Skocz do zawartości

Sylwester (ZWERYFIKOWANY)

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę? ;)

Nie mam żadnych planów :)

6 buław, diabeł, 9 buław

Czy się będę bawił to nie wiem, ale myślę, że będzie mi się taki sposób spędzania tego czasu podobał, będzie fajnie, ale coś się może wymknąć spod kontroli...albo hmm..będzie tak jak się nie spodziewam, tylko efekty tak czy inaczej nie za dobre. Może to odchorowywanie po prostu? ;)

Napisano

Jak nie masz żadnych planów to może po prostu się napindolisz albo cuś takiego. Mi Diabeł w karcie dnia pokazał raz zmysłowe pofolgowanie sobie, w tym wypadku to było to traktowanie siebie alkoholem po długiej przerwie bez tego. Albo jakieś tam inne dogodzenie sobie może być, możliwe, że i ponad miarę, cokolwiek by to było.

Te 6 Buław to m. in. chyba też mówi o tym, że nie będziesz na sylwestra sam.

Napisano

Na pewno się napijesz i chyba skończy się to naburmuszonym humorem więc raczej napicie na lewą nogę. Mi 6 buław skojarzyło się z oglądaniem jakieś parady więc może sylwester na mieście albo z tv :P

Napisano

Oj w głowie na pewno będzie szumiało :D No buławy to przede wszystkim ruch ( choć ta 9 lekkie wycofanie, może związane z upojeniem alkoholowym :P ) także nudzić się nie powinieneś.

Napisano

6 buław, diabeł, 9 buław

Napisze krótko i zwięźle...:)

Spedzisz Sylwester w wiekszym gronie ( 6 buław) nawalisz sie ;P ( diabeł) a potem "niemoc" i kac gigantus ;P ( 9 Buław)

Miłej zabawy :):):)

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę? ;)

6 buław, diabeł, 9 buław->suma Sprawiedliwość

możliwe, że będziesz chciała gdzieś wyjść, ale się nie pojawi konkretna propozycja, możesz się nieco złościć z tego powodu do czasu, aż postanowisz wyjść sama gdzieś może na sztuczne ognie? Wybędziesz z domu i przywitasz Nowy Rok wśród innych ludzi :-)

Gość Euterpe
Napisano

na początku przyjemnie, świetne samopoczucie, dużo emocji, później coś się może popsuć i poczujesz się zdystansowany/przewrażliwiony/ostrożny/niepewny/wystraszony do danej sytuacji. Energia może Cię utrzymywać przez cały wieczór.

Jako ciekawostka: 6 buław + diabeł + 9 buław = 6 buław + 9 buław + diabeł = 6 + 9 + diabeł = 15 + diabeł = diabeł + diabeł. Masz dwa diabełki w rozkładzie.

Napisano

Według mnie to miałeś jakąś (niemoralną:D ) propozycję do której wrócisz w ostatniej chwili choć nie brałeś jej wcześniej pod uwagę. Będzie się działo cokolwiek to znaczy a potem może być ciężko:)

Alternatywnie: zostaniesz w domu ale będzie Cię nosić i może wypijesz trochę za dużo lub coś takiego.

Życzę udanej zabawy:)

Napisano

no to tak... przyszła do mnie znajoma, później poszliśmy do domu obok i siedzieliśmy przy telewizorze ze znajomymi i rodziną, więc w większym gronie, trochę wypiłem i zaraziłem sympatią do gatunku muzyki, którego do tej pory nie lubiłem, zostawiłem kota w domu i musiałem latać i sprawdzać jak się ma, przez prawie cały wieczór byłem obolały, nie czułem się najlepiej...

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

ooo a ja pisałam interpretacje w formie źeńskiej :D Wybacz :poklon: