Skocz do zawartości

praca w 2015

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kontynuacja rozkładu na 2014 rok - kiedy znajdę pracę i w jakim zawodzie?

styczeń - Siła

luty - As Denarów

marzec - Paź Buław

kwiecień - Cesarz

maj - Królowa Kielichów

czerwiec - 8 Kielichów

lipiec - Królowa Buław

sierpień - 7 Mieczy

wrzesień - 6 Mieczy

październik - Kapłanka

listopad - Pustelnik

grudzień - Paź Kielichów

w jakim zawodzie - Umiarkowanie

Myślę, że w lutym jest spora szansa (jedyna karta denarowa w rozkładzie) - w miejscu zamieszkania albo zgodnie z oczekiwaniami (Umiarkowanie)...

Gość Euterpe
Napisano

jestem za styczniem, ale w sierpniu może stać się coś nie miłego i we wrześniu odejdziesz.

• Moderator
Napisano

W styczniu będziesz aktywnie poszukiwał, w lutym będziesz zaproszony na jakieś obiecujące rozmowy, też uważam, że w kwietniu powinieneś rozpocząć pracę. Co do Twojego zadowolenia, to myślę, że ani nie będzie Cię ziębić ani grzać, ta praca. Ot, po prostu dobrze, że jest, ale spełnienie marzeń, to nie będzie

Napisano

styczeń - Siła

luty - As Denarów

marzec - Paź Buław

kwiecień - Cesarz

maj - Królowa Kielichów

czerwiec - 8 Kielichów

lipiec - Królowa Buław

sierpień - 7 Mieczy

wrzesień - 6 Mieczy

październik - Kapłanka

listopad - Pustelnik

grudzień - Paź Kielichów

w jakim zawodzie - Umiarkowanie

W styczniu będziesz miał nadzieje, ale ktoś cię wyprzedzi, przytrzyma i nic z tego. W lutym sprawy nabiorę tempa, ale moim zdaniem raczej rozmowa. Marzec z paziem to początek pracy. Paź jest niedoświadczony, ale pełen zapału. W kwietniu Twój zapał zostanie doceniony. W maju zastój, może zbyt emocjonalne podejście do pracy, do tego co mówią o Tobie. W czerwcu odsuniesz się w bok, może chorobowe, może odejdziesz z pracy. Lipiec moim zdaniem minie bardziej na romansach niż pracy :) Albo jakaś kobieta obieca pomóc. Może romans z szefową? Jednak nic z tego dobrego nie wyjdzie. Ktoś cię okłamie i oszuka. Trzeba będzie spakować mantki we wrześniu i odejść. A październiku może zaczniesz się czegoś uczyć i dokształcać? Jaki kurs albo coś :) Dalej samotnie, chociaż w grudniu dużo emocji ale raczej światecznie.

W jakim zawodzie? Gdzieś gdzie leje się wodę - gazeta radio albo dosłownie przempownia wody albo piekarnia, fabryka z jedzeniem

Powodzenia w nowym roku :)

Gość Daffne
Napisano

W lutym może się pojawić szansa na zatrudnienie, ale nie wiem na jak długo bo dalej są karcioszki zmienne, więc może być dorywczo. W kwetniu jakby decyzja w związku z Twoim zatrudnieniem, po której pojawią się sprzyjające Ci panie, które zdominują Twoje sprawy zawodowe albo Ci w nich pomogą, czego życzę :-)

Napisano

W lutym już wpadnie pierwszy grosz do kieszeni.

Umiarkowanie to praca u kogoś lub akwizycja.

Nie opadaj z sił. Powodzenia!

Napisano

Myślę, że w styczniu lub lutym możliwa praca w zawodzie jakiegoś pośrednika (może nieruchomosci ), w kwietniu widać zakorzenienie czyli stałą umowę lub przedłużenie.

W sierpniu może coś się stać i podejmiesz decyzję o odejściu (wrzesień) lub zmianie pracy. Myślę, że strona zatrudniająca Cię nie wywiąże się z umowy.

Napisano

Wydaje mi się, że luty/marzec coś Ci przyniesie. Będzie to efektem Twoich styczniowych starań.

Napisano

ogólnie będziesz miał duże na tę pracę w pierwszej połowie roku. Wykorzystaj to, bo jak widać druga połowa będzie ciężka. Najlepsze miesiące to styczeń i luty.

Praca- karty nie określiły tego jednoznacznie, ale obstawiałabym jakąś pracę w roli pomocnika, doradcy, ewentualnie praca w domu (zdalna).