Skocz do zawartości

Domki na 2015 r. :)

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje domki na rok 2015 :) Aktualnie jestem sama...Myślę nad zmianą pracy. Wróciłam na terapię. Biorę leki, więc do kart podchodzę z przymrużeniem oka, bo zdarzyło się,że pokazywały mi bzdury...Myślę nad wznowieniem edukacji

Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: rycerz kijów

Będę bardzo aktywna...jak to ogień... Mogę działać nieco impulsywnie, ale będę też wytrwale dąży do celu... Rycerz kijów lubi wyzwania:)

Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: śmierć

Śmierć... Martwi mnie tu... Może zmiana źródła zarobkowania? Będzie słabo materialnie powodziło mi się w tym roku...Co zarobię to będzie mi odebrane...

Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podrożę (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty:cesarz

cesarz to twarda mocna struktura... Studia odpadają, bo mogę uzyskać stabilną pracę

Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości, legaty)- 7 mieczy

Jakieś kłótnie rodzinę...dobra mina do złej gry...Mam nadzieje,że złodzieja nie będzie

Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, pow rot do ojczyzny 2 denary

Albo pojawi się 2 adoratorów, albo będę skoncentrowana na pracy... Mogę ciągnąć 2 etaty... Raczej pracę mi tutaj pokazało

Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne:koło

Raz na górze, raz na dole :) I dojdzie do zmiany... Może się pojawić jakaś nieoczekiwana oferta

Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio: książę kijów

Ooo...może pojawić się jakiś ognisty Pan na stały związek....pomyślałam o zaręczynach.. ale wątpię...:D Tak czy siak będzie ogniście

Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : 8 mieczy

Dalej będę spłacać długi...Powoli, wytrwale... To dom skorpiona... zamknę się w jakiejś 8 mieczowej skorupie

Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podrożę (także mentalne), możliwości, umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami :8 kielichów

Powrót do tego, co już było... Tylko do czego: na studia, do wiary, do znajomego z zagranicy?:) Mam nadzieje,że nie do sądu

Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : słońce

Będzie dobra praca! :D która mnie uszczęśliwi... Może nawet i sława...Moja pozycja społeczna wzrośnie

Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i Liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie książę denarów

Jakiś kasiasty przyjaciel mi się szykuje:D Będzie widoczny jeden Pan... Bliski przyjaciel

Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia sąd

Będę chodzić na terapię... Widać,że wiele mi da...odrodzę się...zmienię stosunek do świata... Bardzo fajna pozytywna zmiana

1 5 9 trygon ognia: temperament i rozwój osobisty: rycerz kijów, 2 denary, 8 kielichów

Będzie praca nad sobą i nad charakterem... Trochę samotność emocjonalna w 8 kielach... chyba sporo wydorośleje

2 6 10 trygon ziemi: ukazuje świąt pieniędzy i pracy; śmierć, koło,słońce

Zmiana....ogromna, ale na lepsze:) Los mi ześle jakąś szansę na zmianę...będzie dobrze

3 7 11 trygon powietrza: poziom myśli; idei; kontaktów towarzyskich i rozmów: cesarz,książę kijów, książę den

Wow...sami Panowie... Mogę zakolegować się z jednym facetem, który stanie mi się bliski... i drugim co będzie przyjacielem

4 8 12 trygon wody: uczucia i emocje; tęsknoty i pragnienia 7 mieczy,8 mieczy,sąd

Wpierw będzie zaciskanie zębów i smutne myśli...samotność...a potem przyjdzie odrodzenie... Może i szansa założenia rodziny

Wydaje mi się,że będzie dobrze:)