magda0703 Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Witam chciałabym bardzo prosić o interpretację mojego snu otóż śniło mi się że w trakcie snu zmarła moja ciocia leżała w łóżku a spod pierzyny wystawały jej tylko końcówki nóg były spuchnięte sąsiad zadzwonił po obsługę pogrzebową, przyjechali ubrali ją i niby wynosili w trumnie z domu ale ja tego nie widziałam był jej mąż i parę innych ludzi, nikt nie płakał.Wstałam bardzo roztrzęsiona i wystraszona tym snem, czy on oznacza coś złego bardzo proszę o odpowiedż bo bardzo się boję.Pozdrawiam serdecznie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Śmierć bliskiej osoby dobrze wróży ... Twoja ciocia będzie długo żyć Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda0703 Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedż pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts