agaMAJ Napisano 29 Grudnia 2014 Napisano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Jak będzie wyglądać kwestia kasy i pracy w ciągu najbliższych 6 miesięcy? 1. Sytuacja obecna-- As Mieczy- Jasność umysłu, z racji pracy przez neta, wymiana maili, myśli itp. / chociaż obecnie to odciełam się totalnie od tematu pracy i się relaksuje Co się nakłada--Paź Buław- Wiadomości, zlecenia / w tej chwili to nakłada się głównie to, że jeszcze lece na skrzydłach niedawnego sukcesu Wpływy obecne--Papież- jeden z większych zleceniodawców, który sypie kasą/ zleceniodawca albo facet, który mi ciosa kołki na głowie, że kasą szastam ma racje ale przyjemności też trzeba w życiu mieć Wpływy przeszłości--Rycerz Denarów- spore zarobki, dużo pracy / praca i kasa Co było--Rycerz Mieczy--dużo pracy, brak czasu, cały czas na najwyższych obrotach/ dużo zamieszania, zeby ze wszystkim się wyrobić Co będzie-- 7 Buław- walka o zlecenia, o kasę ale chyba niesie to sukces jak ja to postrzegam--As Pucharów- jako coś płodnego, jest praca więc i kasa więc chyba jestem szczęśliwa jak inni to widzą -- 6 mieczy- ze siedzę przed komputerem i nic nie robię / albo, że wychodze z impasu i faktycznie zarabiam przez neta Nadzieje i obawy-10 Mieczy- obawy, że będzie mniej zleceń, co przełoży się na mniejszą ilość kasy, obawy, że zakończone zlecenie nie przyniesie następnych wynik -- Królowa Pucharów- będę rozmemłana, brakować mi bedzie jaj, taka tkliwa będę i niezorganizowana, nie przepadam za tą kartą Ogólnie nie powinno być źle Edytowane 29 Grudnia 2014 przez agaMAJ Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Sytuacja obecna-- As Mieczy- jesteś skupiona na kontemplacji Co się nakłada--Paź Buław- dużo się dzieje, ale tutaj też zaznacza się Twoja młodzieńcza energia wszędzie Cię pełno Wpływy obecne—Papież - fajna karta w tym miejscu – powiedziałabym, że ktoś sprowadza Cię na ziemię, ale ta karta też mówi o sukcesie takim, który jest długotrwały i wypracowany, sukces, który jesteś w stanie długo utrzymać Wpływy przeszłości--Rycerz Denarów- spore zarobki, dużo pracy / praca i kasa- pewnie tak Co było--Rycerz Mieczy—dużo pracy, szarpaniny, może też niedopowiedzeń w kwestii zleceń Co będzie-- 7 Buław- walka o zlecenia, o kasę ale chyba niesie to sukces – konkurencja się pokazuje na horyzoncie jak ja to postrzegam--As Pucharów- kierujesz się intuicją/emocjami, co pięknie się łączy z Papieżem powyżej i pokazuje, że jesteś już dojrzała w tym co robisz… jak inni to widzą -- 6 mieczy- myślę, że widzą Twój sukces, zmiany, które zachodzą są pozytywne Nadzieje i obawy-10 Mieczy- obawy, że będzie mniej zleceń, co przełoży się na mniejszą ilość kasy, obawy, że zakończone zlecenie nie przyniesie następnych - obawy zawsze są w naszej głowie… trzeba je wywalać z głowy…. wynik -- Królowa Pucharów- będziesz zadowolona z pracy i finansów Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 30 Grudnia 2014 Moderator Napisano 30 Grudnia 2014 Sytuacja obecna-- As Mieczy- nad czymś nadal pracujesz, ale na niższym biegu Co się nakłada--Paź Buław- pojawią się nowe dobre wiadomości i kolejne zlecenia Wpływy obecne--Papież- możliwe, że pokazują jakiegoś poważnego inwestora, z takim który ciężko cokolwiek negocjować Wpływy przeszłości--Rycerz Denarów- praca, często związana z siedzeniem i dłubaniem nadgodzin, nie było czasu na odpoczynek Co było--Rycerz Mieczy-- dużo pomysłów, zamieszania. Sporo się działo, mozliwe, że często trzeba było zmieniać koncepcje pracy, tzw. poprawki na gorąco Co będzie-- 7 Buław- teraz trzeba będzie zawalczyć o zlecenia, konkurencja nie śpi jak ja to postrzegam--As Pucharów- jako ciekawe doświadczenie, daje Ci spełnienie jak inni to widzą -- 6 mieczy- że trochę musisz ruszać łepetyną i wykazywać się inteligencją, może praca tak pochłania Cię, że trochę się odcięłaś od realnego życia Nadzieje i obawy-10 Mieczy- z jednej strony boisz się braku zleceń, z drugiej zaś masz nadzieje, że najgorsze już za Tobą i teraz będzie już tylko lżej wynik -- Królowa Pucharów- będziesz działać bardziej intuicyjnie, może też będziesz spokojniejsza w swoich działaniach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi