afercia Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł Bardzo rodzinny, ciepły ale i uwodzicielski albo znowu od czegoś uzależniony. Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy Będzie nosił okulary, wysoki i szczupły Czym będzie się zajmował? As kliechów Siła Księżyc Pracuje i studiuje zaocznie? Ma całkiem dobrą posadę. Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław Polak na emigracji. Albo Ukrainiec/ Rosjanin. Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy intuicyjnie kojarzy mi się z zimną porą i wietrzną, dość szybko - luty/marzec chociaż rycerz mieczy to jednak waga Miejsce spotkania 8 buław góry? albo gdzieś w czasie podróży Ktoś coś dorzuci? Cytuj
Koma Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Bedzie zwiazany z rodzina, egocentryczny , moze uwodzicielski, ale tak manipulujaco. Albo bedzie zawiklany w sprawy rodzinne. Z wygladu moze taki typ intelektualisty w okularach? Czym bedzie sie zajmowal- cos zwiazanego z woda. Papiez wskazuje z e mozliwe ze bedzie cudzoziemcem, albo duzo podrozuje. Kiedy - na jesieni. Gdzie- gdzies na swiezym powietrzu, w drodze. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł Bardzo rodzinny, wierny. Lubiany, posiada mnóstwo „do dania”, zaraża optymizmem. Szanuje pracę i pieniądz. Kocha pożądanie, gotowy na największe poświęcenia. Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy O tak, wysoki i szczupły, taka tyczka. Jasna karnacja, ciemne włosy. Niebieskie oczy. Czym będzie się zajmował? As kielichów Siła Księżyc Jest na początku swojej kariery. Praca ciężka, ale dająca satysfakcję. W przyszłości pozwoli mu zrealizować marzenia. Biznes związany z produkcją, z gastronomią. Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław Polak, ale mający ciągły kontakt z zagranicą (podróżnik, wyjazdy służbowe, na pewno bedzie się przemieszczał) Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy kwiecień/ maj Miejsce spotkania 8 buław Miejsce publiczne, zobaczycie się i to będzie strzała amora! Całkiem możliwe, że podczas podróży. 3mam kciuki! Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Grahanka 1 Cytuj
Arshi Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł rodzinny, opanowany,wesoly, przesmiewny lubi manipulowac ludzmi Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy szczuply,jakies blizny Czym będzie się zajmował? As kliechów Siła Księżyc hmm moze lekarz na nocnej zmianie Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław moze ma rodzine we wloszech Miejsce spotkania 8 buław podczas podorzy 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł będzie ustabilizowany, bardzo wesoły i roześmiany, a przy tym charyzmatyczny, energiczny i z "ikrą", czasem może bywać pozytywnie zakręcony, chaotyczny ale potrafi zrobić dobra minę do złej gry i udobruchać czym rozbraja innych. Trochę taki ideał wyszedł i zastanawiam się czy aby realne jest spotkanie takiej mieszanki Życzę by tak było :-) Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy wysoki, szczupły i większych barkach, ramionach, może mieć lekko krzywe nogi.. Mogą bywać okulary na nosie. Czym będzie się zajmował? As kliechów Siła Księżyc eee na pewno będzie robił to co lubi pokierowany pasją...może coś własnego? Firma? Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław Polak :-) Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy zimą Miejsce spotkania 8 buław tłoczne może być, miejsce publiczne obstawiam gdzie ciągle się krecą ludzie. Cytuj
Ivone2 Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł ja bym powiedziała ze ciepłym człowiek uczuciowy ale tez bardzo przywiązujący wagę do intymnej strony życia Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy wysoki chudy o ciemnych włosach i bujnej czuprynie (duża ilość włosów) Czym będzie się zajmował? As kliechów Siła Księżyc mi sie wydaje ze ma dobrą pracę ale jest to posada zmianowa praca po nocach trochę będzie cię to intrygować. W tej pracy trzeba mieć dużo siły np. górnik ?? Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław mi wydaje się że to będzie polak ale taki który kiedyś mieszkał po za granicami a teraz wrócił, pozostając w dobrych stosunkach z zagranicą. Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy przełom kwietnia i maja Miejsce spotkania 8 buław a moze spotkasz go w internecie.. na pewno będziecie dużo rozmawiac przez internet. Cytuj
Sanya Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł Człowiek rodzinny, bardzo przyjacielsko nastawiony do innych, ciepły, ale może mieć diabła za skórą Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy Może być egzotycznej urody, egzotycznej tzn. mieć cechy typowe dla określonej grupy narodowościowej. Może mieć okulary, wysoki o ciemnych włosach. Ostre rysy Czym będzie się zajmował? As kielichów Siła Księżyc Księżyc pokazał mi kiedyś zawód psychologa, tym bardziej tutaj mi to pasuje w zestawieniu z asem kieli (emocje) i mocą. Psycholog, terapeuta, wychowawca. Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław Ktoś z innego państwa ewidentnie, wskazuje mi na to 3 buław. Może być to ktoś z kraju chłodniejszego. Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy Zimową porą. Miejsce spotkania 8 buław Często mi pokazywało miejsce, gdzie przewija się dużo ludzi, klub, pub etc. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł rodzinny, lubi, gdy jest na niego skupiona uwaga, może egocentryk, infantylny, umiejący kusić, ceniący dobra materialne, sprytny Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy ostre, widoczne rysy twarzy, szczupły, włosy bardzo ciemne lub bardzo jasne, wysoki, ubiór elegancki, stonowany, skromny Czym będzie się zajmował? As kielichów Siła Księżyc zawodowo? może na ten czas niczym albo załapał się w prace na czarno lub inną bez pokrycia [/i Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buław Polak, ale już kawał świata mógł widzieć Kiedy go spotkam? Rycerz mieczy wkrótce lub jesień/zima Miejsce spotkania: 8 buław poza domem, w drodze, w pociągu lub na stacji PKP Cytuj
afercia Napisano 23 Września 2015 Autor Napisano 23 Września 2015 Jaki będzie z charakteru? 10 monet Słońce Diabeł Bardzo rodzinny, ciepły ale i uwodzicielski albo znowu od czegoś uzależniony. Faktycznie bardzo rodzinny, umiejący sobie radzić w trudnych sytuacjach, bardzo czuły i troskliwy, czasami jest narwany i ma tendencje do wchodzenia w niekorzystne sytuacje, lubi ryzykować więc może stąd diabeł. Jaki będzie z wyglądu? 6 mieczy 2 mieczy As mieczy Będzie nosił okulary, wysoki i szczupłyBardzo wysoki (1.9m)szczuply, ciemne włosy i oczy, okulary nosi ale tylko gdy oglądamy film z napisami Czym będzie się zajmował? As kliechów Siła KsiężycDługo nie mogłam zrozumieć czym się zajmuje bo robi milion rzeczy na raz. Kiedy go poznałam na wizytówce miał managera ale naprawdę więcej czasu spędzał jako masażysta. Pracuje i studiuje zaocznie? Ma całkiem dobrą posadę. Jakiej będzie narodowości? Król mieczy papież 3 buławPolak chociaż trochę z wyglądu taki bardziej południowy Z Polak na emigracji. Albo Ukrainiec/ Rosjanin. Kiedy go spotkam? Rycerz mieczyII połowa maja intuicyjnie kojarzy mi się z zimną porą i wietrzną, dość szybko - luty/marzec chociaż rycerz mieczy to jednak waga Miejsce spotkania 8 buławMieszkanie, poznała nas moja przyjaciółka. góry? albo gdzieś w czasie podróży 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi