Moderator Arbogast Napisano 28 Grudnia 2014 Moderator Napisano 28 Grudnia 2014 Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku Sytuacja wyjściowa: rycerz buław Wpływy z przeszłości: 5 buław Źródło problemu: siła Karta rady: 10 denarów To co nieuniknione: kapłanka Wynik: śmierć rycerz buław obecnie dobrze pokazał moją sytuację, czyli niespokojnie i burzowo, nie jest to karta stabilizacji, owszem coś się dzieje na tym polu, ale to karta zrywów i upadków, karta romansu niż związku wpływ z przeszłości w 5 mieczy tu mogła wyjść ta szarpana relacja, ta walka o związek.. źródłem problemu jest karta siły czyli nie moc... ciężko będzie zbudować jakiś związek, kiedy problemem jest właśnie karta mocy karta rady to karta 10 denarów - dostatku ale też związku stabilnego może nawet bardziej z rozsądku, jakby karty radziły, by nie szukać motylków, a bardziej rozumowo podejść to co nieuniknione to zasłonięte kapłanką... a wynik to śmierć, karta zmiany, ale śmierć sama w sobie związku nie zapowiada także karty raczej nie chcą powiedzieć co będzie w kwestii mojego ewentualnego związku, kapłanka to tajemnica, a śmierć to zmiana o 180 stopni... Cytuj
Grahanka Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku? Sytuacja wyjściowa: rycerz buław - chyba kogoś już poznałeś, bądź jesteś już zainteresowany konkretną osobą Wpływy z przeszłości: 5 buław - za Tobą burzliwy okres w życia Źródło problemu: siła - jesteś wciąż zaangażowany w poprzednią relacje, Twoje uczucia nie wygasły Karta rady: 10 denarów - Uwierz w siebie. Pozwól sobie na luksus, dowartościuj się poprzez dobra materialne To co nieuniknione: kapłanka - nie śpiesz się, nic na siłę, następuje proces przemiany, dojrzewasz do nowego związku. Wynik: śmierć - tak, stworzysz związek, ale pod warunkiem, że jesteś wolny fizycznie i duchowo. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 28 Grudnia 2014 Moderator Napisano 28 Grudnia 2014 Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku Sytuacja wyjściowa: rycerz buław Wpływy z przeszłości: 5 buław Źródło problemu: siła Karta rady: 10 denarów To co nieuniknione: kapłanka Wynik: śmierć Aktualnie podrywy i zrywy, trochę flirtujesz, ale bez konkretów. Możliwe, że nadal żyjesz przeszłością i nie możesz się ustabilizować, szukasz cały czas. Źródłem problemu może jest to, że zdajesz sobie sprawę ze swojej wartości i szukasz kogoś kto spełni wszystkie Twoje wysokie wymagania. Myślę, że karty radzą, abyś przyjrzał się otoczeniu, swoim przyjaciołom i bliskim,bo tam może się ktoś ukrywać i to ta niewiasta nieunikniona, której nie dostrzegasz wyskoczyła w roli Kapłanki. Co do samego wyniku myślę, że jest możliwość wejścia w związek pod warunkiem, że trochę przewartościujesz swoje priorytety Cytuj
Lena75 Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku Sytuacja wyjściowa: rycerz buław- nie angazujesz sie emocjonalnie w relacje, moim zdaniem to takie skakanie z kwiatka na kwiatek( jesli sie myle - przepraszam) Wpływy z przeszłości: 5 buław - wciąż "bijesz " sie sam ze soba...niby chcesz a nie chcesz Źródło problemu: siła - siła to pierwiastek zenski, więc myślę ze zródlłem Twoich problemów jest jakaś kobieta Karta rady: 10 denarów - nic na siłe,postaw na własną stabilizację To co nieuniknione: kapłanka - jak na mój gust przejdziesz przemianę duchową, karta ponizej to potwierdza Wynik: śmierć - stopniowe, nieuchronne zmiany ale na lepsze, poddaj sie temu... Patrząć ogólnie na te karty mam wrazenie że dopóki nie zmienisz się nie wejdziesz w zaden powazny związek z kobietą. Juz sam wynik - śmierć - odpowiada ze nie...ale ...masz wpływ na swoja przyszłośc ,więc zabieraj sie do pracy Pozdrawiam Cytuj
pretoria Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Sytuacja wyjściowa: rycerz buław działasz, rozglądasz się Wpływy z przeszłości: 5 buław brak dojrzałości, może w grę wchodziły tylko numerki lub po prostu awantury Źródło problemu: siła może za bardzo chcesz, jesteś zbyt pewny siebie co może niektórych odstraszać Karta rady: 10 denarów stań się bardziej 'domowy' To co nieuniknione: kapłanka wyciągnięcie nauki z przeszłości Wynik: śmierć uda się, ale musisz się z czyms uporać, zmienic nastawienie Cytuj
Koma Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Mi sie wydaje ze szukasz, ale jakis wewnetrzny konflikt zwiazany z kobietami Ci nie daje spokoju. Smierc-mowi ze nie wiadomo, bo jeszcze wszystko sie zmieni, po tym nie ma karty czyli przyszlisc troche nieznana jeszcze. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku? Sytuacja wyjściowa: rycerz buław Wpływy z przeszłości: 5 buław Źródło problemu: siła Karta rady: 10 denarów To co nieuniknione: kapłanka Wynik: śmierć dwie ostatnie karty (kapłanka + śmierć) mogą mówić "TAK". 10 denarów jako rada? Unikaj romansów czy dziewczyn na "jedną noc", postaw na stabilizację, daj się poznać jako ktoś stabilny i rodzinny, nie szukający przygód na boku, niczego nie przyśpieszaj. Spójrz jakie masz źródło problemu. Lew na karcie to emocje, które są również pokazane w 5 buławach i rycerzu na początku. W połączeniu z kolejną kartą chyba należy przejść ze sobą do porządku, uspokoić się, poukładać podejście do niektórych spraw. Dziewczyna może być pod samym nosem: znajoma rodziny, z pracy czy szkoły albo innego jeszcze kółka. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Grudnia 2014 Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Czy wejdę w związek z kobietą w 2015 roku Sytuacja wyjściowa: rycerz buław Wpływy z przeszłości: 5 buław Źródło problemu: siła Karta rady: 10 denarów To co nieuniknione: kapłanka Wynik: śmierć Pierwsze z kart buławy wskazują na Twoją porywczość i jeszcze niestabilność emocjonalną oraz niedojrzałość osobowości by utworzyć stały związek, wciąż jeszcze ma wpływ Twoj pośpiech i pragnienie czegoś na "już", a tu cierpliwości czasem potrzeba by poznac kogoś i dać sobie szasne delektując sie rozwojem znajomości. Źródłem problemu może być kierowanie się namiętnością i porywami serca, ktore pasują do pochopnie działajacej 5 buław. Radą jest dążenie do ustabilizowania własnych emocji oraz ich okiełznania w relacjach z kobietami, posiadasz Siłę, a więc potrafisz się opanować, ale hm czasem nie chcesz? Nieuniknione są wciąż różne znajomości, bliższe relacje czy przyjaźnie z kobietami, ale nic trwałego do czasu aż uporządkujesz własne podejście do związku i własne emocje. Potrzebna CI transformacja osobowości by dokonać zmian w zyciu, a więc najpierw zaczynamy od siebie, a potem życie i otoczenie zmieni sie samo w odpowiednim czasie. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Daffne literówka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2014 Maestro Napisano 31 Grudnia 2014 Widąc jaki z Ciebie Casanova;))Duzo kobiet koło Ciebie, ale to raczej przygodne znajomości, okazje, które umialeś wykorzystac.Problemem chyba jest fakt, że szukasz kobiety silnej, dominującej, ktora Ci zaimponuje, może masz wzór kogos takiego w podświadomości. Nie wiem jak rozumiec karte rady, możliwe, że masz w otoczeniu kogos wartego zainterwesowania. To, co nieuniknione to spotkanie tzw. bratniej duszy, na wyniku Śmierć,. a więc zmiana myslenia, zmiana nastawienia do relacji, kto wie, czy nie nadchodzi czas stabilizacji.. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Moderator Napisano 19 Grudnia 2015 Weryfikacja: związek był, tzn może na wyrost to nazywanie związkiem, ale była fajna żywa energiczna relacja, która jakby sama z siebie się skończyła, kontakt z tą dziewczyną mam dalej tyle że czysto przyjacielski a zatem: w tym co nieuniknione kapłanka mogła własnie pokazać tą kobietę, w wyniku śmierć: czyli albo ostatecznie rozpad tego związku, albo jakas przemiana, bo w istocie ta relacja bardzo mocno mnie zmienila na plus, siła źródłem problemu: no może własnie dlatego sie nie udało, ze było zbyt erotycznie? stad i karta rady: 10 denarów - stawiaj na związek poważny, stawiaj na codziennosc i budowanie tego zwiazku codziennie zwykłym życiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi