afercia Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Okazało się, że sylwestra spędzamy z X z tej samej wiosce w górach. Zaproponował spotkanie w nowym roku o ile będziemy w stanie chodzi ć inaczej niż rowem:) aaa pan stąd http://www.ezoforum.pl/thread82686.html Czy 1 stycznia spotkam się z X? 9 monet 10 mieczy Kochankowie Możemy się przejść i złożyć sobie życzenia, ale będziemy chyba dość już pod wpływem. Jeżeli się spotkamy jak przebiegnie spotkanie? 6 buław Paź monet Kapłanka Będziemy się przechwalać kto ile wypił. Pan będzie ostrożny, a ja tajemnicza. Raczej oboje będziemy dystansować świętując chwilę razem. Co mnie zaskoczy w czasie tego spotkania? Pustenik Paź mieczy Wieża Paź buław Będą gwiazdy którymi tam zawsze się niesamowicie fascynuje. Czyżby zaskoczyła mnie dodatkowo zmiana postawy Pana? Najpierw będzie uszczypliwy a potem zacznie flirtować? Cytuj
Grahanka Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Czy 1 stycznia spotkam się z X? Spotkacie się. Z początku nie będzie Wam się chciało ruszyć na to spotkanie, bez emocji. Rozmowa będzie przebiegać raczej o niczym ważnym. Tego dnia może być pochmurnie, ciemno, padać. Jeżeli się spotkamy jak przebiegnie spotkanie? Spotkanie ogólnie będzie udane. On stawi się punktualnie. Rozmowa, jak wyżej, flegmatyczna. Ty też będziesz bez większych emocji, wyciszona. Po prostu będziecie zmęczeni sylwestrową nocą. Pójdziecie na spacer, może wstąpicie do kościółka ;-) Co mnie zaskoczy w czasie tego spotkania? On wolny, Ty wolna - otwarci na przyjaźń. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 30 Grudnia 2014 Moderator Napisano 30 Grudnia 2014 Czy 1 stycznia spotkam się z X? 9 monet 10 mieczy Kochankowie Mam wątpliwości czy rzeczywiście się spotkacie, bo wygląda na to, że zdrowo któreś z was popije. Krótko mówiąc kac morderca nie ma serca i przetrzyma całą dobę w wyrku w rezultacie możliwe, że będzie decyzja o przełożeniu spotkania Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Czy 1 stycznia spotkam się z X? 9 monet 10 mieczy Kochankowie Wg mnie nie dojdzie do spotkania niestety, ewentualnie miniecie się gdzieś... Jeżeli się spotkamy jak przebiegnie spotkanie? 6 buław Paź monet Kapłanka będzie na ogległość albo karty pokazały twoje chęci... Co mnie zaskoczy w czasie tego spotkania? Pustenik Paź mieczy Wieża Paź buław chyba nie dojdzie do spotkania...a jeśli miałoby dojść to może Cię zaskoczyć to co zobaczysz...albo on zrobi na Tobie takie duże wrażenie... :-) Cytuj
afercia Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 Weryfikacja Nie spotkaliśmy się chociaż zapowiadało się ciekawie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi