Skocz do zawartości

związek w 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku

Sytuacja wyjściowa: rycerz buław

Wpływy z przeszłości: 5 buław

Źródło problemu: siła

Karta rady: 10 denarów

To co nieuniknione: kapłanka

Wynik: śmierć

rycerz buław obecnie dobrze pokazał moją sytuację, czyli niespokojnie i burzowo, nie jest to karta stabilizacji, owszem coś się dzieje na tym polu, ale to karta zrywów i upadków, karta romansu niż związku

wpływ z przeszłości w 5 mieczy tu mogła wyjść ta szarpana relacja, ta walka o związek..

źródłem problemu jest karta siły czyli nie moc... ciężko będzie zbudować jakiś związek, kiedy problemem jest właśnie karta mocy

karta rady to karta 10 denarów - dostatku ale też związku stabilnego może nawet bardziej z rozsądku, jakby karty radziły, by nie szukać motylków, a bardziej rozumowo podejść

to co nieuniknione to zasłonięte kapłanką...

a wynik to śmierć, karta zmiany, ale śmierć sama w sobie związku nie zapowiada

także karty raczej nie chcą powiedzieć co będzie w kwestii mojego ewentualnego związku, kapłanka to tajemnica, a śmierć to zmiana o 180 stopni...

Napisano

Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku?

Sytuacja wyjściowa: rycerz buław - chyba kogoś już poznałeś, bądź jesteś już zainteresowany konkretną osobą

Wpływy z przeszłości: 5 buław - za Tobą burzliwy okres w życia

Źródło problemu: siła - jesteś wciąż zaangażowany w poprzednią relacje, Twoje uczucia nie wygasły

Karta rady: 10 denarów - Uwierz w siebie. Pozwól sobie na luksus, dowartościuj się poprzez dobra materialne

To co nieuniknione: kapłanka - nie śpiesz się, nic na siłę, następuje proces przemiany, dojrzewasz do nowego związku.

Wynik: śmierć - tak, stworzysz związek, ale pod warunkiem, że jesteś wolny fizycznie i duchowo.

• Moderator
Napisano

Aktualnie podrywy i zrywy, trochę flirtujesz, ale bez konkretów. Możliwe, że nadal żyjesz przeszłością i nie możesz się ustabilizować, szukasz cały czas. Źródłem problemu może jest to, że zdajesz sobie sprawę ze swojej wartości i szukasz kogoś kto spełni wszystkie Twoje wysokie wymagania. Myślę, że karty radzą, abyś przyjrzał się otoczeniu, swoim przyjaciołom i bliskim,bo tam może się ktoś ukrywać i to ta niewiasta nieunikniona, której nie dostrzegasz wyskoczyła w roli Kapłanki. Co do samego wyniku myślę, że jest możliwość wejścia w związek pod warunkiem, że trochę przewartościujesz swoje priorytety :)

Napisano

Sytuacja wyjściowa: rycerz buław- nie angazujesz sie emocjonalnie w relacje, moim zdaniem to takie skakanie z kwiatka na kwiatek( jesli sie myle - przepraszam)

Wpływy z przeszłości: 5 buław - wciąż "bijesz " sie sam ze soba...niby chcesz a nie chcesz

Źródło problemu: siła - siła to pierwiastek zenski, więc myślę ze zródlłem Twoich problemów jest jakaś kobieta

Karta rady: 10 denarów - nic na siłe,postaw na własną stabilizację

To co nieuniknione: kapłanka - jak na mój gust przejdziesz przemianę duchową, karta ponizej to potwierdza

Wynik: śmierć - stopniowe, nieuchronne zmiany ale na lepsze, poddaj sie temu...

Patrząć ogólnie na te karty mam wrazenie że dopóki nie zmienisz się nie wejdziesz w zaden powazny związek z kobietą. Juz sam wynik - śmierć - odpowiada ze nie...ale ...masz wpływ na swoja przyszłośc ,więc zabieraj sie do pracy :)

Pozdrawiam :)

Napisano

Sytuacja wyjściowa: rycerz buław działasz, rozglądasz się

Wpływy z przeszłości: 5 buław brak dojrzałości, może w grę wchodziły tylko numerki lub po prostu awantury

Źródło problemu: siła może za bardzo chcesz, jesteś zbyt pewny siebie co może niektórych odstraszać

Karta rady: 10 denarów stań się bardziej 'domowy'

To co nieuniknione: kapłanka wyciągnięcie nauki z przeszłości

Wynik: śmierć uda się, ale musisz się z czyms uporać, zmienic nastawienie

Napisano

Mi sie wydaje ze szukasz, ale jakis wewnetrzny konflikt zwiazany z kobietami Ci nie daje spokoju.

Smierc-mowi ze nie wiadomo, bo jeszcze wszystko sie zmieni, po tym nie ma karty czyli przyszlisc troche nieznana jeszcze.

Gość Euterpe
Napisano

Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku?

dwie ostatnie karty (kapłanka + śmierć) mogą mówić "TAK".

10 denarów jako rada? Unikaj romansów czy dziewczyn na "jedną noc", postaw na stabilizację, daj się poznać jako ktoś stabilny i rodzinny, nie szukający przygód na boku, niczego nie przyśpieszaj.

Spójrz jakie masz źródło problemu. Lew na karcie to emocje, które są również pokazane w 5 buławach i rycerzu na początku. W połączeniu z kolejną kartą chyba należy przejść ze sobą do porządku, uspokoić się, poukładać podejście do niektórych spraw.

Dziewczyna może być pod samym nosem: znajoma rodziny, z pracy czy szkoły albo innego jeszcze kółka.

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Pierwsze z kart buławy wskazują na Twoją porywczość i jeszcze niestabilność emocjonalną oraz niedojrzałość osobowości by utworzyć stały związek, wciąż jeszcze ma wpływ Twoj pośpiech i pragnienie czegoś na "już", a tu cierpliwości czasem potrzeba by poznac kogoś i dać sobie szasne delektując sie rozwojem znajomości. Źródłem problemu może być kierowanie się namiętnością i porywami serca, ktore pasują do pochopnie działajacej 5 buław. Radą jest dążenie do ustabilizowania własnych emocji oraz ich okiełznania w relacjach z kobietami, posiadasz Siłę, a więc potrafisz się opanować, ale hm czasem nie chcesz? Nieuniknione są wciąż różne znajomości, bliższe relacje czy przyjaźnie z kobietami, ale nic trwałego do czasu aż uporządkujesz własne podejście do związku i własne emocje. Potrzebna CI transformacja osobowości by dokonać zmian w zyciu, a więc najpierw zaczynamy od siebie, a potem życie i otoczenie zmieni sie samo w odpowiednim czasie.

Edytowane przez Daffne
literówka
  • Maestro
Napisano

Widąc jaki z Ciebie Casanova;))Duzo kobiet koło Ciebie, ale to raczej przygodne znajomości, okazje, które umialeś wykorzystac.Problemem chyba jest fakt, że szukasz kobiety silnej, dominującej, ktora Ci zaimponuje, może masz wzór kogos takiego w podświadomości. Nie wiem jak rozumiec karte rady, możliwe, że masz w otoczeniu kogos wartego zainterwesowania. To, co nieuniknione to spotkanie tzw. bratniej duszy, na wyniku Śmierć,. a więc zmiana myslenia, zmiana nastawienia do relacji, kto wie, czy nie nadchodzi czas stabilizacji..

• 11 miesięcy temu...
  • Moderator
Napisano

Weryfikacja:

związek był, tzn może na wyrost to nazywanie związkiem, ale była fajna żywa energiczna relacja, która jakby sama z siebie się skończyła, kontakt z tą dziewczyną mam dalej tyle że czysto przyjacielski

a zatem: w tym co nieuniknione kapłanka mogła własnie pokazać tą kobietę, w wyniku śmierć: czyli albo ostatecznie rozpad tego związku, albo jakas przemiana, bo w istocie ta relacja bardzo mocno mnie zmienila na plus,

siła źródłem problemu: no może własnie dlatego sie nie udało, ze było zbyt erotycznie? stad i karta rady: 10 denarów - stawiaj na związek poważny, stawiaj na codziennosc i budowanie tego zwiazku codziennie zwykłym życiem