NarratorkaHorrorow Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Wieść niesie że mogę otrzymać po nowym roku awans. Osobiście nic o tym nie słyszałam (byłam na urlopie) ale przedstawiono wymagania, która ja spełniam. Podobno jest kilka wytypowanych osób. Moja sytuacja jest troche inna, z uwagi na fakt iż w tej chwili jestem najwyższym rangą specjalistą, mogę awansu wyżej nie dostać ( wiążę się to z podwyżką). Zapytałam Czy po nowym roku dostane awans na starszego specjalistę? Słońce Papieżyca Wisielec Same AW. Mam wrażenie że awansu nie dostanę. W Słońcu są moje nadzieje i podejście do tematu. Sądzę że, decyzję podejmie kobieta, która to będzie odwlekać w czasie podjęcie konkretów.Wszystko będzie owiane tajemnicą. Finalnie nic z tego nie wyjdzie. Z podsumy - Kochankowie, konieczne będzie podjęcie decyzji, co zrobić dalej. Stanę przed koniecznością zdecydowania, czy zostaje pomimo braku awansu, dalszej motywacji, czy też idę dalej- szukać szczęścia gdzieś indziej. Co sądzicie? Cytuj
Koma Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 Dla mnie Slonce oznacza raczej , ze juz masz wysokie stanowisko. Nic sie nie zadzieje, czyli chyba awansu nie bedzie, przynajmnie w najblizszym czasie. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2014 Moderator Napisano 26 Grudnia 2014 Wieść niesie że mogę otrzymać po nowym roku awans. Osobiście nic o tym nie słyszałam (byłam na urlopie) ale przedstawiono wymagania, która ja spełniam. Podobno jest kilka wytypowanych osób. Moja sytuacja jest troche inna, z uwagi na fakt iż w tej chwili jestem najwyższym rangą specjalistą, mogę awansu wyżej nie dostać ( wiążę się to z podwyżką). Zapytałam Czy po nowym roku dostane awans na starszego specjalistę? Słońce Papieżyca Wisielec Same AW. Mam wrażenie że awansu nie dostanę. W Słońcu są moje nadzieje i podejście do tematu. Sądzę że, decyzję podejmie kobieta, która to będzie odwlekać w czasie podjęcie konkretów.Wszystko będzie owiane tajemnicą. Finalnie nic z tego nie wyjdzie. Z podsumy - Kochankowie, konieczne będzie podjęcie decyzji, co zrobić dalej. Stanę przed koniecznością zdecydowania, czy zostaje pomimo braku awansu, dalszej motywacji, czy też idę dalej- szukać szczęścia gdzieś indziej. Co sądzicie? nie ma tutaj kart awansu, a wręcz zawieszenia i tajemnicy, także spokojnie, awansu nie dostaniesz Cytuj
Villandra Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 też mi się wydaje, że awansu nie dostaniesz, może i są takie plany i dążenia ale kobieta na stanowisku to zahamuje, możliwe, że dostaniesz go ale w późniejszym czasie Cytuj
afercia Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Awans raczej nie, chociaż może pochwała? Dalej będziesz wisiała na swojej pozycji dość wysokiej jako papieżyca i słońce ) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Napisano 31 Grudnia 2014 Uprzejmie dziękuje, moi Drodzy (: Także nie sądzę by awans mi groził,chociaż byłabym pozytywnie zaskoczona gdyby jednak mi się trafił (: Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 Czy po nowym roku dostane awans na starszego specjalistę? Słońce, Papieżyca, Wisielec Wg mnie słońce pokaazuje aktualne zadowolenie z pracy, ale i w kapłąnce cisze liczenie na awans, na który będzie trzeba niestety jeszcze poczekać (wisielec). Możliwe, że go otrzymasz w przyszłości i los się odwróci, ale to za jakiś czas dopiero więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi