonana, ale nie czuję by była zakończona. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 2 Pucharów . Paź Monet (O) . 9 Pucharów (O) -> Cesarzowa III Zaskoczyły mnie te karty. Muszę nadal pracować nad poczuciem silnej kobiecości, w relacji z ukochanym, wobec przedsięwzięć biznesowych i po prostu nad poczuciem szczęścia... 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 8 buław (O) . 3 mieczy (O) . 2 denarów (O) -> Mag I Wciąż potencjał jaki we mnie siedzi nie może się realizować, boję się podjąć ryzyko i naprawdę rozkręcić, nie ufam sobie, męczą mnie sprawy z przeszłości i zbyt wpływają obecne nad którymi nie mam kontroli, nie potrafię dokonać dobrego wyboru... 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Król Mieczy (O) . Pustelnik IX . Królowa Denarów -> XIV Umiarkowanie Ciekawe... Będę musiała chyba odpuścić. Król Mieczy to taki kontroloman. Mam w sobie takiego Króla Mieczy zaszczepionego, który chce kontrolować każdy aspekt mojego życia wg swojego widzi mi sie - pozbywam się go powoli na terapii i chyba właśnie to jest praca do wykonania. Pustelnik? Nauczyć sie być sama, przestać uciekać, zrozumieć siebie. Królowa Denarów, to kobieta którą mogę się stać. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: 4 mieczy (O) . Śmierć (O) . Księżyc (O) -> Śmierć XIII Wygląda na to, że największym wyzwaniem będzie właśnie pozwolenie sobie na odrodzenie siebie. Złagodzenie napięcia, nie stresowanie siebie i nie ciśnięcie siebie. Powolne czekanie na rezultaty i zajrzenie w głąb swojej duszy. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 10 denarów . 10 pucharów . 4 buław (O) -> Głupiec Wow . Ogromna satysfakcja finansowa i emocjonalna, poczucie bezpieczeństwa - choć wiadomo, że nie pójdzie jak po maśle. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5 pucharów . 5 denarów . 6 denarów -> Kapłanka II Bardzo dają do myślenia te karty i myślę, że tak właśnie jest. Rozczarowanie i żal związany z przeszłością, relacją z matką, swoim trudem w byciu sobą i osiąganiu tego co pragnę osiągnąć. Też utrata energii - o tym, też mówi 5 pucharów i tak właśnie ze mną jeszcze jest. Problemy z docenianiem, akceptowaniem swoich emocji. Wciąż brakuje mi poczucia bezpieczeństwa i towarzyszy mi uczucie samotności i lęku. I być może wciąż mam zachwianą równowagę między dawaniem, a braniem... 9.Twoja kondycja fizyczna: VIII Sprawiedliwość (O) . 9 Buław (O) -> Gwiazda XVII Brak równowagi (w mojej talii sprawiedliwość to Waga), wciąż coś ze mnie wyciąga energię. 10.Miłość: Paź Buław . 3 buław . 7 denarów (O) -> Kapłanka II Ekscytująco, żywotnie i po prostu dobrze, tylko trzeba to podtrzymywać i nie pozwolić by wkradło się zniecierpliwienie, czy oddalenie się od siebie . 11.Przyjaciele i rodzina: Królowa Pucharów (O) . 3 denarów -> Cesarzowa III Raczej bez większych zmian. 12.Finanse: Koło Fortuny X (O) . Świat XXI . Cesarzowa III -> Wisielec XII Nie od razu, ale będzie bardzo dobrze - kasa z własnego przedsięwzięcia. 13.Praca: Żądza XI (O) . 5 Mieczy (O) . 6 buław (O) -> Głupiec Nie rozumiem do końca, jak mogą wychodzić dobre karty finansowe i dość dziwne na pracę. Będzie mi ciężko, być może będzie trzeba zmienić swój pomysł, odszukać to co naprawdę chcę robić, mogę być zaskoczona tym, że nie idzie po mojej myśli i nie ma od razu sukcesu, ale ostatecznie chyba OK. 14. Niespodzianki w nowym roku: Diabeł XV . Rydwan VII . Wisielec XII -> Wisielec XII Zaskakująco silny przypływ energii i sił witalnych w 2 połowie roku, albo wręcz w ostatnim kwartale. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Farfalla209 Cytuj
Trida Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 1.Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: Królowa Buław . 7 Pucharów (O) . 2 buław -> XXI Świat Twój zapał i takie robienie wielu rzeczy na raz. Rozdwojenie, pełno spraw, zabieganie. Niemiłe wspomnienia, jakieś spory i spięcia (przypominam, że nie interpretuję kart odwróconych, chybaże ktoś stawia z talii prostych i ‘niechcący’ coś wypadnie odwrócone). Świat jak na moje pokazuje, że wchodzisz w nowy etap. Przed chwilą interpretowałam Ci zadania na poprzedni, mijający rok i tam chciałam Ci napisać, ze w 2014 będziesz przygotowywała ‘grunt pod budowę domu’ i ten świat wg mnie ładnie to tutaj sugeruje. Że dążysz do budowy czegoś mocnego, trwałego. Zaraz patrzymy dalej ))) 2. Cele, zadania ukończone: Cesarz (O) . As Mieczy (O) . Gwiazda XVII -> Głupiec Nabranie pewności siebie, że mężczyzna nie musi być filarem. Że jesteś silną kobietą i sama też jesteś w stanie ‘sięgnąć gwiazd’ ) że sama, jak ten Głupiec, potrafisz przejść całą drogę. (nawiązanie do drogi głupca, nie wiem, czy o niej słyszałaś). 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 2 Pucharów . Paź Monet (O) . 9 Pucharów (O) -> Cesarzowa III Bardziej Ty ale wśród ludzi. Nie musisz już być szarą myszką, pokaż się. Swoją niezależność, pewność. A nawet jak tłum Cię oleje – nie załamiesz się tylko działasz dalej i robisz swoje. To Twój rok, rok Cesarzowej. Ale nie wielkiej kontemplacji nad życiem ale kontemplacja nad fizycznością, pewnością siebie. Psychikę zostaw za sobą (gdybyś miała pracować nad psychiką to wg mnie była by Kapłanka).Musisz tutaj pogodzić ‘silną siebie’ z delikatną kobietą w związku. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: 8 buław (O) . 3 mieczy (O) . 2 denarów (O) -> Mag I Gnasz gnasz gnasz a wg mnie musisz zwolnić, bo niektóre rzeczy mogą Ci ulecieć. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: Król Mieczy (O) . Pustelnik IX . Królowa Denarów -> XIV Umiarkowanie Więcej spokoju koleżanko. Pojawi się trochę kontrolowanej samotności wg mnie i spraw zawodowych. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: 4 mieczy (O) . Śmierć (O) . Księżyc (O) -> Śmierć XIII I znów potwierdza się, wg mnie, zwolnienie tempa. Daj sobie trochę odsapnąć. Zajmij się sobą, związkiem a nie wszystkim dookoła. Ty jesteś najważniejsza. 7. Cele, które możesz osiągnąć: 10 denarów . 10 pucharów . 4 buław (O) -> Głupiec Szczęście i pełnia w związku, w pracy. No ładne karty. 8.Twoja kondycja psychiczna: 5 pucharów . 5 denarów . 6 denarów -> Kapłanka II Może być różnie ale zaczniesz się odradzać z czyjąś pomocą (6 denków). 9.Twoja kondycja fizyczna: VIII Sprawiedliwość (O) . 9 Buław (O) -> Gwiazda XVII Nie bierz za dużo na swoje barki a wszystko będzie ok. 10.Miłość: Paź Buław . 3 buław . 7 denarów (O) -> Kapłanka II Tak różnie ale stabilnie. Kapłanka sugeruje dużo rozmawiać. 11.Przyjaciele i rodzina: Królowa Pucharów (O) . 3 denarów -> Cesarzowa III Pomagaj innym ale w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem. I pamiętaj – nic ponad siebie. 12.Finanse: Koło Fortuny X (O) . Świat XXI . Cesarzowa III -> Wisielec XII Raz na wozie raz pod wozem ale raczej stabilnie. Bez większych wydatków czy wygranych na loterii 13.Praca: Żądza XI (O) . 5 Mieczy (O) . 6 buław (O) -> Głupiec Nie zdziwię się, jak będzie ciężko ale opłacalnie. Coś na zasadzie – nowe obowiązki / nowy szef / wymagający klient ale w zamian odpowiednie wynagrodzenie i zadowolenie. 14. Niespodzianki w nowym roku: Diabeł XV . Rydwan VII . Wisielec XII -> Wisielec XII Na pewno ruch, zmiany, pewność siebie ale wisielce… Nie wiem, jak je rozgryźć. Wszystkiego dobrego Dziwnawe te karty na nadchodzący rok masz muszę przyznać. Ufff…. Wielkiego buziolka dla Tri proszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi