Grahanka Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Witajcie, w ramach towarzyskich i chęci konwersacji z Wami, zmęczona przygotowaniami świątecznym i gośćmi, zapytałam kart: Jak spełni się moje marzenie, że w przyszłym roku spędzę święta BN poza granicami kraju? z dala od obowiązków rodzinnych i świątecznych Świat + Mag + 4 Denary Świat stoi przede mną otworem (karta Świat), wyobraźnię i możliwości mam, niczym czarodziej, ja z różdzką w ręku (Mag), ale w rezultacie zaoszczędzę forse i zostane w swoich 4 kątach (4 denary), eh. Wpisałam moją wróżbę na forum, żeby o niej nie zapomnieć. Weryfikacja za rok Czekam na Wasz odzew, jak Wy lubicie spędzać ten czas? Graha Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Realizacja marzenia stoi przed Tobą otworem pod warunkiem,że troszkę zaoszczędzisz grosza na wyjazd. Plan już jest (Mag), teraz troszkę odłożyć na ten cel albo jeśli masz już środki finansowe na wyjazd to zostwić je sobie na ten cel (4 denary), a potem zostanie CI już tylko cieszenie się urokami wyjazdu (suma umiarkowanie). Karty nie pokazują wyjazdu samego w sobie, a taką możliwość. Wszystko jest w zasięgu Ciebie, wystarczy po to sięgnąć mając na to środki. Powodzenia :-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 świat i 4 denary otaczają maga, więc ma niewielką publikę. Przykro mi, ale moim zdaniem świąt za granicą nie spędzisz w kolejnym roku. Cytuj
pretoria Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Świat + Mag + 4 Denary -> siła ja napisze tylko tyle, że się uda, ale musisz sama wziąć się w tzw garść, postawić na swoim i już. ( na co wskazuje suma ) jak będziesz tylko 'ględziła' chciałabym to nic z tego. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Grudnia 2014 Napisano 26 Grudnia 2014 Jak spełni się moje marzenie, że w przyszłym roku spędzę święta BN poza granicami kraju? Świat + Mag + 4 Denary Świat i Mag wskazują na to, że marzysz o tym, kombinujesz... Ale 4 denary na końcu mówią, że w przyszlym roku nie uda Ci się spędzić świąt poza granicami kraju. Cytuj
Trida Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Zdecydowanie jest szansa wyjazdu na BN gdzieś dalej pod warunkiem, ze zaczniesz odkładać 'już dziś' (4 denki), żeby Ci nagle nie zabrakło. Powodzenia Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 27 Grudnia 2014 Moderator Napisano 27 Grudnia 2014 Plany będą, ale ostatecznie skończą się na siedzeniu w domku, może będzie szkoda Ci funduszy, nie wyrobisz się z nimi Cytuj
afercia Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Chciałabyś ale raczej w domu. 4 denary zamykają wszystkie sprawy w 4 kątach czyli domu. 4ki zawsze kojarzą mi się z domem. Może ktoś z zagranicy jednak przyjedzie dlatego ten świat? Albo pojedziesz do kogoś ale w Polsce 1 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Moim zdaniem wyjedziesz i kasa też znajdzie się z jakiegoś źródła, coś wykombinujesz i nie będziesz musiała mocno nadwyrężać swojego budżetu;) Cytuj
Elżbieta. Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Za rok to Ty już możesz urządzać swoje mieszkanie za granicą. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 Napisane z przekąsem, ale wysoce prawdopodobne ;-) Cytuj
Elżbieta. Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Absolutnie bez przekąsu. Po prostu karta Maga świadczy o tym. No i oczywiście karta Świat jako pierwsza. 4 Denary to nic innego jak budowanie - tworzenie własnego domu. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Elie-1 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 uważam że jest/będzie to w zasięgu Twoich możliwości i myślę ,że mimo wszystko będzie wyjazd w "świat", a 4 denary czytam tutaj po prostu jako Twoje marzenie Cytuj
Grahanka Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Napisano 28 Grudnia 2015 Wracam z weryfikacją: Święta spędziłam w kraju, ale poza domem. Przejechaliśmy kawał drogi, by spędzić je przy wielkiej biesiadzie rodzinnej. Było bardzo pozytywnie, to jedne z fajniejszych świąt, których doświadczyłam. Cytuj
Czytelnik Napisano 28 Grudnia 2015 Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) i moze troche pieniedzy "zaoszczedzilas" w stosunku do tego, co by bylo wydane na to marzenie: 4 monety, XIV. Umiarkowanie w sumowaniu, ale XXI. Swiat i I. Mag mowi, ze temat powroci. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Czytelnik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi